91

Анонимен

преди 12 години

Фидоска е в състояние да уплаши даже и Курнезов

90

Анонимен

преди 12 години

това не са тикви ,тиквите са тия където 20 години гласуват и се връзват на един и същ цирков номер.

89

Анонимен

преди 12 години

Да живее демо/крацията.

88

Анонимен

преди 12 години

Дебат трябва да има, защото се оказа, че медиите ни обработват според гайдата на Борисов. Оказа се, че Белене не есамо един гьол. И бая пари са хвърлени на вятъра не от предишни, а точно от Борисов. И дори след като е взел еднолично решение за спирането на проекта е плащал с наши пари за доклади за полезността на проекта, които не само не е прочел, а се оказа, че няма нужда от тях. Да не говорим, че в началото на мандата си Борисов пя друга песен. Което показва, че този човек действа импулсивно.

87

Бойко бе:)

преди 12 години

С голям кеф ще гласувам пак за ГЕРБ

86

дзвер до рапанчо

преди 12 години

Така де... булката-беглец я нЕмаше, оти май чека Боко у кревата да се прибЕре...

85

Анонимен

преди 12 години

Този с *** си поведение и изцепки може да се сравни само с Борис Николаевич Елцин !

84

Анонимен

преди 12 години

Само за сведение на другарите- годината е 2012, а не 1944, и вие сте на 80, а не на 20години, така че, пийте си хапчетата и си почивайте

83

pege

преди 12 години

младото герберче как се кефи на татко си, ама не знае че утре може да не му е до смях.Защото тоя на който се кефи може да го прецака.

82

Анонимен

преди 12 години

Другари, не знам за какъв комунизъм говорите, но по - комунистическо управление от това на Бойко, след това на Тато, не е имало. Бойко трябва да благодари на хамериканците, че карат ЕС да си затваря очите за това, което върши. Иначе да са го подпукали и него като комунистите, да са му спрели парите и т.н.

81

Историята помни

преди 12 години

В отговор на парламентарно питане министър Петканов признава, че Бойко Борисов и още четирима служители са били командировани в Ирак от 10 до 14 юли 2004 с подпис на неговия заместник - Румен Стоилов.Тук официалната версия и тази в анонимния текст сериозно се разминават. Според логиката на изложението и хронологията на събитията, акцията на СОБТ би трябвало да се е провела преди шофьорите да попаднат в ръцете на Ал Заркауи, или в периода 1-8 юли 2004.Дали отвличането е било известно на бълга

80

zavisi

преди 12 години

до АНОНИМЕН 2: за голямо съжаление сте прав : Б.Б.+компания ще ни управляват още 1 мандат! Все още на политическия хоризонт в БГ няма други по-нагли, простовато-нахакани, безскрупулно-незнаещи, очевадно политически и човешки / в голяяяямата си част / - неграмотни..! А това което все пак се вижда, че се прави в държавицата ни - можеше да се направи и от всеки друг на тяхното място. Въпрос на европейски повели !

79

Историята помни

преди 12 години

В този текст за пръв път Борисов е свързан публично с трафика на амфетамини. По-ранни информации са го свързвали с незаконно производство на фалшиви цигари."Знаем откъде е дошло писмото. Това са мишоци, а на единия от тях му секна контрабандата в Петрич и сега търси нови връзки" - коментира след публикацията на този текст Борисов.Пресата приглася на главния секретар и пише за донос и компромат срещу бъдещата му политическа кариера. Набляга се на недостоверните моменти като акцията на антитер

78

Историята помни

преди 12 години

Чрез лично предани служители на МВР главният секретар Б. Борисов притиска конкурентните групировки в наркобизнеса.Информацията за това кой и как да бъде ударен се подава от Тихомир Стойчев и от един бивш шеф на Отряда за борба с тероризма, който ръководи и престъпна група за "мокри поръчки". (Кой ли застреля толкова професионално Фатик и защо ли имаше толкова противоречия между първоначалните показания на свидетелите и официално обявеното от главния секретар на МВР?).

77

Анонимен

преди 12 години

"Нашето дело за АЕЦ Белене е право дело. Ако не днес, утре ще победим другари" - КПСС, БКП, УРА ДРУГАРИ, ЧЕРВЕНИ ***

76

ПРЕДАТЕЛЯ БОЙКО

преди 12 години

БОЙКО ОПРЕДЕЛЕНО ГО Е СТРАХ ОТ ДЕБАТА.ТОВА Е ГОЛЕМИЯ МУ СТРАХ ЗАЩОТО ТАМ ЩЕ СЕ КАЖАТ МНОГО ИСТИНИ.ГОВОРИ ЗА КОНКУРЕНТНОСПОСОБНОСТ А ЛИЧНО БОЙКО ПОСТАВЯ БЪЛГАРСКИТЕ ФИРМИ В НЕКОНКУРЕНТНОСПОСОБНА СРЕДА ЗАЩОТО ТОКЪТ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕДИНИЦА ПРОДУКЦИЯ ЩЕ Е ПОВИСОК ОТ ТОКА НА КОНКУРЕНТА В ЕС.ЗАЩО?ЗАЩОТО ТОКА НА ТЕЦ Е 3 ПЪТИ ПО-СКЪП ОТ АЕЦ.ТОКА ОТ ВЕИ 10 ПЪТИ ПО-СКЪП ОТ АЕЦ. ИЗВОД:БОЙКО ЗАЩИТАВА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ.ТЕЦ=ПАРНИКОВИ ГАЗОВЕ АМЕРИКАНСКИ В БЪЛГАРИЯ,ПЕЧАЛБАТА В САЩ?

75

Анонимен

преди 12 години

ОТдавна сме продадени, за сведение на пишещите по-долу.

74

дзвер до 82

преди 12 години

Той еталонния мъжага е ...само метър и седемдесЕ.Голем еталон е.

73

Смях

преди 12 години

До 75-Анонимен 2Ей тъпан по голямо зло от ГЕРБ е нямало по Българските земи... Писна ми от платени драскачи който възхваляват ТИКВИ....

72

6666

преди 12 години

цирковете не спират в най слабия до сега парламент.но народа още малко ще търпи и сигурно ще се наложи да гърми топчето.