55

Анонимен

преди 12 години

Велик народ Велика държава.

54

Акъл море за 64

преди 12 години

Ако Русия беше унищожена,то ти щеше да се радваш,а не да злобееш! Русия ще процъфтява и ще става все по-силна,защото там има хора,които залагат всичко за да стане това.Безпокои ме бъдещето на България.

53

Анонимен

преди 12 години

До 65 ако не разберете простичкия факт , че най-голямата опасност за нашата национална сигурност и въобще за нашата национална идентичност е именно Русия , ще продължаваме да си патиме , през цялата си история тя се е е стремяла към проливите с Османската империя е водила 10 войни , по една случайност оцеляхме във вековете , за да не сме днес част от нея с този близък език и еднакво вероизповедание.

52

Анонимен

преди 12 години

много тъжен ден за седеругите ,пиндостанците и за техните шефове ционистите,след това което се случи на изборите в Гърция,Сърбия и Франция и за капак Путин отново президент на Русия ,дълго ще го помнят мошетата 5 май-Гергьовден,ама да свикват ,че тепърва ще има все повече такива дни за тях.....

51

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

И въпреки всичко трябва да признаем, че най-великият човек в човешката история е руснак... -Михаил Сергеевич Горбачов...

50

до 61

преди 12 години

Много ясно, когато Русия е добре и България е добре. Повечето българи си мислят, че знаят английски,но не е така.

49

за 62

преди 12 години

За съжаление Великая Русс беше уничтожена от ***- еврейче Улянов........после Грузинеца я довърши..........а *** е една времянка

48

Анонимен

преди 12 години

Кризата без съмнение се отразява и на Русия и на Китай, но засега не се редят на опашка пред МВФ и Световната банка, като част от страните в ЕС. Даже напротив, предлагат помощ.

47

Акъл море

преди 12 години

Да пребъде във вековете Великая Рус!

46

Анонимен

преди 12 години

До 56 само не виждам къде се крие патриотизма ти в подкрепата за Путин , вие смотани *** винаги сте прекарвали патриотизма си през призмата на раболепието към Москва , но това е лесно разбираемо предвид умствените ви възможности и незнаенето на чужди езици , единствено руския си мислите , че го знаете , като разбирате нещо , но и него не го знаете като хората , безпросветени безгашници такива.

45

do 49

преди 12 години

Вярно е седераста Елцин ги превърна в капиталисти и корумпирана държава едно време за корупцийка и кражби са ходили на екскурзия до Сибир има време ще разбереш. Само мързеливите, некадърните, отрепките, *** искат да живеят в един свят със останалите честни трудещи се хора.

44

Анонимен

преди 12 години

Цена на кафето в Брюксел след 20 години - 15 копейки!

43

БАЧКАТОР

преди 12 години

54Бензина и тока били по-евтини само ... това нищо ли е? Че за бензин и ток българина отделя почти една трета от парите си.

42

Киркорчо

преди 12 години

След 1000 години въпрос на урок история - "Кой е Путин?" отговор:" Това е дребен политически деец през време на Филип Киркоров"

41

Патриот

преди 12 години

критиките на изпаднали в перманентна депресия седеруги и атлантици само подслажда победата .Давай Путин светът е с теб !

40

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Абе тоя Оланд - Саркози ли си го посочи или го избра народът?...

39

Анонимен

преди 12 години

Средната брутна работна заплата в Москва за миналата година е била около 40 хил рубли, което означава че средната нетната заплата е около 28 хил рубли /данъчната тежест в Русия за физически лица е между 27 до 35 %/Това прави около 1400-1500 лв. месечна заплата, което е съпоставимо с доходите в София, но центе са средно 2-пъти по високи, за пример кг. свинско месо е 16-20 лв, 0,500 кг. хляб е около 1,20, кафе от автомат е 1 лв., по-евтини са само бензина и тока

38

Анонимен

преди 12 години

до 58 кой ти каза че криза в русия няма , да имаш предства какс е развива в последните години и как и се отрази световната финансова криза , да си виждал кривата и на развитие, да имаш представа колко е инфлацията там и ръста на безработицата.

37

Анонимен

преди 12 години

Не пишете глупости, населението на Русия от 1991 до сега е намаляло с 5 милиона, около 2 процента. За сравнение българският рай е напуснат от 20 процента от населението. Ние даже българите от Молдова и Украйна дето учат тук не можем да задържим и те бягат в големите руски градове да работят.

36

БАЧКАТОР

преди 12 години

В Русия е тоталитаризъм там някои етноси не колят през ден пенсионери за да им вземат левчетата, и не се разхождат с по 17 присъди на свобода. Друго си е демократична България все пак!