37

Анонимен

преди 12 години

"Американски археолози откриха в Гватемала най-древните астрономически календари на маите, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес. Тва ще рече първа версия( ако не открият по-стара) т.н. "Бета" и след като отстранили грешките се получил следващия , оня кръглия до 21.12.2012 г. Да се надяваме да открият по-нов, че иначе лошо :)

36

Томас

преди 12 години

44Нищо подобно - няма пето и шесто слънце нито милиарди години - Бог ще направи така, че да има резки промени в слънцето

35

Бай Иван

преди 12 години

до 34абе пич ти нещо си се повредил, спри да четеш жълти вестници а си намери някаква научна литература

34

Томас

преди 12 години

34Само, че каква е връзката между житните кръгове и слънцето?

33

chymerna

преди 12 години

Календара на маите не е верен! Те работят без високосна година,която е вкарана в календара от Гай Юлий Цезар...

32

Томас

преди 12 години

36Аз съм си спокоен, но антихрист може да бъде победен напълно само от Господ и Господ ще го победи скоро. Хората не могат да победят дявола сами.

31

Томас

преди 12 години

34Нищо чудно няма в тези промени в слънцето - ще има още промени Деяния 2:20Слънцето ще се превърне в тъмнина, И луната в кръв, Преди да дойде великият И бележит ден Господен.

30

Анонимен

преди 12 години

Споко братко Томасе ние сме по-голяма сила да го духа антихриста борба до победа!

29

Анонимен

преди 12 години

Търсил си нещо в мазето Попов и - Я радио! и го открил!Ще видим какво шоу ще спретнат хамериканците после те ще ни гонят!

28

Анонимен

преди 12 години

От 01.01.2007 г. до 01.01.2012 Слънцето е УВЕЛИЧИЛО диаметъра си двойно! Това може да се види в сайта на NASA за спътниците Srereo Behind COR 1 и Stereo Ahead COR 1. От 10 дни снимките са вече доста размазани - stereo-ssc.na.nasa.gov/browse/. Слънцето изчерпва основното си гориво - водорода. Ще увеличава размера си и според един от житните кръгове в Avebury Manor ще достигне до Венера, като тя и Меркурий ще са в неговия диаметър!!! Кога ще стане това не се знае.

27

Томас

преди 12 години

31В Библията ясно е описано

26

Томас

преди 12 години

скоро в света предстои въвеждане на диктатура - световно правителство управлявано от антихрист, за това в цял свят се появяват затвори готови да поберат стотици милиони несъгласни, за това в цял свят се появяват стотици милиони пластмасови ковчези за несъгласните - но за това продажните псевдосписвачи не обелват и дума, но за щастие Бог ще разруши тази диктатура скоро. Мнозина обаче ще бъдат измамени и душите им погубени - пазете се да не ви измамят - ме приемайте белег на дясната си ръка или челото, без който няма да можете да купуват или продавате.

25

до 24

преди 12 години

И как изчисли

24

галактика

преди 12 години

Живейте честно и почтено, пък относно годините - колкото - толкова! Това НИКОЙ не знае!

23

Анонимен

преди 12 години

VOLEN SIDEROV PREZIDENT!

22

Анонимен

преди 12 години

*** , са тия дето го удариха на живот като за последно ще духат супата...както винаги .

21

дедо Тъпчо

преди 12 години

Бе аз за кво са готвих цела година каик да прая и то голем,та да съберем в него сичко що ми требва-три бурета домашна мастика,две качета сирене,едно сланина и неколко чувала сухари,бабата да сервира и магарето-та кат са запрем на некой остров да не одим пеш,а?!Сегиз толкоз матриал кво ше го праим?Ако са напъня сичко туй да го пия и ям,то ша са гътна и преди да дойде потопатЯз викам да викна утре Киро и Спиро и да ги почваме оти нема време а тез *** дет ни лъгаха че ще мрем,ше ги натварим на каика и айде у моретода идат на некой остров да си живеят и да се лъжат един други колко си щът

20

Томас

преди 12 години

Поредните лъжи - оставали хиляди години - сякаш някакъв календар от някакво дивашко племе е критерий какво остава и какво не - аз мога да направя календар за още 20000 години - но Бог решава, кога точно ще дойде да съди хората по света. На земята й остават малко повече от хиляда години до унищожаването й и може би няколко десетки до Христовото пришествие.

19

Анонимен

преди 12 години

ЛОШООО,И ТОЗИ ЩЕ ГО ДОЖИВЕЯ.

18

до бай Иван

преди 12 години

Много точно казано.И календара не е на маите а на македонците.И света ще се свърши но макетата не.......