196

До 246

преди 12 години

Няма как да хване, този е импотентен.

195

Varna

преди 12 години

Доказахте, че коефициентът ви на интелигентност отрицателен като издигнахте Киро П*тката за кмет на Варна.

194

Анонимен

преди 12 години

Боко, доказахте, че сте най-некадърното, най-продажното, най-лъжливото, най-некомпетентното, с една дума най-смотаното правителство.

193

НФБ

преди 12 години

ДОХОДИТЕ ПАДНАХА АМА ЩЕ ГИ ВДИГНЕМ ДРУГ ПЪТ СЕ ИЗЦЕПИ ЧЕНГЕТО ТОТЬО МЛАДЕНОВ БИВШ ПОДКРЕПАДЖИЯ/ ВНЕДРЕН ОТ СЛУЖБИТЕ В СИНДИКАТИТЕ.../

192

Анонимен

преди 12 години

ГЛАВАТА МУ НАИСТИНА ИЗГЛЕЖДА КАТО ТИКВА,.......... А И СЪДЪРЖАНИЕТО И Е КАТО НА ТИКВА.

191

тутьо

преди 12 години

към този *** дето се е кръстил странджата:Не зная кой си и какви политически симпатии имаш,твоя си работи изобщо това не ме бърка,но НЕДЕЙ ПЕТНИ ТОВА ИМЕ С ПРОСТОТИЯТА И ИДИОТИЗМА СИ!Намери си друго име и пиши колкото ти душа иска!

190

рататуи

преди 12 години

Доказахте , че не ставате за нищо !

189

топала

преди 12 години

както я е подкарал в най скоро време пенсионерите ще спрат да ползват тоалетна поради глад и тогава правителството ще станеоще по екоилогично защото пенсионерите няма да замърсяват

188

NRC

преди 12 години

Чета коментари от 10 минути и се смея на глас.. Все още има хора, които си мислят,че Бащицата и това правителство не крадат... ахахахахах Какво още трябва да стане да прозрете истинската същност на царя-слънце ? то не бяха резерви, то не бяха СРСта, то не бяха назначавания по телефона, то не бяха Калинки.. ? Дори и с камера заснемат въпросните престъпления, пак ще се намерят коне с капаци, които да не повярват.. Дори и Хитлер не са го следвали толкова сляпо..? такъв народ как да се оправи..

187

92

преди 12 години

saglasen sam s NFB ot godini prodajni policai imat djobni tefter4eta za dosieta

186

НФБ

преди 12 години

странджа и по какво се различават дон боко и трипера гоце след като и на двамата им се доставят млади *** от службите за охрана!въпрос е на време кога и дон боко ще хване я трипер я нещо по сериозно...

185

НФБ

преди 12 години

странджа с това твое изказване за титаничната битка между Сър Гей и трипера доказваш че дон боко несамо купува депутати но и манипулира партии...И това ако не е тоталитаризъм...по тошово време уж имаше БЗНСтака ще бъде и по времето на дон боко уж ше има други партии!в досиетата на МВР контролирано от Ипон отново се събират сведения да инакомислещите за обичаи ..нрави ...с*кс ориентираност...и всичко това за да се притискат тези лица и да доносничат както по тошово време!МВР машата на Ипон!

184

Но първо ПУЖАРНИЧИТУ

преди 12 години

Но първо ПУЖАРНИЧИТУ преди 1 секундаПОЖАРНИКАРЯ Бойко Борисов, ще отговаря пред съда за затриването на една държава с над 1330 годишна история. Византия не ни покори, турчулята не ни потурчиха, руснаците не ни прибраха под крилото си, НО ПОЖАРНИКАРЯ както върви ще ни заличи.Това е истината! Не е приятна но е вярна.ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНАТА!!!!

183

Анонимен

преди 12 години

най-екологичното сте, защото ядете л****.

182

Анонимен

преди 12 години

КВИ ТУНЕЛЧЕТА И КЪШИЧКИ?НЕНОРМАЛНИЧЕСКА РАБОТА ГЕРБЕРСКА.

181

92

преди 12 години

OK Stranja zashto kato tvardi 4e sa krali ne vijdame 1 da ne govorim ministar primerno nyakoi oblasten da e osaden znaesh li zashto zashtoto vsi4ko e dolno tvorenie na BOIKO vsi4ko e laja kakto tova 4e dyado mu bil razstrelyan sled 9-ti,kak bedno sa ya karali dran -dran intriga

180

НФБ

преди 12 години

ДЪРЖАВАТА ТОВА СЪМ АЗ / ДОН боко КРАЛЯ СЛЪНЦЕ/средната класа на България бе унищожена с идването на дон боко и Сик на власт!държавата е пред фалит!ПАРИ НЕМА БАЧКАЙТЕ българске ОФСИ!фалирала Гърция пак раздаде Великденски помощи!

179

наблюдател

преди 12 години

Абе дали сте доказали, че сте най-екологичното правителство не знам. То верно, че както върви до края на мандата ви верно ще станем екологични - демек ще ходим натюрлих и ще живеем в пещери. Но виж, че сте *** това отдавна и безспорно сте го доказали.

178

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Ревете гладни ***, не спирайте - аз ви слушам... - но в момента имам друг проблем... - чакам с нетърпение титаничната, гладиаторска битка между трипера Гоцю и гея Сергей... - няма да ви кажа кого подържам, но вече приемам залагания...

177

234

преди 12 години

Веднага ти отговарям кой пищи срещу тоя закон - тия дет са крали и продължават да крадат. А ако искаш да ги знаеш поименно бегай на сайта на парламента и ги виж по списък на гласуването им като се мъчеха да го приемат първия път. Всички герберасти са у кюпа :))). А ако фърлиш едно очо и на Биволът ще разбереш за кво иде реч :))). Тиквата в ЕС обещава закон, а кат дойде време да се приема разпорежда на Цуцу да го бламират :)))