298

Анонимен

преди 12 години

Тук пак се е напълнило с форумни революционери...Стойте си вкъщи, заведенията няма да фалират без вас...

297

Анонимен

преди 12 години

В САЩ и Западна Европа не се пуши! Там обаче не съм видял протестиращи българи, защото българите в чужбина спазват всички правила по-добре и от местното население - не пушат, спират на пешеходна пътека и т.н...:-)

296

Анонимен

преди 12 години

В България може да се протестира само за цигари и бензин...*** народ!!!

295

Анонимен

преди 12 години

Важното е, че няма да има димящи ***, които си мислят, че всички са им длъжни!

294

Офф :))

преди 12 години

Гледам пак непушачите пишат как щели да посещават по-често заведенията :)) И сега има достатъчно заведения за непушачи.Наскоро бях в ресторант на две нива за пушачи и непушачи.На етажа за непушачите имаше 3 човека , на другия 40.Просто сте малцинство и както не обичате да давате пари за цигари така и не правите големи сметки :)))

293

CO2

преди 12 години

Коментар 313 каза всичко необходимо ! Thumbs up !

292

Анонимен

преди 12 години

А някой от непушачите, дето все ви "тровим", случайно да е чел едно изследване на NBER, за САЩ, което показва, че тоталната забрана за тютюнопушене не води до никакво намаляване на сърдечно-съдовите и другите болети? Напишете в гугъл - "NBER smoke ban".

291

Язе

преди 12 години

Сега искам и чалгата да забранят и се връщам в България

290

Даола

преди 12 години

Всъщност исках да кажа, че току-що разбирам, кой е най-големият проблем на нацията - пушенето. Точно затова ще се влачим на опашката на Европа и не снамо на нея до края...

289

Анонимен

преди 12 години

ОО днеска е имало сбор на наркоманите :))))

288

!!!

преди 12 години

А тия "интелектуалци" и тези 200 души къде бяха когато имаше митинги против уникално ниския стандарт на живот в БГ,против монополите,против своеволията на всички държавници,държавни институции и пр.!?А,къде бяха???Тогава като мишки се крият,сега голям го вадят и за тая тъпотия се събират да митингуват....*** простата нация със страхотни приоритети!!!Това просто не е за вярване!!!

287

Даола

преди 12 години

Сега пък непушачите ще могат по-често да посещават заведения и да се хранят в ресторанти,без да се нагълтват с чуждия дим.

286

!!!

преди 12 години

Преди около 10 дена се върнах от Мюнхен,където също има забрана за тютюнопушене на обществени места! Бях в три тяхни кръчми и те си бяха пълни с хора! Пушачите просто отвреме на време излизат отвън да дръпнат по цигара! Никакъв проблем няма да има за икономиката и за заведенията!Където се е ходило пак ще се ходи независимо от забраната! Всичко е въпрос на време за да се свикне!!!

285

за 309

преди 12 години

Един от законите: изкореняване на лозята, за да бъде възпряно пиянството сред народа

284

до 308

преди 12 години

Тогава не е имало!

283

Анонимен

преди 12 години

Определено законите на Крум са оказали влияние- резултата го виждаме- няма кьораво лозе вече из България!

282

Пушач

преди 12 години

Пушач съм, признавам си... Но нямам против забраната. Нищо толкова няма да се случи на кръчмите. Ако сте ходили в Италия и Испания след забраните - купонът става и в кръчмата и пред вратата:) Друг е въпросът, че в Австрия е разрешено пушенето например... Както и да е, гаден навик, а и непрекъснато ни вади от пари. Аз давам 300 кинта за цигари:)

281

Aнонимна

преди 12 години

Нашата държава никога няма да се оправи :( Политици, музиканти и певци, които в повечето случаи участват в какви ли не Уж благотворителни кампании, излезли да протестират. Колко жалко. Навсякъде по света хората излизат отвън, пушат си и всичко е ОК, никой не е загубил от това. Просто човек трябва да се научи да се приспособява, а българинът вместо да простира с/у забраната за пушене да насочи протестите си за по-важни неща.

280

Анонимен

преди 12 години

Държавата цъфнала и вързала, единствено цигарите ни бяха проблема за решаване! Който иска чист въздух, какво прави в заведение - да излиза навън, там има чист въздух колкото искаш!

279

до мутра

преди 12 години

Хехехех ,а не в България става това което никои не иска мои човек някак на инат.