71

Анонимен

преди 12 години

Гоце е мазен и нагъл лъжец, какво учудващо има в това да излъже отново?

70

У ХА

преди 12 години

Василев,ако демокрацията се изразява в това да се леят реки от кръв,пролей първо своята.Понеже си смел,не вярвам да имаш нужда от помощ.

69

Анонимен

преди 12 години

Гоце Триперов Еничаров, за разстрел си бе мафиот скапан!!!

68

az

преди 12 години

Поздрав за всички червени *** и техния пернишки вожд с голфа - Гоцю!

67

do 82

преди 12 години

хахахха...добре написано Василев. Браво!

66

от скрина с нафтали

преди 12 години

Гербавите явно яко са го закъсали, след като, за да полират имиджа на пожарникаря, вадят от скрина с нафталина този клоун Марков.

65

Слави

преди 12 години

Гласувам за ГОРД. Най-простия тип, с доказано криминално минало, точно каквото ни трябва в БГ за нашата действителност. Екипът му ще бъде създаден от мутри, танцьорки, ***, охрана и ще дъни чалга. Всеки ще гледа злобно, ще кара баварец, ще е много "здрав". Тогава вече ще имаме правителство създадено от мнозинството граждани и ще има щастие в тази държава.

64

dp

преди 12 години

Не е новина, че в БГ мафията Е държавата. Знае го всеки.Но е добре, че понякога и публично се заговаря за това.Не че ще има преки последствия - как да има последици за мафията, когатота Е държавата.Но в по-дълъг план ще има, важното е хората да го научават от млада възраст,пък когато може да се направи нещо ще се направи, сега не може - те държат пушките.

63

селски цирк

преди 12 години

Политтехнолозите на фалиралия селски цирк Порисофф продължават да ни сервират евтините си номера от сорта на някой си Н. Марков. Постановката е слабоумна, пропагандата е лъжлива, стереотипна, тривиална, банална и лишена от фантазия. Другарю, член на БКП, Борисов, подай си оставката!

62

KREMENA ST ZAG

преди 12 години

Ibbofff,mal4iiii...Dear LEFTEROV,tug sam i sam jiva i zdrava.........Ha,dano i Ti taka.......Pozdraf i jilaia idin ospeshen den.

61

Анонимен

преди 12 години

Кофти Лефтеров, един фен по-малко от мен ако е така. Маркетингов трик значи.

60

az

преди 12 години

А това защо е новина? Това като поредната кифла, която се съблякла. Кажете ми когато се облече. Това ще е новина.

59

До 63

преди 12 години

Правилно- Брайвик не е начина на решаване на проблема.Просто ДС е още много силна и пробутва в моменти на криза псевдо борци срещу кумунистите , които взимат власта и нищо не се случва.Просто народа позволява това.Трябват повече силни,честни,високообразовани и непоколебими българи на тази държава, но млади и не свързани с кумунистите.

58

до 72 от Лефтеров

преди 12 години

А, Добро утро че е мъж!)))

57

мечо пух

преди 12 години

Така е, като има плащат малко на баретите, те си заработват при мутрите.Тъй и тъй са се хванали на работа с която си рискуват живота.

56

до 66

преди 12 години

Кремена е бранд, името й пари струва вече. Само да не се окаже че е мъж, просто жена с такова чувство за хумор малко ме съмнява да има. Дано да е жена, Крименчето де :)

55

на бунт

преди 12 години

Въпросът е, защо този "полковник" не се е вдигнал на бунт срещу Първанов, когато е бил в НСО и се е возил в скъпи автомобили, хранил се е в луксозни ресторанти, ч*кал е лъскави кукли и е вземал няколко хиляди лева заплата? Защото са му обещали пари ли?

54

Анонимен

преди 12 години

Заклевам се, че Гоце има най-мазната физиономия в целия свят. Не знам какви ги в вършил и може и да е бил честен политик, но няма човек с по мазна физиономия. Моля ако някои знае някой да ми го покаже, но без клишета като Боко, Цеко Яне... наистина човек в света

53

Топла вода

преди 12 години

Добре бе, а сега кво правят кучета от НСО ?! Също като при Първанов, просто смениха стопанина !

52

пет-шест апартамента

преди 12 години

Николай Марков ще заработи пет-шест апартамента с тези "разкрития"!