25

UK до 2 хуни

преди 12 години

Много ми е интерестно когато някои започне да вещае гибел за развитите държави. Страни като Великобритания,Франция,Германия и други дори и да не се развиват повече, на България ще и трябват стотина години да ги настигне.

24

до 27

преди 12 години

Батенце, всеки си има проблеми, на тебе ти се виждат бели кахъри, ама какво, то и ти можеш да отидеш за малко някъде, в афганистан например, да поживееш в техните условия и после да се върнеш в бг и да не се оплакваш

23

2 хуни

преди 12 години

до 16 МесарДа, така е. Просперитета съвсем закономерно се измества на изток. Нещата няма да станат за 10-20 години, но Западната цивилизация отдавна е бита карта. Не може 10% да живеят на гърба на останалите 90% и да смятата, че това ще продължава вечно. Отделно от това, цялото им богатство, с което полагат основите на днешното статукво е заграбено от бившите им колонии в Африка и Азия, а те скоро ще си приберат вересиите.

22

Анонимен

преди 12 години

Горките, стана ми мъчно за тях.Как ли свързват двата края?Не им е лесно.Но има и за тях изход.Да дойдат да поживеят в България две три години със заплата на българската средна класа.После да се върнат във Франция.Сигурен съм, че опитът им от България ще ги обогати за цял жувот и никога вече няма да се оплакват.

21

Анонимен

преди 12 години

продължение22..да завъртят някакъв бизнес от което спечелиха големите акули,завзеха всичко,пробутват ни денонощно темата за кризата а те си щтракат с пръсти,хора,няма криза,има ама тя е в главите ни

20

Бойко Борисов

преди 12 години

Отново виждам се развихряте като стане дума за пари.Да не сте гладни?Вижте ние сме сериозни политици за тези 22 години и мислим само и единствено за нацията Българска.Дори дъщеря ми живе в САЩ поради този факт.От догодина вдигам заплати и пенсии защото ще трябва да се избираме пак.Знаете ,че сме Европейска демократична страна в която имате едно единствено право, да пускате бюлетини..не ,че нещо ще се промени за вас и децата ви...но надеждата умира последна.Така, че виждате народен човек съм и от догодина дигам заплати и пенсии с 20 лева, а Вальо Златев дига литър бензин на 10 лева.Еми пазарна иконимика пък и вие си знаете, че в БГ винаги има криза и на вас като народ така ви е приятно.Досега ние вашите сериозни политици на прехоа не сме видиели да сте на друго мение от това което сведох.Айде с здраве отивам на карти с тигрите от Бистрица.

19

Чиновник

преди 12 години

Що ми слагате минуси на коментар 20? Смятате, че ви лъжа ли?

18

edi koi si

преди 12 години

Ама как ви убягва едно много важно нещо,мъжът работи и извънработно време и то какво,продава на сергия. Искам да кажа,че ние не уважаваме някои видове работи,седят млади момчета и момичета без работа,защото била "***" или "срамна" ,пълни глупости.Аз лично си работя от вкъщи и знаете ли какво,по съседните балкони висят млади момчета по никое време,пушат цигари и кой ги знае, какво още правят.Като цяло си ни мързи,това,че има примери за обратното ,но не важи в глобален план.Яко бачкане трябва.

17

Анонимен

преди 12 години

Kриза криза,тази фраза се набива в главите на хората от 3 години.Едва ли някой може да ме убеди в истиноста,хората сами предизвикаха кризата уплашени от медиите,свиха разходите,от там потреблението пада от което дребния бизнес замира,нови безработни,който има сигурен доход го къта в банката че не се знае така казаха в медиите,да затягаме коланите,то колелото като се завърти гледай резултата понеже в икономиката всичко е навързано,хората ги е страх да рискуват да завъртят някакъв бизнес от което

16

Анонимен

преди 12 години

тази заплата е преди данъци, след тях им остават 1800- 2000, а в париж най- голямата дупка е 1000 евро на месец, гражданската е 600- 800 евро, ремонт на кола 50 е на час, та не им завиждайте толкова

15

Чиновник

преди 12 години

На мен с 3000 евро заплата си ми е идеално в България.

14

Гошко

преди 12 години

С 3500 евро едва свързват двата края и се оплакват, а? Ама Карфурите им ни продават *** си на цени по високи от техните. Ами ако жена му вземе, че тръгне на работа и взима заплатка от 3000 евро, над това дали са се замисляли тия гевезета? Разочаровани били от саркози,а ние за нашите "политици" какво да кажем?

13

Месар

преди 12 години

Много густо им беше на Западна Европа и САЩ от края на Втората Световна война насам, когато 90% от населението на планетата бачкаше по 16-18 часа на ден и гладуваше, за да може на тях заплатите им да са големи, колите- 2 бр. и хубави, жените- дебели, да живеят в къща с морава, да имат платен годишен отпуск по 30-40 дни. В същото време, всичко което ползват е произведено в 3-ия свят, често от гладуващи деца. Сега, вече китайците разбраха, че ориза е само гарнитура, и се налага да свият харчовете.

12

Анонимен

преди 12 години

Как са живи с 7 бона месечно... затягат коланите..

11

Тъжен Помен

преди 12 години

Отново имаме някой *** които да пита НАИВНО ЕЛЕМЕНТАРНО вместо да ВЪРВИМ НАПРЕД ВСИЧКИ ЗАЕДНО КАТО НАРОД-ЮМРУК и да мачкаме справедливо и фактоличнo спрямо тези 22 години псевдо-демокрация СПРЯМО И ЕДИНСТВЕНО ПОСТЪПКИТЕ ИМ...А НЕ ПРАЗНИТЕ ИМ ОТ СЪДЪРЖАНИЕ ДУМИЧКИ за БАЛЪЦИ!:)Сега нека момчето което говори с МОРЕТО на някакъв странен език...да сметне колко деца има дамата от видеото и по колко взема за тях....отделно да сметне другите социални които взема като семейство и нека ГОСПОД МУ ПОМОГНЕ ДА СТАНЕ МАЛКО ПО УМЕН защото само ТАКА КАТО НАЦИЯ МОЖЕМ ДА СМАЧКАМЕ МАЗНАТА ГНУС НАРЕЧЕНА ПОЛИТИЦИ -БИЗНЕСМЕНИ БГ!:)

10

Анонимен

преди 12 години

Ми то и моето семейство живее с 3000-3500 евра на месец чисто. Справяме се, стига да няма извънредни разходи.

9

@ до 6

преди 12 години

,,...Между другото минималната заплата в България е с 10 евро по-ниска от тази в Ирак...,,????????????!!!!!!!!!!!!! вярно ли ??????

8

Възмутен

преди 12 години

Тези били зле,не са зле, тези са просто разглезени!!!Защото ако получаваме техните заплати всеки от нас щеше да е екстра,при положение,че цените в нашите магазини са същите като във всяка европейска държава!Ако тези дойдат да живеят в БГ с нашите заплати директно са умрели,1 месец няма да изкарат!!!Но те не са виновни,че живеят добре,ние сме си виновни,че позволяваме вече 20 години да ни тъпчат и все да обясняват,че е криза!Вината си е изцяло наша!!

7

Тъжен Помен

преди 12 години

Виждате ли СЕГА колко са зле тези французи и как сайта Днес.бг ви го набива това в главите:)Живеят с около 6 хиляди евро в хубав дом.С този материал искат да ви кажат-покажат ОПИЧАЙТЕ СИ УМА БЪЛГАРИ...да не станете като гърци и французи в криза ,а не както сега сме си добре в БГ зона на стабилност под 3 процентен дефицит с заплати 200 евро на месец като цени дори по големи от Париж!:)На всичкото това ЛИЦЕМЕРИЕ ВИЕ ОТЛИЧНО ЗНАЕТЕ, ЧЕ САМО АЗ- АЗ И ПАК АЗ ДУХОВНИЯ ПРИЗНАТ ЛИДЕР НА ВСИЧКИ ПОЧТЕННИ -УМНИ БЪЛГАРИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ каза ТВЪРДО НЕ-НЕ и пак НЕ:)За тази ваша чест и достойнство водя люти битки с банове по IP навсякъде по МРЕЖАТА където искат все така сайтовете на олигарсите да сте им едни добрир толерантни и ако може глупави ра от там и бедни роби тип.....слуги на същите до гроб.

6

Анонимен

преди 12 години

Има месечен бюджет ???????Аз от 3 години нямам такова нещо !И дедо му държи сергия на женския пазар, аре да не ги мислим тия.......