139

Анонимен

преди 12 години

Според експерти от мобилната индустрия не сме далеч от момента, в който стандартна батерия за смартфон ще издържа едва около шест часа работа. А това, разбира се, е крайно недостатъчно. Без сериозен напредък в областта на батериите преносимите джаджи на бъдещето ще бъдат постоянно оковани в жици и кабели точно нещата, които мобилните устройства трябваше да направят излишни.

138

niki

преди 12 години

Хора не се заблуждавайте! Самсунг произвеждат само ***! За нещастие и аз бях подведен от марката и си накупих много уреди! Сега си троша главата с *** на Самсунг!

137

Anonymous

преди 12 години

Самсунг могат да произвеждат физически дисплеите за iPhone, но не случайно не слагат ретина дисплеи в собствените си телефони, защото нямат никакви права над тях.

136

До Anonymous

преди 12 години

Не че е важно, но дисплейте на iPhone-ът се правят от Самсунг! Та искам да кажа, че мнението ти не е обективно!

135

Anonymous

преди 12 години

За мен iPhone-ът е незаменим за работата ми, макар и дисплеят да не е 20", както на някои "конкурентни" телевизо..., пардон, телефони, е напълно достатъчен да върша всичко, за което съм го купил - четене и пращане на мейли, браузване и скициране на графики, фотография. Качеството и детайлът на изображението не могат да стъпят и на малкия пръст на Amoled екранчетата.

134

КУрти

преди 12 години

Apple си отиде със Стив Джобс това е истината. Сега Samsung владеят положението и скоро Iphone няма да може да ги настигне.

133

до 143

преди 12 години

Не блестя с интелект, но не получих коректен отговор на въпроса си. С какво смартфон за 1500 лева е по-функционален от такъв за 300 лева, който притежава pdf reader, текстов редактор и web браузър?

132

Анонимен

преди 12 години

Фотошоп го използвах като нарицателно за програма за обработка на картинки, не съм имал пред вид точно Адоби Фотошоп. Приложимостта му е колкото да си свършиш елементарни неща, това е повече от ясно, не блестиш с интелект, ако очакваш един джобен компютър да има функционалността на десктоп.

131

Дедо Либен

преди 12 години

Ти си добре, я си изтървах телефону у ***...И ся шо ке прайм....

130

Анонимен

преди 12 години

Трябва ми смарт който не заспива докато *** в нужника. *** е на двора и нема контакт, затова имам високи изисквания към батерията. Този кореец не ме устройва.

129

до 132

преди 12 години

Фотошоп на смартфон? :-D :-D :-D Знам, че има, има и Аутокад за смартфони. Приложимостта им обаче е точно 0!

128

Анонимен

преди 12 години

Аз го ползвам само за гледане на порно.

127

Анонимен

преди 12 години

Ползвам смарта само в ***.

126

до 134

преди 12 години

1. Дори да съм си дал последните пари за смартфон за да си качвам снимки във фейсбук /не съм го казал специално за Вас/2. не виждам как това ме прави по-лош материал от вас /не съм го казал специално за Вас/3. А вие от позицията на какъв се произнасяте толкова самоуверено? /Мисля, че сам си отговорихте. В противен случай не бихте си губили времето да ми отговаряте/Лека вечер :-)

125

до 133

преди 12 години

А вие от позицията на какъв се произнасяте толкова самоуверено? Дори да съм си дал последните пари за смартфон за да си качвам снимки във фейсбук (не, че го правя), не виждам как това ме прави по-лош материал от вас?

124

до 130

преди 12 години

Г-не, приложението на смартфоните в България са само едни - показност, чалга култура и яко избиване на комплекси! Какви e-mail-и, какви бизнес задачи, най-голямата част от притежателите на "умни телефони" в България ги използват само за едно - да се тежкарят в собствените с очи, защото в очите на другите изглеждат смешни, да качват пиянски снимки във Facebook и да споделят статуси като "Пръднах!", "Оригнах се!", "Катя не ми е вече гадже" и подобни. Жалка държава, жалък народ!!!

123

Анонимен

преди 12 години

Има приложения за всичко - от разглеждане на пдф о док, текстови редактори, фотошоп, и пр. до всякакви електронни игри... що за въпрос...

122

Анонимен

преди 12 години

О, аз имам две деца... замислял съм се за още, да... А кой ти каза, че имам намерение да карам и да гледам филм? И кой ти каза, че в самолет можеш да гледаш филм, колкото си искаш? Май наистина имаш много напрегнати дни...

121

до 129

преди 12 години

Знаеш ли колко са автомобилите с монитори на задните седалки в България - 0.0001%. А знаеш ли колко са автобусите, в които може да заредиш смартфона си - 0%. Пак казвам, искам да видя едно адекватно приложение на смартфон в България, освен писане на имейли? Не се заяждам, просто питам.

120

Анонимен

преди 12 години

"А защо не в самолета или в чакалнята на летището или в колата, ***?"----Умнико, в самолетите си има възможност да гледаш колкото искаш филми, аз лично спя защото ще имам напрегнат ден, да не говорим за разликата във времето.Ако в нормална държава шофираш и гледаш филми ще те побъркат от глоби, а вече дори коли от средния клас имат на задните седалки монитори за децата (ти някога мислил ли си да създаваш деца, остава ли ти време от зомбиране).