137

до 160

преди 12 години

Що не споменеш за бременните , които пушат ?

136

анонимен 1

преди 12 години

те не могат да глобят един ром в трамвая, като е гратис, че на улицата ще го спрат и глобят . да бе, направя ви повярвахме.ай у лево

135

Дордата из бек

преди 12 години

Е нищо де, ясно е че най-бедната страна в Европа с най-*** население, закони не може да се спазват както в цивилизования свят. Фасове и л**** по улиците ще продължава да има, не можели да си плащат глобите? А кво ще кажете да не си хвърляте л*йната по улицата!?

134

анонимен

преди 12 години

какъв рак, те не знаят от какво се причинява, цигарите били причината. нали беше някакъв вирус, стрес, наследственост, това си е тъпо отвсякъде. и като забраните пушенето, кой ще ви плаща акциз и данък оборот ? ще падне драстично

133

Анонимен

преди 12 години

САЩ не ги гледай. Там няма намаляване на заболелите, защото индийци, китайци и всякаква *** прииждат като *** всяка година и им развалят статистиката. Виж статистиките на Обединеното кралство.

132

Анонимен

преди 12 години

Предлагам глобата за хвърлен фас да се намали от 300 лв на 180,50 лв за да се увеличи събираемостта.Предупреждавам,че този който се опита да ме глоби .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

131

анонимен

преди 12 години

и как ще докажат, че този фас е мой ? ще му направят ДНК експертиза ли ? хахахах нещастници я идете да глобите ромите във Факултето, че да ви видя какви сте юнаци !

130

Анонимен

преди 12 години

Бе те и наркоманите имат право да си бият хероина във вените, ама едва ли ще ви стане приятно ако си извадят такъмете на съседната маса докато си пиете кафето и да ги гледате как се боцкат. Самоубийците да се тровят вкъщи.

129

ало 122

преди 12 години

Тютюнопушенето предпазва от АЛЦХАЙМЕР!Да ***,предпазва и не е глупост,а клинично доказано.Глупост е намаляването на раковите заболявания след отказ от пущене.В САЩ след 50% намаление на пушещите ракът на белия дроб е намалял с 0%.След като не е иозмислено лечение на видовете ракови заболявания,неизвестен е причинителят,няма противодействие-лекарство,терапия-КАК ТАКА СЕ УСТАНОВИ,ЧЕ ЦИГАРИТЕ СА ВРЕДНИ И ПРИЧИНЯВАТ РАК?Има ли поне ЕДНО НАУЧНО доказателство за тази вреда,не постулат?

128

Житан

преди 12 години

Ние пушачите правим оборота на държавата,а непушачите плащат дотацийте към тютюнопроизводителите...Що бе непушачи не възстанете против тоя данък дето ви се налага????

127

:)

преди 12 години

Всеки има право да се трови Както иска , но не и Където иска !?

126

Житан

преди 12 години

Ако се прегледат последно приетите закони от шибаняците в народното събрание и се намери поне един който да е за подобряване дереджето на българина значи, че в него нещо е сбъркано!

125

Анонимен

преди 12 години

300 лв за хвърлен фас е добре, стига да има кой да глобява. След първите 100 глобени наистина, фасове по улиците няма да има. Глоби трябва да има зверски и за пешеходците, минаващи на червено, защото създават условия за ПТП

124

nqkoi

преди 12 години

300 лева е супер глоба за хвърлен фас. Че няма да се спазва от начало и да се глобява няма, ама все ще дойде време, когато ще се сетят, че от това може да се изкарват пари, които влизат в хазната и като го опарят един път, гадния *** (като манталитет, а не като човек от село) ще се замисли дали да пуши и къде да си хвърли фаса. Писнало ми е да ме опушват нявсякъде. Дори по тротоарите като си вървя и някой *** комин като стои до мен аз дишам всичко. Аре ше ви ... пушете си у вас

123

TPE3BEH

преди 12 години

Е с такова мислене като в заглавието няма да се оправим никога...

122

жоро

преди 12 години

Това , че не излизаш си е лично твой проблем! Излизай за да ти почиват очите от зяпане в монитора на компютъра. А, това че дремеш целодневно пред него, не значи ,че си по-продуктивен, напротив значи че сърчицето ти е свито кат на мишка да не би някой да каже ,че като си излязал за заслужена почивка не си работил много.

121

ХА ХА ХА

преди 12 години

Боко отново счупи ***! Тъпоглавите дупедати от ГЕРБ играят ролята на фон във филма "Царят е гол"...и ***!

120

:)

преди 12 години

Очаквам самоубийства по спирките , видиш ли горкия човечец не е палил 10 Минути цигара. Безхарактерна работа са пушачите. Аз не излизам по 15 мин на всеки час на работа , но не ми и плащат повече от пушачите.

119

74067

преди 12 години

Такава тъпотия може да измисли само *** , дето хрупа компири с филия мас , докато сади блатно кокиче!

118

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се въведе и глаба вредни храни. Който консумира Макдоналдс или KFC да го глобяват.