254

ЖОНГЛЬОР

преди 12 години

МОРАЛЕН БОРД, брей! Ега си локумите...Тая ни взема за ***?

253

селянин - 2

преди 12 години

България има крещяща нужда от Селска партия, както в Полша, а не такива измислици и хамелеонски превъплащения на *** и ДС.

252

селянин

преди 12 години

Кунева закри 1,2,3 и 4-ти блокове на АЕЦ, съавтор е на АКТА, активист в "Габонската" афера,ошлевиха с Дядката де що можаха, проповядваше, че партиите са отживелица и бъдещето е на социално движение...Е, сега пък минава на партия! Интересно е кой ще се върже на подобно *** и да му предостави ново поле за безчинстване? Все още се надявам, че народа има ресурс да отсява фалша и лицемерието, дори да наказва престъпниците! Особено, когато те са явни и нагли!

251

Анонимен

преди 12 години

България на гражданите !!!!Учудващо и неморално,г-жо кунева.В такъв случай ние селяните също ще си направим партия, защото корена на всички ни е от село,а такива като вас унищожиха българското село,корена, основата на България.Запазване на България!България на българските села !

250

Анонимен

преди 12 години

За тая ЧЕРВЕНА снаха - никой нормален българин НЯМА да гласува!Ние, гражданите, трябва да си отвоюваме от мафията и държавата, и демокрацията си!Бог да пази България от политически ***!Амин!

249

Анонимен

преди 12 години

Когато един "консултант" по хидроенергетика от ДС- доносниците и една шунта, дърта и "партийна " започнат да говорят за МОРАЛ, тогава става доста комично..))) Не ги четете просто...)))

248

Анонимен

преди 12 години

Само СК - единствените които ще ни спасят от червените МРЪШЛЯЦИ!Да пребъдат СК!АМИН!

247

Анонимен

преди 12 години

ЦК на БКП снахата е в критическа възраст и просто да и е,че се е насоЧила към властта - където въобще не и е мястото и лъже,маже,маже и лъже и то само за да помогне на трипера и трактора и те зда завладеят властта...Но ние вече не сме глупави и така лесно този път НЯМА ДА ДАДЕМ ШАНС НА КИМУНЕТАТА ДА СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА БЪЛГАРСКИ!

246

Анонимен

преди 12 години

Пръмовице,да ти е баба марта на помощт! Време е да духаш супата...*))))))-)) ЧЕРВЕНА СНАХО!

245

Анонимен

преди 12 години

тази трябва да бъде съдена за криминалното и некадърно водене на преговорите за членството ни в ес.такива условия е подписала че само мафиот от класа би го сторил.барозу колко ли пари и е дал за тази афера ?

244

Анонимен

преди 12 години

Пръмовице- пу*ко проскубана и дс-арска!

243

Balkanski

преди 12 години

Beden i gladen narod e Raj za lazci -pishman politici. Neka chuem kakvi uslovija shte sazdadat i kak shte go postignat tova da ima razvitie v razi strana,ikonomika,industrija ,rabotni mesta,dobra zaetost i dobri dohodi,socialnen zivot, a ne samo da gledat da se dokopat do vlasta i samo te da se oblagodetelstvat . Sladka rabota e darzavnata hranilka,kak da se otkazesh

242

Швейк

преди 12 години

колкото и да не им се иска да си признаят, това е лидер, който може да измъкне страната от чалгата и да постави основите на адекватно управление.

241

Анонимен

преди 12 години

Ше и се изсипе физиономията от кривене и лъжи...требе да ходи с неква стабилизираща конструкция на суратя, че ше изпадне некъде...

240

Анонимен

преди 12 години

"политическа новост" на мен поне ми звучи като заплаха

239

Анонимен

преди 12 години

С напускането поста на еврокомисар моралната Меги получи 20 000 евро за преустройване, 322 540 евро като преходни плащания и за капак 25 534 евро годишна пенсия. Алоооо, пенсионерите с леви и социални убеждения ще питате ли другарката си Кунева-Пръмова за тази пенсия и дали не се отказа от евродепутатството именно за купищата пари, които Барозу и компания раздадоха на бившите комисари? Ама така излъгала избирателите и подарила мястото на Станимир Илчев кой ти гледа?!

238

Анонимен

преди 12 години

Има ли между нас наивник, който да не помни, че при преговорите по глава Земеделие Кунева СЕ Е ПОДПИСАЛА НА ПРАЗЕН ЛИСТ, заради което С.Паси и забрани да подписва каквото и да било...Днес СМЕШНИТЕ ПО РАЗМЕР европомощи и пълното загиване на земеделието са благодарение на нея...

237

малиииииии

преди 12 години

Снахата на Политбюро, любовницата на Мулти, Габонската аферистка иска ВЛАСТ.

236

муспи

преди 12 години

ART - Правя татуировки на ръката на номер от нацистки концлагер. Изпълнение блестящо, изгода огромна. Дълъг списък на доволни клиенти.

235

Анонимен

преди 12 години

Тая две години плещи колко лоши били партиите и какъв бич били за българите,а сега партия ще прави.Лъжите са и безконечни...