11

Даола

преди 12 години

Така че: ДА ЖИВЕЕ ИНТЕРНЕТ !И никакви ограничения там!

10

дядо

преди 12 години

трябва да си *** почти колкото българинза да те будалкат 20 години с номера за свободното словотокова нещо никога не е имало освен в главато на българинанеможе човек да работи срещу възнаграждение и да не се съобразява с работодателя сино това е най-малката заблуда на тъпия българиндемокрация - прикрита тоталитарна власт с мощна медийна рекламаравни права - имаш пари имаш права намаш пари нямаш праваконкуренция двигател на прогреса - произв. на лютеница без домати на кокурентни цени

9

Даола

преди 12 години

Медиите вд България са папълно свободни да изпълняват желанията и да служат на позицияна, на онзи, който ги притежава - това за частните.Обществените медии изпълняват разпорежданията на началниците.Ако някой е достатъчно богат и иска да си направи вестник, може - но скоро ще трябва да се съобразява с исканията на рекламодателите.Ако някой има толкова много пари и не иска реклами, теоретично може да основе напълно независима медия и в нея да пише всичко, което не нарушава закона. Кога ли?

8

Анонимен

преди 12 години

Медиите в БГ могат само да лижат задниците на управляващите с малки изключения като СКАТ, Канал 3 на Сашо Диков и няколко сайта.

7

Анонимен

преди 12 години

Преди България в класацията се нареждат страни като Вануату (51-во място), Гана (58-мо място), Самоа (61-во място), Намибия (68-мо място), Бенин (73-то място) и Източен Тимор (75-то място).Скоро не само като свобода на медиите ще се озовем в една класация с Африка

6

да ама не

преди 12 години

Глупости,това че на повечето набедени журналисти не им е там мястото,не означава че някой им пречи.Вижте само с какви простотии ни занимават денонощно,защото така им е по-лесно..Днес подхванаха "рак на кожата" за да не би хората да забележат че деня е хубав и да ги забравят..а тези платени неправителствени проучвания ги знаем колко са верни.

5

до №2

преди 12 години

Така е бате, господари на ефира миналата седмица показаха кой е искал да ги цензурира. Схемата била на Първанов. Знаеш ли как се крадат 100 000 лева от парите за детската коледа? Питай Гоцето!

4

няма собствени мисли

преди 12 години

Българският журналист няма собствени мисли и добре ги изразява!

3

няма свободни медии

преди 12 години

В България няма свободни медии. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

2

Анонимен

преди 12 години

ЕП до НС: В България има цензура, медиите са истинска пародия, убиваща смисъла на самата професия. Какво се случва с българските медии? България е наред с Боливия и редица държави от третия свят!

1

Анонимен

преди 12 години

И при свобода на словото и печата ни изпревариха тия от ТРЕТИЯТ СВЯТ!хахахахахаха