312

Анонимен

преди 12 години

Естествено че ще ни променят живота - изцоцахте всички налични пари в държавата за тези магистрали и сега ще теглите заеми - това няма как да не ни промени живота, не за 2 ами за 20 години напред!

311

Анонимен

преди 12 години

На кой българин е единствения въпрос...примерно аз не съм крал от магисралите...и нема а ми се промени живота с тях или без...

310

до 429

преди 12 години

*** не са спряли да *** от 2009та насам... хем са на власт, хем ***!

309

Северняк

преди 12 години

Към Северна България - ***.

308

Анонимен

преди 12 години

ЩОМ *** *** ЗНАЧИ СМЕ НА ПРАВ ПЪТ.

307

Анонимен

преди 12 години

Мен и сега магистралите ми променят живота.Само да мина по Пазарджишките бабуни на Тракия и 30 дни съм в болнични от раздрусването.А след болницата 2 месеца ремонтирам колата и после пак така.

306

Анонимен

преди 12 години

НЕ ТИ ИСКАМЕ МАГИСТРАЛИТЕ БЕ СМЕШНИКНАРОДЪТ УМИРА ОТ ГЛАД , МИЗЕРИЯ , САМОУБИЙСТВА ОТ ОТЧАЯНИЕ , НЕДОХРАНВАНЕА БОКО ПАК ПОЧНА ДА БЪЛНУВА ТЪПИТЕ СИ МАГИСТРАЛИНИЕ МАГИСТРАЛИ НЕ ЯДЕМ !!!ДА ПУКНЕШ ДАНО МУТРА ПРОСТА И СИ ЗАВРИ СКАПАНИТЕ МАГИСТРАЛИ ОТЗАДЕУМОРИ ОТ ГЛАД НАРОДА И ПРОДЪЛЖАВАШ НАЙ-НАГЛО ДА СТРОИШ ТИЯ НЕНУЖНИ МАГИСТРАЛИ *** ДЕБЕЛОВРАТ

305

Най-важно

преди 12 години

Много може да се пише за посредствеността на посредствения човек, мърдащ и плямпащ врели-некипели начело на страната ни. Не това е най-важното.Най-важното и нетърпящото отлагане е да се създаде действена форма за демократичното му отстраняване от властта чрез избори. Необходимо е разпилените му политически опоненти - които той умело донасъсква едни срещу други - незнайно как, да постигнат някакво компромисно съгласие, което да обедини гласовете срещу него при изборите. Това е национална задача.

304

анонимен

преди 12 години

бе на теб освен магистрали друго едва ли ти се привижда..смешен си вече с твоите магистрали

303

Анонимен

преди 12 години

***, какви магистрали какви 5 лева? къде са ти магистралите? Какво ще подобрят магистралите? За да имаш инвестиции се иска да имаш качествена работна ръка, евтини енергоизточници, пазар за продукцията и адекватна държавна политика. какво имаме всъщност: Кадърните, знаещите и можещите на 70% са си набили камшика, ток и газ - най-скъпи в ЕС, пазар на продукция - най-бедни сме в ЕС - какво да си купим... А политиката ви е на ветропоказател...

302

Иван

преди 12 години

Магистралите се строят за турските тираджии и гастарбайтери, за българите те не са първостепенна задача, особено по време на криза. Безработица, мизерия и разруха навсякъде, а този луд се радва на лентички и Хасфалт, както казва Хелекторатът му.

301

777

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ Е ФАЛИРАЛА МУТРО КОГА ЩЕ ГО ПРИЗНАЕШ!

300

Иванчо

преди 12 години

В килийното училище само за магистрали ли сте учили? Пък и Испания и Португалия като си построиха магистралите, сега цъфтят,нали?

299

от мен

преди 12 години

С тоя аец стана смешен. 3 години ти трябваха да разбереш,дали е изгодно или не.Не е изгодно за теб защото явно няма комисиона от аец за теб.Се някои трябва да купува скъп газ от мама Русия.Жалки сте.

298

Анонимен

преди 12 години

до 2 г. българите ще налаеем с около 10 - 12 %... а на останалите им е все едно ъде си карат каруците

297

ГРОБ

преди 12 години

До 410 това е точната характеристика на ГЕРБ братле

296

Анонимен

преди 12 години

Не разбирам как може да има още толкова лековерни и наивни хора, които си мислят,че на някой от управляващите му пука за народа.Играят се големи игри за много пари.А народът е тълпа, която има право само да гласува. Досега не успяхме да докажем, че сме нещо друго. Най-големите нещастници на Балканите.

295

Анонимен

преди 12 години

Бавно, но сигурно се превръщаме в гастарбайтери на наши и чужди господари.Нали това беше залегнало в Ран-Ът. Вече няма бизнес - нито малък, нито среден.Всичко загина. Има само монополисти , подкрепяни от държавата.

294

Анонимен

преди 12 години

Май ми се струва ,че е изгорял на лентичка . :D

293

Videk

преди 12 години

Добра работа!Браво на ГЕРБ и на БорисовПродължавайте само така момчета.Хората го оценяватУспех!