335

к(х)омоназ

преди 12 години

Откак са ГЕРБ на власт не мога да крада вече и бонуси няма, пък искат да връщам и отпреди бонусите не издържам вече.

334

човечец

преди 12 години

Този управяваше когато нямаше криза и пак загуби всички възможни избори.Толкова е нагъл че нямам думи направо.А на това от горе не е и роден в България а е и със руски корени.Предното правителство беше голяма картинка Турчин,Испанец и Руснак във система 3,5 и 8 крадаха като за световно.Станишев махаи се не те искаме.Чухма как правите и чесни избори в Сливен вчерашните новини го показаха.

333

496

преди 12 години

Не става Мутрата бОЙКО ми сложи глоба от 3000лв.в-у тези осигуровки-откъде да намеря толкова пари

332

Докога хленч

преди 12 години

Всичко ще се оправи, но не сега. Може би за внуците на сегашните ученици. А дотогава - спрете да ревете по форумите в работно време и работете, защото спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се.

331

до 492

преди 12 години

Ами плати си ги бе .Щом имаш пари за пс и интернет значи имаш и за осигуровки.Вместо да ми пишеш простотии ходи да работиш.

330

woody

преди 12 години

....катастрофа е втори мандат за ГЕРБ....Той и сегашният си е катастрофа.....Не по малка ще е катастрофата ако точно БСП свали ГЕРБ....Да ни пази Бог и от едните и от другите....*** най добре да се опазим сами....

329

Анонимен

преди 12 години

Съсел г*й изчезни.

328

Питане

преди 12 години

Има ли все още луди които подкрепят мутрата Борисов???

327

до 486

преди 12 години

Аз съм си в БГ просто си мечтая за Калифорния,защото диктатора бОЙКО не ме пуска в чужбина заради не платени здр. осигуровки

326

ГЕРБер

преди 12 години

Сега е момента з аоперация Супер Наглите. Всички престъпници са събрани на едно място начело с Тато де тути капи -Първаноглу

325

Сер.лив Гей

преди 12 години

Преживяхме Виденов ден, май е време да преживеем и Видов и да окачим крадливите другари като коледни играчки по дърветата. Докато не убиеш паразита, той не напуска тялото приемник.

324

Че

преди 12 години

Може би бащата на Бориславова червения генерал не е част от репресиите над народа, хайде напишете ми кой .

323

Анонимен

преди 12 години

Хахахах тоя подлизурко пак ли си мисли, че може да е няква алтернатива, ай бегайте бе трябва всички на площада подир Чаушеску скапани *** национални предатели развъдници на ***.

322

до 483

преди 12 години

Преди години заради ника ти същите тези за ,които искаш да гласуваш щяха да те пратят не в слънчева Калифорния а на остров в Дунава.

321

Анонимен

преди 12 години

"Трябва най-сетне да осъзнаем каква отговорност е паднала на плещите на всеки един от нас делегатите пред хората, пред партията, пред България, категоричен е Сергей Станишев."- Когато България застане преди партийните ви интереси може и да се върнете на власт.С това си изказване за пореден път показвате ,че държавата за вас е на последно място.Колко жалко ,че млад човек като вас мисли така(интересите на партията по-важни от държавата).

320

Калифорния

преди 12 години

ЩЕ гласувам за БСП в тях ми е надеждата за по-нормална България,стига са ни управлявали прости ченгета с бръснати глави.

319

Че

преди 12 години

Кое не е вярно? В момента всички които не са отрочета на партията майка-БКП са отдавна натикани в ъгъла или са далеч от парламента! Като знаете повече,бихте ли ми посочили някой който не е пребоядисан комунист, не е бил член на ДКМС или БКП.

318

Че

преди 12 години

Бай Иване, съгласен съм напълно но да не си забравил че половината ГЕРБ во главе с премиера са част от това? Борисов- офицер от МВР и охрана на диктатора Живков, Цветанов-офицер от информационния отдел на МВР и син на кадър от ДС, да продължавам ли?

317

Анонимен

преди 12 години

герберастите са хем повече, хем прости.не може да се отстранят.

316

Иван

преди 12 години

Станишев: Отстранявайки ГЕРБ от властта, уникална възможност е да излезем от прехода.Това ли е целта на БСП от 22 години - излизане от прехода.*** - хората ходят на екскурзии в Космоса те се мобилизират да излизат от прехода.Целта ви е една - обсебване на властта и контрол върху държавата.А за прехода - няма да излезем защото фондовете ще спрат - престъпността ще процъфти - жална ни майка.