78

Анонимен

преди 12 години

Явно е имал още по големи връзки от посочените.До къде стигнахме представителите на партията на бедният пролетарят стигна и до комунизм-.Всекиму според нуждите

77

Колю

преди 12 години

Вървят двама БГ бизнесмени в гората и виждат едно ***. Единият предлага на другия да изяде *** срещу 10,000 евра. Вторият се съглсява и има сделка . След 1 час ролите се сменят и първият изяжда *** срещу 10,000 евра. Първоначалният баланс е запазен. На въпросът "Защо са яли ***", българските бизнесмени отговорили"Завъртяхме едни пари". Това е БГ бизнеса - ядат *** и въртят едни пари. Споменатият бизнесмен Гергов, и не само, си е едно точно олицетворение на тази притча.

76

Честито Другарю ,

преди 12 години

От партия на трудещите се отдавна вече е партия на олигарсите .

75

Другарю Гергов!

преди 12 години

На 12 май ще излезеш ли навън с метла и чувал за ***?Защото твоята бандитска партия съсипа морала на българина и го направи да бъде почти стопроцентова противоположност на прадядо си от миналото. Някога градовете ни са светели от чистота, а в селата всеки е поддържал чисто около дома си. Сега всеки боклуочи навсякъде, и знаеш ли защо? Защото 45 години българите бяха лишени от онова, което от памтивека е било свещено, уважавано и пазено - собствеността, в която е въплътен трудът на другия!

74

До тук с БСП

преди 12 години

Щом свинаря и крадеца стана лидер???

73

Анонимен

преди 12 години

Тоя първо беше директор на свинекомплекса в Маноле и го съсипа. После стана съветник на соц. министъра на земеделиетоТанев. Малко след това него и Танев ги разследваха за изчезването на 5000 т американска царевица. След това на Гергов му се появиха парици и купи фуражния завод в с.Труд и цеха в Пловдив. След това ги продаде! и си купи неколко хотела, започвайки комплекса Слънчев Ден на Златните. Сега е почетен консул на Русия в България. Правете си изводите.

72

Еталонен социалист

преди 12 години

Горното се отнася не за мен, а за Гергов:1. Занимавал се със свиневъдство, ама сега е важна фигура в туризма. Освен това, разбира и от панаирджийство! Социалистите са специалисти по всичко, стига да има готов гювеч за излапване!2. Хем е социалист /комунист/, хем ламти да стане от богат по-богат. Ама не да забогатее, като създаде нещо, а като награби от готовото.3. И, разбира се, той е руски човек!С други думи, ето ви жив пример за еталонен социалист!

71

не комунист

преди 12 години

що бе приятели,да не се учудвате че са избрали този мазник.не знам в БГ да има голям бизнесмен който да не е член на БСП, бивше ченге или доносник .за всички останали се грижат банки,мутри,данъчни и какво ли още не,самои само някой да не тръгне напред.

70

Робин Худ

преди 12 години

Тези лица ГГ, СС, ГП нямат нищо общо със социализмаТе са едни лайана,които не се интересуват от социалистическите ценостти и идеалиот това как живее обикновенния гражданин, работник, чиновник и т.н.това са долни вълци облечени в *** кожитова не са социалисти и те нямат място в БСПИ какво в БСП в крайна сметка.. дълго мога да пиша по тази темаи все пак БСП е виско друго но не и Българската Социалистическа Партияимето не отговаря на действията на тази продажна организациянужен е нов соц.

69

Пешо

преди 12 години

Такива шипари вече е време да ги коляме а не да им правиме евала!

68

веско

преди 12 години

Гергов е агроинженер завършил е ВСИ Пловдив -по времето когато образованието струваше нещо-не като днес,когато завършва куцо,кйораво и сакато стига само да си плаща Добър е избора на Гергов и доц.Баташки е достоен кандидат -но нализнаете-глас народен глас божи

67

Пешо

преди 12 години

Тиквата вече и олигарсите не го искат подкрепят другото си отроче БСП! Да ви е честит тъпака и хрантутник Гергов във вашите редици другари!

66

T.N.T.

преди 12 години

SVINQTA GERGOV--KREMALSKI NAMESTNIK,MODERNIQ LQV *** SEREGEI4O,KREMALSKA SEMKAG%CE I WSI4KI KOMUNQGI DOEDIN--KREMALSKI PODLOGI.KOE E BALGARSKOTO NA TAQ IDIOTSKA PARTIQ......OSVEN OTKRADNATOTO,KOE E BALGARSKOTONA MODERNITE LEVI SEMESMUCI !!!...

65

Анонимен

преди 12 години

ЕМБЛЕМАТА НА БСП ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА Е РОЗА, А ЕДНО МАЗНО ТЛЪСТО ПРАСЕ

64

Анонимен

преди 12 години

Ура другари! Предлагам в чест на достойния избор, паметникът на Альоша да бъде маскиран като пушен свински бут! На всеки 9-ти септември там да се събираме на ийедене, пийене и частушки!

63

до 75 Трайчо

преди 12 години

Алцхаймер не е приятелят ти,а заболяването от което страдаш.

62

Трайчо

преди 12 години

Браво, достоен избор! С Гергов БСП ще продължи възхода си в Пловдив и региона. Не че са печелили избори от 20 години насам, ама са във възход. Браво другари!

61

Kризата в България

преди 12 години

Kризата в България дойде на 9 септември 1944 г. когато комунистите с помощта съветската армия узурпираха цялата власт. От тогава досега(с много кратки прекъсвания) комунистите управляват България, затова постоянно сме в криза.

60

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ ПРАСЕНАРИН Е С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ (до 8-ми клас)НО НАВРЕМЕТО Е БИЛ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА БКП

59

да си припомним

преди 12 години

Сега като си припомним ,че "Червените" управляват България повече от 60 години от последните 67 години и народът ни е най-бедният в Европа, следва въпросът: кадърно или некадърно са ни управлявали комунистите цели 60 години? ТОВА Е ВЪПРОСЪТ, НА КОЙТО ТРЯБВА ДА СИ ОТГОВОРИ ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, МИСЛЕЙКИ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ И ТОЗИ НА ДЕЦАТА СИ.