11

бай иван

преди 12 години

съболезнования на родните, на такива места отговорността си е изцяло твоя все пак това не е града, не може някой да обикаля по пламините и да изчиства всички опасни дървета

10

Алов

преди 12 години

А вините царя и Доган ,че изсекли гората. Едно дърво не трябваше да оставят.

9

дан

преди 12 години

13 - какво общо има бойко с дърветата бе ***, защо всяко нещастие което се случи го политизирате...*** недни

8

Schutztaffel

преди 12 години

Спомням си като ученик, как ходехме на кьошковете. Изгнилите дървета бяха отрязани, фонтана отпред работеше, даскалиците ни водеха чак до Сулумара, от цялата банда хъшлаци нямаше жертви.

7

Жалко

преди 12 години

Защо е било детенце,а не ***,за жалост хората умират по нелеп начин, а *** не *** а само се развждат като плъхове!!!Докога бе Бойко???

6

обречени сме

преди 12 години

Падащи мазилки, висулки, тераси, дървета, опасни язовири, летящи коли, развалени храни, замърсени води... - от какво по-напред да се пазим?Бог да прости детенцето.

5

Алов

преди 12 години

Да не е по-добре от рак да умре ? Извадило е късмет с това дърво.

4

до Ялов

преди 12 години

тебе да те избичат, пък ковчег не ти трябва, така и така си си изгнил отвсякъде

3

Анонимен

преди 12 години

Ей тва е много лоша съдба! Както си седиш на пейката и бум- без теб! А след тази тежка зима колко дървета има счупени и полупаднали не е истина. Най-малко 5 години не съм виждал окастрени колони на дървета по улиците. Държавата ни е СТРАШНО занемарена и ужасно ***. От ВСЯКЪДЕ погледнато. Язовири, канали, диги на реки, речни корита, мостове, паркове- ВСИЧКО Е ЛЕШ.

2

Алов

преди 12 години

Какъв е проблема? Да избичат дървото и да му направят кофчеже на детенцето, така и така е паднало вече дървото.

1

Schuttzstaffel

преди 12 години

Сега макар и да не може да се върне живота на малкото човече, съд до дупка. Живея в Карлсруе, ще им се завие свят на общинските власти ако се случи нещо такова, от Шумен съм иначе.