82

Анонимен

преди 12 години

ГЛЕДАИТЕ И МИСЛЕТЕ КОГАТО ВИ СЕ КАЗВА ,ЧЕ КАТО СЕ МИНЕ ОТ ЩАТИТЕ ПРЕЗ ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЕС ,ЧЕ И В МНОГО ДРУГИ СТРАНИ ЗА ДА СЕ ДОКОПАШ ДО ВЛАСТ И ПОЛОЖЕНИЕ ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СИ Я МАСОНЧЕ ,ЖЕЛАТЕЛНО С С ЮДЕЙСКА КРЪВЧИЦА ,ДА СЕ КЛАНЯШ НА РОГАТОТО САТАНИНСКО (БОЖЕСТВО) МАДАМ ЙЕХОВА ДА СИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ПО ВЪЗМОЖНОСТ С ХОМО СЕКСУАЛНИ НАКЛОННОСТИ ,АКО ОТГОВАРЯШ НА ТЕЗИ(КАЧЕСТВА) СИ ЗАВЪРШЕН ПОЛИТИК И УПРАВЛЕНЕЦ СПОРЕД КУКЛОВОДИТЕ ОТ СИНЕДРИОНА

81

Анонимен

преди 12 години

Прав е Борисов, че маха тия комунисти от важни постове на управление. Но успехите щяха да са по-големи, ако от всички ръководни постове във всяка област същите са освободени.

80

до 63

преди 12 години

Много книги четеш. Или може би имаш предвид рицарят Дон Кихот, който се е борил с вятърните мелници?Тъй като първородният син получава наследството и титлата, останалите синове на благородниците са ставали рицари. Странстващи рицари, които са вършали по пътищата или наемници и са били от айдуци нагоре.

79

до 80

преди 12 години

разликата е такава ,че БСП се е вкоренил,а ГЕРБ се мъчи да му измъкне корените!

78

Гогата

преди 12 години

Тиквата прикрива следите,преди това беше махнал и други на ръководни постове.Някой не се ли пита защо?Просто всички пътища водят към Тиквата.От България чак до САЩ,като написа в доклада си бившият посланик,Боко го знаят като организатор на контрабанди и разпространение на наркотици

77

ДО Питам ОТ НФБ

преди 12 години

РЕАЛНО РАЗЛИКАТА Е Н ТОВА ЧЕ БСП Е НАСЛЕДНИЦА НА ПАРТИЙНАТА ПАРТОКРАЦИЯ НА БКП А ГЕРБ СА НАСЛЕДНИЦИ НА СИВИТЕ КАРДИНАЛИ ОТ ДС! МЕЖДУ ДВАТА КЛАНА ВИНАГИ Е ИМАЛО БОРИЧКАНИЯ ЗА КОКАЛА ЗАЩОТО СРЕДСТВАТА ОТДЕЛЯНИ ЗА СИЛОВОТО МИНИСТЕРСТВО СЕ ИЗМЕРВАТ В МИЛИАРДИ...КОНТРОЛ НА ОФШОРКИ--АГЕНТИ...ДЕСИДЕНТИ...ВСЕ БЕЗ КОНТРОЛНИ И БЕЗОТЧЕТНИ ПАРИ...РЕАЛНО ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ НИ ДРУЖЕСТВА СЕ РЪКОВОДЕХА ОТ ДС ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА И ЗАТОВА ДС Е ТОЛКОВА СИЛНО И ДНЕС ВЪПРЕКИ ЧЕ РЕАЛНО НЕ СЪЩЕСТВУВА КАТО АБРИАТУРА

76

Анонимен

преди 12 години

"рицари", "архонти" да ви *** мизерната мафиотска държава

75

Анонимен

преди 12 години

тепърва ,ще им вадят"кирливите ризи"и ще излизат злоупотребите и кражбите им безчет - сега когато Гоце не е никакъв и с отчаяни вопли призовава бабките да гласуват за него!Борисов е на прав път!

74

НФБ

преди 12 години

ДОН БОКО...ГОЦЕ И ПРИЯТЕЛИ ТРЯБВА ДИРЕКТНО ДА МИНАТ ПРЕЗ ХАГА!РЕПРЕСИВНИЯ АПАРАТ НА ТОШО Е ЗДРАВО ПУСНАЛ КОРЕНИ И НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА НЕРАЗДЕЛИЛА СЕ С ДС И КОМУНИЗМА!ДНЕС СЕ УСТАНОВЯВЯ КУЛТ КЪМ МУТРАТА БОКО ВЕЛИКОЛЕПНИ---ЛИПСВА РЕАЛНА ОПОЗИЦИЯ!

73

Питам

преди 12 години

Каква е разликата между БСП и ГЕРБ ?Моля ,който може да ми обясни с разумни доводи ще бъда благодарна.Слагам очила и разлика не виждам.

72

до 68

преди 12 години

Започнете с червените и децата и внуците им в ГЕРБ. Тогава ще си отдъхнем всички.

71

Анонимен

преди 12 години

Какъв е този рицар (клоун) на снимката...............да му дам мотиката да ми прекопае лозето............рицар........СМЯХ

70

Анонимен

преди 12 години

Боже и този е ли е тамплиер сигурно Жак дьо Моле се изприщва на онзи свят като гледа нашите безгашници дето се титуловат като такива.

69

arhar

преди 12 години

Гоце трябва да мине през АНТИМАФИЯ и след това през Хага ! Точка !

68

поп с кадилак

преди 12 години

Безкръвна революция а ? Ето резултатите,змиите родиха змийчета,а те още по-отровни.........ДС си има и Държава вече..........*** Тя загивала,младите хора бягали,болниците и лекарите не ставали..........ко ти пука

67

до ясен

преди 12 години

В приказките са били .... но според историята са чиста проба главорези, феодали и престъпници :) ... баш като тоя !

66

Анонимен

преди 12 години

Борисов е достоен премиер

65

Анонимен

преди 12 години

Не изринати! Трябваше да бъдат ЗАРИНАТИ, заедно с децата и внуците си още преди 22 години. Всички проблеми на България и до днес, са в резултат на това, че ги оставихме да се окопитят и окопаят окончателно във властта отново след 89-та. С червените ***, трябва да се постъпва единствено по...норвежкия начин :).

64

Анонимен

преди 12 години

Цветанов става за шеф на БОРКУР.

63

Анонимен

преди 12 години

Ето един масон в масонско облачение.Тамплиерите са юдео-масони сатанисти.В ритуала по приемането има елемент на целуването на мъжки *** на по-старшите "братя".Има и други неща, но е много гнусно за да се каже.А това че използват такива дрехи е само прикритие.Тези не вярват в Христа.