173

поля

преди 12 години

Да му мислят тия дет треперят, псуват и говорят за рекет, сега:-)) Щото не им е чиста работата.Га ядохте кифтетата ни ривахти

172

до228

преди 12 години

Кой е този ОБИКНОВЕН българин,който да има и не може да докаже 250 000лв.

171

Идеоти

преди 12 години

Законите не засягат богатите ,пак ще пропищят обикновените хора !!! Богатият има пари ще си плати ще се отърве, да му мисли обикновеният чиляк остава без имот честито. Дори и да ти е закоен имота ще ти намерят цаката да ти го вземат и върви и се оплачи на армейският поп. До като не стане като на запад 70 % да живеят под наем такива като Тиквата и европарламента няма да мирясът !!!! Защо директно не на вкарат във концлагери и да се спре агонията какво на мъчат 22 години вече

170

Анонимен

преди 12 години

Борисов определи закона като много лош за незаконно забогателите. Да, тежък, много лош закон за незаконно забогателите. От 22 години хората гледат палатите в подножието на Витоша, по морето, по язовирите и казват: В края на краищата откъде тези пари? БРАВО БОЙКО!!! ТОЧЕН КАКТО ВИНАГИ!!!

169

Наблюдател

преди 12 години

Всеки ден гледам палатите в *** махала и се чудя как успяват да ги направят без да ходят на работа.От там да започнат да ги гътат,та да види народа,че има власт и справедливост.

168

Анонимен

преди 12 години

До 227 минали годишният преглед при джипито ако не си го направи веднага

167

Анонимен

преди 12 години

Браво на БСП иДПС за подкрепата на правителството за закона и стабилноста на държавата

166

Анонимен

преди 12 години

И на Цветелинчето имотите да вземат

165

Анонимен

преди 12 години

Сега някой да конфискува апартаментите на Цецко

164

до 204

преди 12 години

Ами излез ти да те видя къде ще завършиш после бе ***! То на думи е лесно излез и се огледай, колко ще застанат до теб! И като говориш за "кръв", ти лично сине майчин готов ли си да се лее твоята кръв а? И къде си тръгнал да агитираш другите и да правиш сравнения със Средновековието. Остани си там в Средновековието и недей да ръсиш мозък,щото малко ти е останал и като останеш и без него си загубен!

163

Анонимен

преди 12 години

Мутри с власт манипулирани от америка!

162

Пепи

преди 12 години

За смелостта на правителството да приеме подобен закон трябва да се аплодира.Никое друго правителство не посмя да направи такава решителна стъпка.Браво, сега ги почвайте един по един.

161

Пламен

преди 12 години

За "почти юристите" ( тези, които са чули в кръчмата нещичко, тези, които са чели 1 глава от КРБ, ама отдавна) да поясня: Никой не ви обявява за виновни. Спрете с тези глупости. Как, освен по престъпен начин, можеш да добиеш имоти, ако нямаш реален доход? Това, че държавата не може да докаже престъплението, значи ли, че въпросният субект може да си се ползва с благинките от престъпната си дейност? Надявам се законът да се изпълнява навсякъде, съвестно, бързо и ефективно.

160

до 207

преди 12 години

Това са три думи, абе вие герболетките и до три не може да броите, *** нали има само две, Бойко и Цвъцьо други цифри не ви трябват!

159

Д-ра

преди 12 години

А незаконно придобитите пари от теб Бойко или от Цвъцьо? С тях какво правим? Защо да не ги раздадеш на бедните като мен например, а ми се скъпиш за едно нормално увеличаване на заплатата скоро ще взимам колко минималната заплата чисто направо ми писна от теб!

158

Боби до Василев

преди 12 години

*** си....Пиночет умря отдавна...

157

Анонимен

преди 12 години

Толкова негативизъм чета в коментарите ви,че се срамувам да се нарека българин.Ако няма закон зле,ако има закон,пак сте недоволни.Ако някой пък може да ви угоди,то ще е на онзи свят.

156

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Борисов,Цветанов ГЕРБ -МИШКИ.

155

Анонимен

преди 12 години

*** наивни този закон не е на герб ,а на Уорлик,герб са случайни хора селски тарикати и кариеристи ,Бойко е мутра ,която я държат здраво американците с сериозни компромати,,така наречените независими са купени с кинтите на еврейката Цветелина Бориславова ,българския парламент е бит пазар в който се търгуват съвести,влияние и лобизъм ,българския народ е подложен на тотален геноцид от юдео-масонската ционистка ***,единственото не спасение да почне 3 световна и сащ и изрел да го отнесът яко

154

...

преди 12 години

Този закон има 15 годишна давност и по този начин УЗАКОНЯВА всичко ОТКРАДНАТО до 1999 г.