13

до 13

преди 12 години

Стягай се и се заемай пич за какво съжеляваш?

12

Анонимен

преди 12 години

В момента тоя се смее в лицето на целия ЕС и на цял свят за думички "демокрация", "права" и др. И в същото време демократичните съд и журналистика ще го направят световен герой, защото на който досега не са му минавали националистически мисли в главата, ще има възможност да се запознае из основи с идеологията и като нищо ще я възприема за своя.А пък липсата на смъртно наказание направо ще го направи безсмъртен. Току виж издал автобиография и някой екстравагантен режисьор направил филм.

11

Анонимен

преди 12 години

Брайвик е ценен с това, че има някаква кауза, за която е готов да умре без страх и срам, без при това да е луд. По време на турското робство, Втората световна и прочие, подобни хора ги наричаха герои.

10

ззз

преди 12 години

Глобализация , няма вече граници ! Има си положителни има си и отрицателни страни , ама нали се сещате , че ако не са мюслитата ще са славяните ? Време е на някои хора да дойдат в 21 век , стига сте седяли в 19 да не кажа 18-ти. Да , има араби , *** , китайци , марсианци и бог знае още какви , малко по - строги закони и всичко си идва по - местата. Не е начина да ходиш да колиш и бесиш , преди време един хахо опита , и кво стана ? Близо 50 години комунизъм , тханк ю съм ! С 2 ръце за сегашнот

9

Анонимен

преди 12 години

до 14Насажда омраза!Явно някои сили имат вопиюща нужда от това,и ни навират всекидневно по новините това изчадие в лицата.

8

Анонимен

преди 12 години

Толерастите и предателите ,трябва да се чистят . Брейвик е постъпил правилно . Жалкото е че го няма и у нас

7

Анонимен

преди 12 години

Да го амнистират и да го пуснат в родния ни парламент. Ще изкупи греховете си.

6

Анонимен

преди 12 години

Това някакво шоу ли е? Тоя *** изби сума ти народ, а сега всеки ден ни разказва какво друго планирал да направи.. То дело, дело, ама заприлича на риалити! Да го осъждат по някаква бърза процедура, като няма смъртно наказание- там каквото му измислят и да се свършва! Прав беше един пич, където сравни в една друга статия тоя *** с колегата му Хитлер- и двамата са прсто ***, от чиято глупост страдат невинни!!

5

Майничка

преди 12 години

Един такъв *** ни трябва на нас да го пуснат в Парламента.

4

Анонимен

преди 12 години

Е нема такава реклама!

3

!

преди 12 години

Крайно време е да разберете истината за Брейвик.Вижте кои са му приятелите(не са особено много),и вижте кои са му враговете!Приятели:-Сръбските националисти(всичките бивши комунистически червени барети от ЮНА и УДБА-българомразци до мозъка на костите!)-Беларуските националисти(бивши комунисти)Врагове-НАТО,САЩ,Европа,мюсюлманите(но не радикалните талибани!Той не смее да отиде да се бие с тях!)------------------------Разбрахте ли кой създаде чудовището Брейвик и на кого служи?

2

doc. N. K.

преди 12 години

До всички които подкрепят лудата, скопена норвежка *** Брайвик. - Вие май сте по-луди и от тази ***! Той сега се чуди какво да усуква за да се оправдае! Борил се срещу исляма - ха-ха, по-голяма глупост не съм чул! Интересно как се бори-като убива 77 християнски деца ли?!!! Много жалко, че в Норвегия обществото и властта са дълбоко уродливи, и дават думата на този нечовек да повръща душевната си смрад в медиите и да трови хората! В нормална държава биха го рязали бавно на парчета до смърт!

1

Anonimen

преди 12 години

***!!!