229

до Иво от Грък

преди 12 години

защото трябва да работят????

228

до Иво от Грък

преди 12 години

Нали си наясно че всички в Е.С. са давали фалшиви данни!!! Нали не мислиш че това е било само гръцка политика? То го правеха ВСИЧКИ!! Чувал ли си за "съветите" на Goldman Sach? Ако не бе една статия на times срещу тях и изкуственото задържане на ниския долар спрямо еврото, което доведе до приръст на пазара на американските стоки нямаше да стане тази история.. Дефицитът на ГР не е по голям от този на другите, нито държавния сектор нито заплатите.. Не е ли наивно да мислиш че хората протестират

227

до 263 от смях

преди 12 години

Така като гледам съвсем се изложи, тъй като ти липсват каквито и да е аргументи. Диалектиката не е изградена от АКСИОМИ а от АРГУМЕНТИ. Научи се да водиш спор, щом го започваш, опитай се да ме убедиш с доводи и аргументи, а не се налагай с обиди, поради липса на такива. Изпитвам потрес от слабоумието и напереността на хората, неспособни да мислят трезво.

226

Иво

преди 12 години

До гръкИзвърташ нещата по типично гръцки, да съм споменавал ,че се радвам като сте зле?Да се замисли , че обиждате България?Истина ли е , че давахте некоректни и лъжливи данни за вашето икономическо състояние години наред пред ЕС?Е сега ще си сърбате попарата драги...

225

Put_on_Greece

преди 12 години

Нема ли, аджеба да се спретне една проверчица, за това:Кой и по къв начин нареди, че Гърция трябва да се спасява...И от какъв зор!Че, тези граждани на таз Република в последните години, така здраво цоцаха от ЕС, а сега им е тесно гъзето , устето, ***...

224

Мене

преди 12 години

ПАВЛОС МЕЛАС МАЛЯКА

223

до 250

преди 12 години

Айде сега кажи и нещо смислено и вярно, вместо да си рисуваш гънки по черепа и да се гледаш в огледалото... О! Ама ти си бил гениален! Спри да се дърляш с хората и замълчи, че ме е срам от теб, като ти чета простичките коментари, в които и сам си противоречиш... Ама е умно да се лъжеш себе си, че си умен и да копираш статийки... Дерзай! Поне ми беше забавно да чета размишленията ти.

222

до 259 от грък

преди 12 години

Сега ще ми кажеш глупостите от сорта че не сте губили битка нали...ок..а колко воини сте печелили срещу Гърция? не ми се коментират глупости! Ако искаш си живей в историята! аз си знам моята и знам че не съм окупатор! нито претенции имам нито смятам че съм забивал ножове на някои..

221

ПАВЛОС МЕЛАС

преди 12 години

ВУЛГАРОС НАММИ МИНИ----ВУЛГАРИН ДА НЕ ОСТАНЕ!!И НЯМА ДА ОСТАНЕ!!

220

до 256 от грък

преди 12 години

Освен че не знаеш какво е критика а и *** не си наясно... ιδιώτης означава частник на гръцки и до ден днешен.. латинското *** означава ***...двете нямат нищо общо, както и че се критикува само това с което не си съгласен..ясно е че аргументи нямаш, нито можеш да водиш спор..липсват ти знания и възпитание..

219

Шоп

преди 12 години

Хората, които се опитват да изровят стари междунационални вражди от историята, трябва да бъдат вкарвани в лудница. Светът е такъв, какъвто е и ако някой ви мъти главата с призраци от миналото, значи просто иска да ви използва за пушечно месо.

218

смях в залата: Марк

преди 12 години

Скъпи дядо Марк, татко не е тук и няма как да го попитам. Обаче питам аз теб:"Дойде време Европа да се замисли за немислимото завръщането на комунизма и фашизма.Вероятно всички помним какъв беше крайният резултат последния път, когато комунисти и фашисти трябваше да си поделят парламента. Условията в Гърция днес започват зловещо да напомнят Ваймарска Германия в последните й години, пише Forbes."как тълкуваш текста, който си копирал, и каква ти е идеята, ако нещо криво съм те разбрал.

217

до Иво от грък

преди 12 години

Не мисля че сме мързеливи и е тъжно да се радвате на проблемите на съседите ви. В Гърция не се радвахме през тежките години на България..Но независимо от мнението ви, ние ще се оправим, както винаги..Жалко е че виждам такива коментари защото говори лошо за вас..

216

Иво

преди 12 години

До гръкпич, познавам достатъчно за да смея да твърдя това , което казвам.Не искам да слагам всички под общ знаменател , говоря за повечето твои сънародници, нищо лично.

215

до 253

преди 12 години

я прочети малко повече историята... И не ми отговори за какъв нож сме ви забили в гърба...

214

до 240 от грък

преди 12 години

*** е латинска дума...а и в основите на философията е да се критикува всичко..един мои сънародник е казал че "едно знам, че нищо не знам".. и сега би ли могъл да ми обосновеш мнението ти с аргументи, щом си стигнал до него с критика? че моята гънка не разбира логиката му...

213

до Иво от грък

преди 12 години

Защо сме се мислили за нещо повече от вас? Аз никога не съм се мислил за нещо повече!! За българите също хората говорят че са мързеливи..аз не го вярвам..ти колко гърци познаваш?

212

Реалист

преди 12 години

Стига вече с тази ганьовска завист и омраза. Гърците били такива,македонците онакива,да не говорим за сърбите и румънците. Заобиколени сме от страни които имат трудности но в сравнение с България в по-добро състояние. Първо нека си погледнем разграденият двор-най-ниските заплати,най-ниска раждаемост,най- висока смъртност,най-висока престъпност в Европа. Или може би окаяното състояние на страната ни кара да мечтаем че някой някога ще стане по-зле от нас.Гърците са добре и ще станат още по-добре. Ние би трябвало да се вълнуваме че дори Албания и Молдавия ни надминаха по доходи.

211

до 244

преди 12 години

А гръцката флота каква роля изигра за тези успехи на българската армия? И защо ви нападнахме в гръб? ако не греша България обяви воина на Гърция..

210

грък до Марк

преди 12 години

Бравооо..айде сега се напъни с 2 гръцки думи : КРИТИКА на това, което четеш, и ДИАЛЕКТИКА на това, което мислиш...да видим как ще интерпретираш тези неща...