30

анонимен

преди 12 години

ТОВА Е ЦЯЛ ЦИРК ,КОЙТО СЕ ИГРАЕ ВЪВ ИМЕТО НА ВЛАСТТА НАЧЕЛО С БОЙКО БОРИСОВ.ТОВА Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ,ВСИЧКО ДРУГО НИ Е В РЕД,ТА ТОВА НИ Е ОСТАНАЛО ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ.ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ И ЗА ТЯХ СЪД НЯМА И САМО СИ ТЪРСЯТ НЯКАКВИ ПРАВИЛЕГИИ,КОИТО ГИ НЯМА И НЕ ГИ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ГИ ИМАТ.ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ ЗАЩОТО СА ПЪЛНИ *** И ПРОСТИ И САМО МИСЛЯТ ЗА СВОЯ ДЖОБ.ДОКОГА ЩЕ БЪДЕ ТАКА В БЪЛГАРИЯ,НЯМА ЛИ НОРМАЛЕН ЖИВОТ ЗА НАС.САМО ЗА ВЛАСТ СЕ ГОВОРИ

29

Бахти кенефа

преди 12 години

Галевите наркодилъри - кандидат депутати, шефа на проститутките кандидат за президент......Мръсните пари им позволяват да купуват власт, влияние ,душик..........

28

Той

преди 12 години

А този *** беше и кандидат за президент...

27

ГРЕБ=МАФИЯ

преди 12 години

ТОВА,КОЕТО СТАВА ТЕЗИ ДНИ В БЪЛГАРИЯ,СЪС СИЛОВОТО ПРИЕМАНЕ НА ЗАКОНА ЗА КОНФИСКАЦИЯТА НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО,ПОСТАНОВКАТА ЗА АРЕСТА НА ПЕТРОВ.ТОЗИ ПРИПАДЪК НЕ Е СЛУЧАЕН.СПОМНЯМЕ СИ,ЧЕ ПРИ ПРЕДИШНИЯ МУ АРЕСТ БЕШЕ МАЛТРЕТИРАН Е ВЕЧЕ АБСОЛЮТНО ФАШИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ СЕ ДАВАТ УКАЗАНИЯ ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА СЪДА.СЪДЪТ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО Е ПРИТИСКАТ ОТ ЕДИН *** ФИЗКУЛТУРНИК,НА КОЙТО ТРУДНО МУ СЕ РАЗБИРА КАКВО ГОВОРИ.УОРЛИК СЕ НАВЪРТА НАОКОЛО И ДЪРЖИ РЪКАТА НА ПРОДАЖНИЦИТЕ.

26

дедо Тъпчо

преди 12 години

Бе яз га ви разправях,че Бойко беше прав за лошия мат`риал вий минуси ми цвъкахте-а вижте сега ,че и мафията е фалшива бе...тез нежни мафиоти са неначекнаха да показват колко са велики а кат ги окаушат цирикат кат мишки,сами си припадат кат недоели,та кат`ги гледаш чак жал та фане...Абе я го вижте онова мюсли Садама бе-обесиха го и не гъкна,та даже ти иде да му ръкоплескаш а наш`те вагабонти кръс ги заболел,*** ги засърбел-се по болниците лежат-никаква мафиотска дисциплина немат-лош мат`риал бе!

25

Мунчо

преди 12 години

работата е по проста - не си е взел дозата, защото не е очаквал.

24

666

преди 12 години

100/100 мутра симулант, номера е вечен !

23

до 28

преди 12 години

Той определено не е млад!

22

Гоцевица

преди 12 години

Горкичкия много ми е жал за него. Миличкия дано да се оправи!

21

спиди

преди 12 години

Егати и държавата дето сме,щом и този червей беше кандидат президент.Да гние в затвора.

20

Анонимен

преди 12 години

ПОСЛЕДЕН ХОД НА ОТЧАЯН МАФИОТ - стари болежки, лечения, санаториуми...

19

Анонимен

преди 12 години

Защо лекарите ,които твърдяха,че има нужда от 3 операции не са в затвора още ? нищо му няма на помака............

18

IQ146

преди 12 години

ГОЦЭ излезе от Президентството и "независимият" български съд запя друга песен, обърна резбата... Но по-добре късно, отколкото по-късно! В България все така стават хубавите работи - по най-кривия начин!!!

17

врачка

преди 12 години

Черни тайни таи в душата си този човек и те го разяждат отвътре.Да не се прави на болен. Да ходи да се изповяда при поп, грешника.

16

Родната Темида

преди 12 години

Недейте така бе, не злобейте, човека е много болен, сърби го ***, нарушени са му правата, недейте коментира начииииии, това е вмешателство в "работата" на съдебната системааа!!! Ние да не сме касапи! Ние сме милозливи и уважителни към бандитите! Ще видим дали ще пусне гювеч и после ще я смятаме дали да се правим на строги!

15

arhar

преди 12 години

Трактора бил болен и затова са го отвели в болница ? Да , бе , да !Всички си спомняме как преди около година и половина той твърдеше, че бил болен и е трябвало да си направи цели 3 операции, след което неговият Пенгезов го пусна да си отиде вкъщи ...Колко операции си направи Трактора , след като излезе от ареста ? Нито една ? Ами тогава ?

14

Голата И С Т И Н А

преди 12 години

Защо е припаднал,защото с 5-*** си адвокати си беше повярвал мутрата_рекетьор че ще излезе на бял кон и ще може да направи партия и да влезе във властта,но уви Съда най после прие свидетелските показания за достоверни и приложи закона,този както каза неговия свидетел Донка Матова е рекетьор и мафиот и мястото му е в затвора,а тя му беше най верният свидетел и се обърна срещу него,защото я притискал с заплахи и то в присъствието на адвокатите му...

13

Анонимен

преди 12 години

Да го пратят в Бразилия при кокаинчо,там бързо ще открият какво му е.

12

pisanka

преди 12 години

трябва и приятелчето му рекетьорче жечко бонев да му прави компания

11

Анонимен

преди 12 години

Какви лекари ще установяват дали е симулирал? Предполагам същите като тримата ***, които се подписаха на медицинско, че Йоско не можел да седи на *** си, докато сливенските полицаи го хващали да се разкарва до София и обратно????Или като ония докторя от Бяла Слатина, дето издадоха фалшиви медицински на ***, които се жалвали от полицейско насиие????Докато докторята не почнат да търкат наровете и да ги поебават *** - няма да се оправим!!!!