9

GoGo

преди 12 години

Няма как, щом е рационално и е добре за България БСП /к/ няма да го подкрепи. Ако е за Москва - да, за ДС бизнесмените - да. С други думи: ако не влиза в моя джоб, няма да го подкрепим. Каквито избирателите им, такава и партията - шмекери , объркани идеалисти или просто некадърни мързели.

8

паралел 43

преди 12 години

По татово време израстна един блок на 4 етажа, но без тоалетни.Ами сега?Какво ще правим?Един бивш от Белене каза: На ет.1 ще са пенсионери. Те каквото изядат, сутрин го носят за лабораторни изследвания. На ет.2 - директори. Те едни други си сер.т в устите.На ет.3 - спортисти. Каквото в България изядат навън го сер.т. На ет.4 - студенти. Те не ядат и тоалетни не им трябват.А сега по боково време метро и магистрали се строят и хората не трябва да ядат!

7

мечо пух

преди 12 години

Герберите не разбраха ли, че от както дойдоха на власт народа свикна да си стои на студено.Това де си и гладен/ с такава "висока" заработка на ден/ народа си е свикнал

6

Анонимен

преди 12 години

Do 8 енергийна ефективнсот не означава само топлоизолация , това е само част която засяга предимно домакинствата , но основното е производството , нови машини , системи , технологии

5

optimist

преди 12 години

БСП в последните 3 години нито един път не са били "за" нещо, така че се подразбира, че са "против". :)

4

нервна

преди 12 години

Вижте сега.Роско Момата ви казва:Като нямате хляб-яжте пасти.Като нямате пари за енергия - подарете си жилищата на банките.Мойте хора ще ги глътнат с удоволствие.Нямате жилище -нямате грижи.

3

Анонимен

преди 12 години

A az ne iskam da gledam na Parvanov kafevite zabi.

2

777..

преди 12 години

ИКОНОМИЯТА Е МАЙКА НА МИЗЕРИЯТА!

1

Анонимен

преди 12 години

ГЛАДНИ СМЕ !!!! КАКВА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ !!!