22

прасчо

преди 12 години

На прасчо му е хубаво да вижда червена пяна и слюнки,така че анонимчо тичай с отчетите при Кутев и ме остави да си се кефя.....

21

до прасчо.

преди 12 години

За глобализацията съм. Прякорчето ти отива. Стои ти добре. Наиситина ти върви.Симпатизирам на Русия и на Западна Европа. Харесвам Азия също. Лошо ли е?

20

Анонимен

преди 12 години

ха, ха, ха ... поредната партенка "небивали протести"Професионални революционери, членове на екстремистките партии Ляв фронт, комунистическа партия и анархисти, опитаха провокация, като използват масово мероприятие на либерали и други хора, които не членуват в партии. Общото им количество е около 30 000 (според полицията - 8 000). Сред тях около 1000 са провокаторите на размирици, финансирани и управлявани от задгранични (главно от САЩ) фондове. В същото време ОНФ изведе над 80 000 за Путин.

19

Анонимен

преди 12 години

Прасчо, отиди да пишеш глупости на теми футбол. Имаме 2 сф отбора. Ще се намери някой да се върже на постовете ти.

18

до 15

преди 12 години

Никчето си е мое...Други тревоги имаш ли 15 ? Интернационалист ми се чиниш некъв,имаш ли червена звезда на шапката и червени бръмбари в надраменното пространство?

17

Анонимен

преди 12 години

Стереотипите, които комунизма е набил в съзнанието на българския селянин няма да бъдат изживени скоро. Според българския селянин - Америка винаги е лоша, Русия е най-добрата на света, а които не харесва Русия е - турчин.Продължавайте да тънете в идиотия и алкохолни изпарения и после се чудетете защо сте бедни.

16

Анонимен

преди 12 години

Ще се съобразяват с Русия или ще гризват дръвцето. Историята е пълна със примери, като особено ярки са Наполеон и Хитлер. Преди 3 години един президент на иначе хубав народ си ядеше вратовръзката. Някой го беше заблудил нещо.

15

прасчо

преди 12 години

Браво 18,точно,кратко,ясно.....Въобще всичко,което червените правят е прекрасно,а другите са *** и капиталисти зли

14

Анонимен

преди 12 години

Поредната смехория в тази статия-8000 *** от 8 милионна Москва за небивал протест ли се счита?

13

Крутой

преди 12 години

Що пишете глупости?! "Небивали протести"! Хахах - протестчето, като мащаби не беше и една стотна от протестите, които се разразиха през последната седмица в западна европа, и особено в Германия, Англия и Испания! Аз поне живея в Русия и имам пряк поглед върху нещата. Продажни душици сте вие - купени от американо-юдейската чвфия! Смешници...

12

Хей прасчо

преди 12 години

...много добро ти е никчето.

11

Анонимен

преди 12 години

Какви са тези заглавия? Русия е страна с бъдеще, докато за мое съжаление /наистина съжалявам/, запдният свят губи облика си. Надявам се в близко бъдеще Запада и Русия да намерят общи инатреси. За благото на цялата земя ще е!

10

български език

преди 12 години

Не разбирам какво апострофират журналистите тука.Ако преди въобще е нямало протести срещу Путин, дори и един човек сега да излезе на протест, пак ще е небивал протест.

9

обективен

преди 12 години

Ахахаха, не съм фен на Путин, обаче по-лъжлива и манипулативна статия не бях чел:))) Не съм фен на Путин, обаче не съм фен и на платената "журналистика". В случая постигате обратен ефект, журналета глупави...

8

Анонимен

преди 12 години

Небивали протести? 8000 човека от 8 млн град? Журналяги вие *** ли сте или нас взимате за ***?

7

прасчо

преди 12 години

Тук живее малък,но изключително *** народ,който вярва,че Русия го е освободила 2 пъти,а всъщност тя го е поробила 2 пъти /с цената разбира се на обикновения руски човечец,като му е подарила водка и кисели краставички/,за да го боли по-малко....А вий комуноиди си разправяйте за Иванушка юнака,,,,,нищо,че всъщност Иванушка е ***..

6

c0ldblooded

преди 12 години

кажи ми кои са ти приятелите да ти кажа кой си...Берлускони само ми трябваше да прочета. Само френското *** липсва ама сигурно още не знае къде се намира след снощи...

5

Анонимен

преди 12 години

Против Путин съм.Въобще против съвременна комунисто-демократична Русия съм.Искам си Руската Империя.

4

Обективен

преди 12 години

"Небивали протести"!?! При 7 милионна Москва се събрали около 2000 протестиращи. Ха-ха!Успех на Путин за просперитета на братска Русия!

3

Анонимен

преди 12 години

ми нашите тиквоиди само пред компютрите са ербап. що навремето не излязоха да се тръшкат по улиците против Гоце?!