17

До-23

преди 12 години

Ако те разбера кои си ти бих *** маиката

16

Анонимен

преди 12 години

Искам като съвестен данъкоплатец да се направят пушални с право да се продава там и алкохол!

15

:)

преди 12 години

*** за всички гадни пупачи :)))

14

Анонимен

преди 12 години

Абе мама му стара,и един керлив фас ли не мога да изпуша вече?За наркотици и други гадости няма проблем за *** ни държава та до цигарата опряхме!

13

Гошо Тъпото

преди 12 години

Това ако е...демокрация;да забранят тогава и пиенето на...боза,защо само...пушенето.Редовно един бозаджия минава в Кривунделово,баш когато ми се придреме...след обед и вика та се...дере и ме стряска.

12

Анонимен

преди 12 години

Ами 100 хиляди нови безработни , ама то мозък се иска като се приемат закони -идиотщини.А на тея които им смърди отидете на село да видите как мирише храната бе наистина на ако.Ама кълвете пържолки нали ???Казах го по доло тоя пръдлив ЕС ще се самоизяде от простотии.

11

Анонимен

преди 12 години

В Македония от година и половина има забрана за пушене в дискотеки, барове, ресторанти и навсякаде на закрито! Друго си е като излезна от дискотека и на другия ден облеклото не мирише на цигари

10

аман

преди 12 години

Стига с глупостите за този "бизнес" !!! Да не би само пушачи да ходят в заведенията ? В Бразилия за сведение на "бизнесмените" дори и в заведения на открито не се пуши и ресторантите са пълни.На който му се пуши отива настрана

9

Пурата

преди 12 години

Признавам че организациитекоито лобираха за забрана на тютюнопушенето не са последователни до край в защита на тезата си за вредата от тютюнопушенето.Като са толкова загрижени да предложат да бъде закрито БУЛГАРТАБАК и тютюневите фабрики в България.Това е грижа за здравето на населението. Другото е демагогия. Такова нещо не чух от тях. Дори и думичка.

8

UK

преди 12 години

На 1 юли ще станат 5 години откакто се въведе пълна забрана за пушене на обществени места във Великобритания. В началото беше трудно,но се свикна много бързо. Повечето пъбове и нощни клубове си построиха места за пушене на открито пред тяхните заведения, дори с отоплителни уреди за през зимата. Имаше опасения че ще има загуби но всички заведения са си пълни както винаги. Дори сега е по-интересно, пушачите се превърнаха в социална група. Излизаш да изпушиш една и срещаш готина мацка, или дори може да изпушиш нещо по-интерестно от цигара.

7

Анонимен

преди 12 години

Като знам колко е изобретателен бай ни ***, с нетърпение чакам да видя кво ще измисли като противодействие на тая забрана :))

6

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

NQMAM NISCHTO PROTIV...S PUSCHACHITE NA MARIHUANA DA SME...V EDNOPOMESCHTENIE...

5

YWE

преди 12 години

Не е така. Сега вече ние, непушачите ще може да отидем на заведение и ще имат дори печалба.,ДОри и децата ще може да вземем!

4

Анонимен

преди 12 години

Мачкай,Гришо !

3

Анонимен

преди 12 години

ЕС е пръдня.Може да умираш от глад и мизерия дори на шестдневка ,но на никои не му пука но пипни екологията или запали цигара ,набии крадлив *** и цялата евросила ще доиде да ти пили на главата.Там кадето кучето е по важно от човека ,кадето се закриват работни места защото не са щастливи кокошките достатачно и други прсототии там бъдеще няма.Лигав и загиващ е тоя евроурод.

2

...

преди 12 години

В Бг има много закони, от които много малка част се спазва, като най- големите беззакония се вършат по върховете.

1

Анонимен

преди 12 години

Хайде, хайде, стига сте плакали за бизнеса! Цял свят може, само ние не можем без цигарен дим на обществени места. Не че ще се спазва забраната !