23

до №22

преди 12 години

Старче, не обиждай младите !!!Този закон се изисква от европейският съюз което значи, че във всяка една европейска държава го има този закон !!!

22

до 22

преди 12 години

Адски си ***, ама честно....

21

Дано!

преди 12 години

Борисов ще спечели моето уважение ако успее да прокара този закон и да го приложи безпристрастрастно! Няма да е лошо и да се огласят имената на "крадците"

20

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ ЗАКОН СЕ ПОДКРЕПЯ ЕДИНСТВЕННО ОТ....ЧЕСТНИТЕ ХОРА.А ТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КРАДЦИТЕ ОТ БСП,ДПС И СДС.БРАВО НА ГЕРБ И БОРИСОВ.ЗАСЛУЖАВАТ СИ ВТОРИЯ МАНДАТ.

19

Balgarin

преди 12 години

Kato ideia zakona e hubav,samo ce da zapocne da deistva ot Prezident,Parlament,Premier,Sadii,Prokurori i t.n

18

Анонимен

преди 12 години

аз съм 100% "ЗА" ТОЗИ ЗАКОН. Справедливо е, а и ще ще напълни хазната. Само човек, който е от тези "крадци" може да бъде "против" приемането на закона. Разбира се, че не е нужно дело- щом не може да докаже- да се конфискува! Дори 250 000 е много, тлябваше да е до 100 000...но пак добре

17

Анонимен

преди 12 години

да отидат да видят какви палати има в *** махла във Варна нека оттам да започнат,ама нямааа,защото шефа на нашите политици Уорлик и баш началника Сорос няма да позволят да ги пипнат *** ,така ,че всичко е прах в очите на оскотелия *** мат,рял

16

Анонимен

преди 12 години

Ще приема, че Герп искат справедливост , само ако карат наред. Обаче много сериозно се съмнявам , че своите хора ще бъдат пропуснати.

15

Анонимен

преди 12 години

от 15---Имах предвид до 13

14

Анонимен

преди 12 години

когато вземат имуществото на Доган,на Цветелина Бориславова,на Бойко,на Цецо апартаментите на драгалевския крадлив *** Костов ,тогава ще аплодирам този закон,ама това никога няма да стане с такива закони се цели да се разправят с неудобни бизнесмени,предприемачи и най вече да държат народа в страх ,защото в този закон има текст ,който гласи ,че може всеки да пусне донос срещу тебе и да те сбръчкат от проверки на имуществото ти

13

anonimen

преди 12 години

Na cuzdo dupe i sto ..... sa malko

12

до №11

преди 12 години

Във всяка една европейска държава го има този закон.Например в Ирландия е 13 000 евро, при тяхна минимална заплата между 1000 и 2000 евро.В България е над 250 000 лева при минимална работна заплата от 290 лева.Единствените които не искат този закон са от БСП. Аз моят извод си го направих вече защо не го искат.

11

до 13

преди 12 години

Имат, но те няматт крадливи политици като Костов, ДПС, комуниси, Симеон..да продължаваме ли с имената на крадците 20 г , които има палати, а пенсионерите едва оцеляват с по 140 лв...

10

Анонимен

преди 12 години

Аз на това му викам национално падение да чакаме подкрепа от посланици. А те в техните държави имат ли подобен закон и буха ли подкрепили подобно нещо??????????????????

9

high

преди 12 години

Най-много реват комунисти, царисти и депесари, защото ще са пъривте клиенти на закона, затова и реват по трибуната против закона и замазват нещата, че уж засягало обикновения българин. За разлика от крадливите политици 20 г, аз мога да докажа доходи и как сме си построили къщата и всичко....

8

Анонимен

преди 12 години

Крадците от Станишево-Гоцевата котерия ги втресе.

7

До 2

преди 12 години

А защо пропускаш Цецо шестака?

6

Анонимен

преди 12 години

Айде бе 3 години чакаме тоя закон. Аре засилете се малко, понатиснете ги тия *** и турски мекерета и го приемайте вече. Даже вече трябваше и да сте отупали поне 50 феодалчета и мафиотчета.

5

Анонимен

преди 12 години

ДА ВЗЕМАТ НА ГОЦЕ КРАДЕЦА МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ НАРОДА,КАКТО И НАТРУПАНИТЕ БОГАТСТВА НА ПОЛИТ-БЮРО НА БСП-МАФИЯТА---ВСИЧКИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ ДО ЕДИН.

4

Анонимен

преди 12 години

Откъде накъде посланиците имат дума при приемане на законите в България? Някой чужд законодателен орган пита ли нашите посланици, какво им е мнението за техните закони?