151

до 178

преди 12 години

И престъплението според теб е...????

150

до 175

преди 12 години

Че кой говори за дисциплинарно наказание ? Тук се говори за извършено престъпление по НК и НПК. Говори се за прокуратура, разследване, съд и присъда.

149

до 176

преди 12 години

Топки имат само мъжете.

148

до 174

преди 12 години

Може да ми бараш само топките на мен :-) Не си ми на нивото ушево прасе :-)

147

Кво се пенявите?!

преди 12 години

Кво си чешете езиците не мога да разбера, при положение, че по закон след като е минала повече от 1 година от "нарушението" (ако допуснем, че такова има) не може да се наложи дисциплинарно наказание. То е нещо като давностен срок. Ако му наложат все пак наказание, съдът веднага ще го отмени като незаконно.

146

Анонимен

преди 12 години

А за употреба на алкохол на работното място нищо не казахте?

145

абе 162

преди 12 години

***, в закона не пише, че простото ченге трябва да носи покривки на арестуван. Но за сметка на това пише, че не може да го малтретира и унижава. Дали ще го разбере кухата ти картуна това ?

144

Данъкоплатец

преди 12 години

Полицаите са на нивото на престъпниците,затова е и това отношение,интелигентни и разумни хора никога и при никакви обстоятелства не биха станали полицаи,това си е така както си беше по татово време само смениха името Н.М(народна милиция) с полиция,кадрите и похватите са същите даже сега са и по брутални.....

143

Изумен

преди 12 години

Хора, бедна ви е фантазията колко хора имат условни присъди за псуване или ругаене на обществено място. Ама даже не можете да си представите. На тези хора в досието им до гроб пише `осъждан` !!! Погнусен съм от изказването на лицето Георгиев.

142

до 162

преди 12 години

Никой не иска полицаите да носят бели покривки на български граждани, ЗАПОДОЗРЕНИ /но не осъдени/ за престъпление. От българския полицай просто се иска да спазва законите. А когато ги наруши /както в случая/ - да бъдат съдени и понесат наказанието си.

141

Анонимен

преди 12 години

В гнездо с змии и ти съскаш.

140

Анонимен

преди 12 години

Да бе не можел да играе с някои *** канадска?! А бели покривки да им носи ли ? Или това второто може.Да ви таковам и вас защитниците на права и *** мисли!

139

Спокоен

преди 12 години

Г-н Георгиев. С това си изказване Вие декларирате публично, че отказвате да вършите служебните си задължения. За които получавате заплата. И то не малка !Нещо повече. В старанието си да прикриете български полицай, извършил престъпление по смисъла на НК и НПК, Вие подлежите на съдебно преследване !

138

Хихи

преди 12 години

Нали ги видахме какви мъже са полицаите ни. От един шамар не само се наака, ама все че ритна камбаната. После се изредиха сума сополиви съпруги и колеги да обясняват колко добър човек бил полицая. Онзи, който пляскаше по дупетата чуждите гаджета в дискотеката.Та и този е същия. Обграден от гавази, се опитва да компенсира срама от малката си ***.

137

тутурутка

преди 12 години

Уффф,започва да ми напомня на турски сериал......

136

Анонимен

преди 12 години

Г-н Георгиев, не е нормално да се държи такъв език при никакви ситуации. По чии указания се провежда разпит по такъв начин. Какво образование има този полицай. Това ли е стилът на работа на нашата полиция. Жалко. че за Вас е нормално такова поведение.

135

Калин Цветанов

преди 12 години

Ама защо да го наказват? Господ си го е наказал, правейки го полицай. Това ,че е с висше образование, няма значение, достатъчно е да кажеш, че лицето ХХ е БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАЙ! Толкова! А К.Георгиев потвърждава, че при БГ полицая, та дори понастоящем и висш полицай, нищо човешко няма: първо караш задържания да играе с теб канадска борба, сетен му доказваш практически, че при теб той не е човек, а някакво безгласно и безправно същество, което можеш да унижаваш, тъпчеш, газиш, биеш, пребиваш! Може и да го гориш с електрошокова палка или да го смачкаш от бой като О.Стефанов...

134

Анонимен

преди 12 години

В казармата ако един войник сгреши-цялата рота се наказва,и тук сега трябва цялото управление да останат без заплати заради това!!!

133

Калин

преди 12 години

Е КАК ДА ГО НАКАЖАТ, НАЛИ СА ОТ ЕДНА ФЕРМА .. :) ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ПРЕДЛАГАТ.. В ЗАКОНА ЗА УЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ, АКО НЯКОЙ ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ.. ТАКА Е ЗАПИСАНО .. Е ОСЪЖДАН НЯКОГА, ИЛИ МУ ПРЕДСТОИ ДА БЪДЕ ОСЪЖДАН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО ОБЩ ХАРАКТЕР ..НЕЗАВИСИМО ОТ РЕАБИЛИТАЦИЯТА, ДОРИ ТЯ ДА Е ОТ СЪДА .. НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА ПРОФЕСИЯТА СИ А ЕЙ ТАКИВА МУТРИ СИ ИГРАЯТ КАНАДСКА БОРА БОЯТ И ПСУВАТ В РПУ - ТАТА :)А ДРУГИ КАТО ТОЗИ КЪФ БЕШЕ ГИ ПОКРИВАТ.. В НОРМАЛНИ СТРАНИ ДА СА ИЗРИТАНИ И С ПРИСЪДИ

132

бесен

преди 12 години

днес канадска борба,утре делиорманска борба,в други ден шотландски боец....