336

666! СУПЕР...

преди 12 години

....МАКЕДОНИЯ Е ПОЛИТИЧЕСКА СТОКА КОНТРАБАНДА БЕЗ БАНДЕРОЛ ОТКРАДНАТА ОТ ШИПТАРИ ....!

335

Колецо

преди 12 години

Всички подкрепяте албанците в омразата си към Македония но не осъзнавате че не дай си боже утре албанците се обединят ние сме следващите.Не виждате ли че веднага опират до "Аллах е велик" или "Смърт за ***".Не осъзнавате ли че ако ние не подкрепим македонците няма кой друг да го стори..

334

до 216

преди 12 години

Вярно обединявай се сам,аз предпочитам да се обеденя с албанците защото за разлика от сърбите те никога не са ни забивали нож в гърба.В Албания има български училища и българските манастири са запазени,албанските студенти тук говорят много хубаво български език и те не ни наричат булгари - татари.Ходила съм в Скопие на екскурзия и трябва да ти кажа,че албанците ни посрещаха с уважение за разлика от македонците.На една къща албанците бяха написали на макетата,,Со *** ша ва превземем,,

333

Батко

преди 12 години

Ами така ще е, защото вместо да инвестират в образование, култура, интеграция, сближаване на етносите и толерантност, те хвърлят стотици милиони евра да строят паметници и правейки се на римляни - древни македонци и какво ли още не превръщайки столицата си в един голям забавен увеселителен парк, фитила обаче вече гори, неизбежен изглежда албанския бунт и скоро ще доминират като водеща сила в парламента и ще контролират политиката на тази инак убава държавица!

332

Че

преди 12 години

И тук се сещам, че единственото хубаво нещо което бат г-н Костов е направил за тази държава е да не разреши отварянето на границите преди години и проемането на албански бежанци при конфликта Косово, сега щяха да се вихрят и тук по същия начин, правеха го в Сърбия, Черна Гора, Косово, Македония не им пречи да се вихрят и тук....пази боже дето има една дума !

331

666! СУПЕР...

преди 12 години

...НАЛИ ЗНЕТЕ ЧЕ СЕКА КРАИНОСЪ АЛБАНСКА ИЛИ ИСЛЯМСКА ДОКАРВА ДРУГА КРАИНОСЪ...!

330

Анонимен

преди 12 години

Както каза Доган : Който вади нож, от нож умира ! Македонците си заслужиха !

329

666! СУПЕР...

преди 12 години

484...НЕ СЕ ИЗЛАГАИ ТАКА ПРАЗНИЧНО...!

328

666! СУПЕР...

преди 12 години

...А СТАЛИН СЕ КРИЕ 20 ДЕНА У ВИЛАТА ДОКАТО ХИТЛЕР МУ КЪРТИ ВРАТАТА...!

327

БЪЛГАРКА

преди 12 години

Не ги мислете макетата,те могат да избягат и на луната - нали е тяхна.Мислетте за нас,че децата ни избягаха в чужбина,останалите млади не искат да раждат,същото се отнася и за българските турци защото на ниво обикновенни хора между нас няма конфликти,конфликтите ги създават политиците.Албанците нямат нищо против българите не лъжете хората,те са срещу сърбите и техните мекедонизирани ***.Българите в Македония трябва да застанат до албанците и като тях да скандират и да си търсят правата .

326

666! СУПЕР...

преди 12 години

....НЕМА ПО ТЪЖНА ГЛЕДКА ОТ ИЗЛЪГАН ШИПТАР...!

325

666! СУПЕР...

преди 12 години

....МЕКСИКАНСКА АМЕРИКА АФРИКАНСКА ФРАНЦИЯ И ТУРСКА ГЕРМАНИЯ ТОВА Е СИЧКО КОЕ ИМА БЕДНИО ЧОВЕК КОИ ЖИВЕЕ НА БАЛКАНИТЕ...!

324

666! СУПЕР...

преди 12 години

....БАЛКАНИТЕ ТРЕА СЕ ИСЛЯМИЗИРАТ У СЪКРАТЕНИ СРОКОВЕ...!...КОЕ ШЕ СТАНЕ ПО БРЪЗО РАЗПАДАНЕТО НА АМЕРИКА ИЛИ ИСЛЯМИЗИРАНЕТО НА БАЛКАНИТЕ...?

323

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ВЕЛИКАТА КОЛОНИАЛНА СИЛА АМЕРИКА ... ИЗБРА БАЛКАНСКИТЕ АФРИКАНЦИ ЗА НАДЗИРАТЕЛИ НА БАЛКАНСКИО АЛКАТРАС...ХАХАХАХА...ШЕ ПАДАМЕ ОТ СМЕХ...МАКЕДОНЯЦИТЕ ШЕ СА ЗАТВОРНИЦИ ТЕЖАК РЕЖИМ...!

322

Анонимен

преди 12 години

Ще разберат македонците , кой народ им е братски , но защо по този начин . Запали ли се Македония ние трябва да се намесиме и се палят Балканите.

321

Петьо-Евреи

преди 12 години

До 474. много си прав братле много. това не трябва да се допуска ако това стане това ще бъде началото на края на България *** веднага ще се превърнат във турци и ще си поискат автономия!

320

анонимен

преди 12 години

Американците се врът навсякаде.Да си стоят на тяхния континент и да спрат да се месят в чуждите държави.А ако не са политиците ние в Разград си живеем много добре българи турци и ***.Заедно си пием ракията,помагаме си и в работата по комшийски,заедно празнуваме тяхните и нашите празници.Заедно споделяме мъката радостта и бедите.Така,е политиците да не се месят и да създават изкуствено напрежение между обикновенните хора.

319

666! СУПЕР...

преди 12 години

...МАИ ШЕ ИМА КАТО ПРЕЗ 1904 ОТ ДУБРОВНИК ДО ЧЕРНО МОРЕ САМО ЗА БЕЛИ...!

318

Анонимен

преди 12 години

Ако Албания превземе Македония, България вече ще има обща граница със шиптерите. И ще бъдем между два братски мюсюлмански народа - Турция и Албания. Наздраве на големите форумни мислители.

317

HITLER

преди 12 години

DO: SVINQTA EVREY4O