49

Томас

преди 12 години

ами жени - вие си избирате пияндурниците

48

до 49

преди 12 години

Моме, кой ти е казал в статията, че е приятно да спиш с пиян човек накълвал се до козирката? Ти знаеш ли какво е да целунеш мъж или жена пийнал 100 или 200 най-много уиски или коняк и да се любиш с него после? Просто искаш да го изпиеш целия и езика му и всичко, камо ли да е ужасно.

47

Анонимен

преди 12 години

Миризмата на пот наистина е приятна и възбуждаща,но само на определени места...Тази под мишниците не мирише добре е необходимо да се ползват дезодоранти,но няма по-секси от запотено мъжко чело...

46

Nobody

преди 12 години

От заглавието разбирам, че няма нищо по-нормално от това англичанин да мирише на барут.

45

Анонимен

преди 12 години

Това с ябълката под мишницата е най-изродското и малоумно нещо,което съм чувал,пълна простащина,онемях!!!

44

М

преди 12 години

Не мисля че естествената миризма е най готината.... хахахапот и чесън, тая комбинация ми идва малко в повече хахахах Хората не напразно са измислили парфюмчета и освежаващи аромати и мазила ;)

43

Анонимен

преди 12 години

Глупостиии....Няма по-неприятно от смрад на некъпан мъж....за чесън да не говорим...цигарите ще ги преживея,но пък алкохола....няма по-отблъскваща миризма,ужасно е да спиш до пиян човек

42

ZLA

преди 12 години

Абе,що за идиотско заглавие!Миризмата на пот и чесън привличала.А пишещия,ти кога ще се научиш как се пише парфюм,а!?Не ви ли проверяват,преди публикация!Аман от неграмотници!"Хавличек е открил, че понякога пърфюмът не подобрява уханието, .."

41

Томас

преди 12 години

постоянно се опитват да натрапват някакво мислене на хората

40

Ларго

преди 12 години

Дъх на френски коняк, на парфюм Нивея(ама онази старата-ОРИГИНАЛНАТА), маса в Амстердамско заведение и една мадама до мен....докато гледаме заедно проливния дъжд навън и капките стичащи се по стъклата .....и след това всичко предстои ...най-хубаво в живота!

39

дааааа

преди 12 години

Миризмата на кожения салон на новия ми Мерцедес действа неотразимо на сладураните. Нямам забележки!

38

Даола

преди 12 години

Когато бях млада имаше един афтършейв Олд Спайс, а друг Дънхил - беше много приятно с онези мъже...

37

Анонимен

преди 12 години

Мъжът е произлязъл от женската ***.

36

до 32

преди 12 години

То и аз пия всяка вечер, но нито ям чесън, нито пуша, нито пребивам жените си в моя живот.Просто всякакви шматки има тук, няма се учудваш. Копирал пича или смотаната пичка някакви идиотизми на някой постнати в нета и хоп Оригинален/а го играе. А то тези УЖ изводи са дето казваш на някоя смотанячка търпяла мизерния си търтей години наред или просто толкова му/й стига акъла, че да мисли всичкото това за една голяма последователноист от истини.

35

уууууууууууу!

преди 12 години

пърфюмът, срещуположния пол.... и още няколко граматически дивотии в тази кратка статийка. Този сайт очевидно наемат само неграмотни преводачи, редактори и журналисти.

34

Даола

преди 12 години

И още ментови бонбони в устата, отвреме-навреме.

33

Ле-ле

преди 12 години

Може ли да повърна?

32

Анонимен

преди 12 години

Хм, ще спра да пускам вода в ***! Другото е на 100 процента

31

Даола

преди 12 години

Когато в автобуса ме лъхне тази естествена миризма, искам да сляза колкото се може по-бързо.Поради лекарски грешки преди година си загубих обонянието и оттогава използвам по-силни дезодоранти и парфюми. Значи: душ, дезодорант, парфюм и тогава излизам. А през лятото, дезодорант и парфюм в чантата. Sorry, но другото е простащина.

30

Гошо Тъпото

преди 12 години

Без..бял боб,привличане...няма;каза ми го една врачка,като ми..хвърли една шепа боб,на масата.