13

Galev Bros

преди 12 години

Никой не се укрива, пием си коктейлчето на Карибите, Велчев и той да заповяда ако иска, може и по една бибитка да ни извърти:)

12

Анонимен

преди 12 години

Хехехехе ... без договорка с Цветанов, те нямаше да са избягали. Защото при положение че МВР могат да следят и да подслушват всекиго в страната, да пропуснат точно толкова известни престъпници като Галевите е невъзможно, освен ако не е нарочно.А Цветанов на своя глава няма да се договаря.

11

До 3

преди 12 години

Тъкмо цял свят да им се посмее на глупостите!Един министър на кафе ги кани, друг ги моли, за третия не ми се мисли какво ще им дава!

10

Анонимен

преди 12 години

Ще издирите на босия цървулите, г-н гл прокурор! Абе може и да ги издирите, ама в затвора няма да ги вкарате, нали бе Велчев? Първо щото ви е страх, второ щото такива мутри ви дават паричките, нали?

9

:)

преди 12 години

Ще издирим братя Галеви... имат да дават още 10 000 000 от подкупа :)

8

Анонимен

преди 12 години

Колкото върнаха Веска Меджидиева, Христофорос Аманатидис и всички други избягали в ЮАР.

7

IQ146

преди 12 години

Ибо Господи, доживях! Да видя дупнишките дерибеи, които от 20 г. тормозят почтените граждани в околията, а и в цяла югозападна България, ОСЪДЕНИ и УКРИВАЩИ СЕ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО! Че преди ТЕ БЯХА ПРАВОСЪДИЕТО!!! Изводите всеки да си прави сам, според IQ-то...

6

18 годишен пич

преди 12 години

Че нали бяха осъдени, то като човек осъден пуска ли се да бяга от панделата... да ви имам управлението!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Този е такава скапана мишка че нямам думи. Същият мазник като Гоце. Вашата майка скапана да е.а ***!

4

Гошо Тъпото

преди 12 години

ББС -Лондон преди малко...съобщи,че брат Галеф ще се...предаде всеки момент.Единственото условие което...поставят е;пожизнено за...главен прокурор да се...преназначи,брат Борис Велчеф.

3

край

преди 12 години

Така ли. Има една певичка Лиляна с гадже наркобос - кюрд - Махмуд или нещо такова. Лилето разказва че е осъден на 7-8 години от хасковския съд за наркотрафик. За това си седел в Турция - да не ги лежи. Тя ходела при него от време на време и се чували по тел. Е как така бе хора. Кой го изтърва тоя *** и кой не прави нищо за да изиска от Турция. Не може да нямаме спогодба с Турция за това. Нали Интерпол -туй онуй. Лилето го намира властта не.

2

Ivan Grozni

преди 12 години

И отя комунист се праи на ощипана гопсиойца... комунярите са големи *** - спор няма...

1

Hell

преди 12 години

Samo na prikazki ste golemi...