141

Анонимен

преди 12 години

Червените олигарси нямат равни.То крушата не пада по далече от дървото.Какъвто бащата такъв и синът.

140

Само Тигрите Оле

преди 12 години

В затвора немедленно тоя мишок нагъл гришко,затова има милиони тоя от незаконни контрабандни стоки...

139

Анонимен

преди 12 години

Относно информацията, че се е готвило закупуването на 25 тона захар от Чернобил с тежки метали, ......*** ЛИ СТЕ ИЛИ НА ТАКИВА СЕ ПРАВИТЕ ?!!?!?!?!?!?НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ Е КАЗАЛ, ЧЕ Е КУПУВАНО !!!! КАЗА, ЧЕ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГОТВЕНЕ НА КУПУВАНЕ... ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИЛКА БЕ ЖАЛКИ ДРАСКАЧИ ? ЧЕТЕТЕ САМО КОЕТО ВИ ИЗНАСЯ..

138

Анонимен

преди 12 години

Гриша, требвало е да пуснеш на ББ на белот, сега виж какво забърка )))

137

?!?!?!?!?!?!

преди 12 години

Ако има такава радиационна захар, то Гр.Ганчев е за затвора !!!Ако Цветанов всява паника, също е за затвора, защото това е немислимо поведение за министър на вътрешните работи !!!А само преди месец Борисов и сиета му откриха новия завод в Ловеч на приятелско парти...,мирише ми на едни %%%%% дето нещо не са се разбрали...Типично мутренско въздействие ...

136

Анонимен

преди 12 години

ахахаха мечтай си че изобщо някога ще ти поевтинее захарта ...

135

ЕС

преди 12 години

Това са резултатите и ценностите на прехода -----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ----,присъщо на *** ,затова е настъпила и *** в Бг.,....или греша?

134

Дудук

преди 12 години

В Украйна не се произвежда захарна тръстика, но страната е крупен производител на захарно цвекло, от което се прави 40% от световната захар. В района на Чернобил има 30 и 100 километрови зони, но зад 30 - километровата живеят хора, а зад 100 километровата живота си е пълен. Захарта не е от Чернобил, но все пак е от близки райони, а както знаем, аварията нанесе поражения и в далечни райони.

133

Анонимен

преди 12 години

За комунистите всички които имат повече от тях са престъпници и тук не говорим само за пари.

132

факт!

преди 12 години

Още едно кранче на опозицията----спря!

131

do 153

преди 12 години

Добър въпрос - Подкрепям !!!

130

Анонимен

преди 12 години

като има пари ще вечеря и за 100 бон ако иска. като няма ще се яде боб ... тва е положението

129

gft

преди 12 години

добре де, захарна трътика изопщо расте ли в чернобил?+това изопщо отглежда ли се нешо в този район?

128

къщичка за пиленца

преди 12 години

ето това са бизнесмените на България - физиономия и възпитание на колхозник, навремето "назначени" от ДС и продължават да бъдат "назначавани" подобни недоразумения - справка Горубсо.

127

Анонимен

преди 12 години

Като чета коментарите тук виждам, че все още има простаци които се борят с капиталистическия враг.

126

ДО 138

преди 12 години

БУТИЛКА ВИНО 500-600 ЛЕВА! СМЯТАЙ!!!

125

Анонимен

преди 12 години

ot 140това е коментар от друг форум!!!

124

до цецко

преди 12 години

Абе Цецко, ти съвсем изперка

123

чичо Митко

преди 12 години

Този че е ***, *** е и при всички положения си заслужава да бъде осъден, но ми направи впечатление, че казва една голяма истина, но по завоалиран начин: "Знае се кой стои зад данъчните измами в бизнеса със захар", каза още Гриша Ганчев. По думите му това са "разни пловдивски, софийски и карнобатски фирми". Е тук е истината. Понеже познавам доста добре и от много отдавна собствениците на винзавод "Пещера": Наско "Регатата" и Антон "Мудния" мога да потвърдя, че това което казва Ганчев е истина. Наско и Антон много отдавна внасят захар с кораби от Русия за което нищо не плащат, защото са покровителствани от БСП по принцип. Те там си плащат лептата да не бъдат закачани за почти ищо. Ами самата история как двамата взеха завода на 20 и няколко години като бяха е показателна. Бащата на Антон Мудния е бил дъъъъъъълги години директор на Захарната Фабрика в Пловдив, разбира се, на такъв пост се слага само член на ЦК на БКП и след промените направи така, че Антон с приятелите си да купят почти на безценица пещерския завод. В началото дори бяха трима, с тях беше и бай Иван, ама в последствие Наско и Антон го шкартираха и останаха само те собственици на завода. Който иска да ми вярва, но тези неща ги знам лично от тях, те са ми ги казвали докато си фиркахме в Кършака бяха все още в началото на далаверата и не се бяха ояли толкова много. Сега вече се крият и само с охрана ходят :)))

122

Анонимен

преди 12 години

Това човече гришката е мноооооооооого просто.Чак се чудя как са го избрали *** да му поверят парички да прави???????Ама те крадливите *** все такива боклучета намират.