77

Shark

преди 12 години

Ами в САЩ като блъснаха и убиха българската балерина дали гръмнаха медиите и дали министъра им е бил там да помага.

76

До 81

преди 12 години

Това е друга операция, на Веселин Маринов Цветанов дари бъбрек и потни жлези. Раздаде се тоя човек!

75

Анонимен

преди 12 години

E, видяла е една ориенталска приказка и тя.

74

Анонимен

преди 12 години

Камион ме блъсна, трактора ме гази, багер ме товари в една лека кола. За стари баби - гумите са слаби, за млади другарки се вземат други мерки. Долу алкохола - пийте Кока-Кола, Швепс, боза и сода - само гола вода. Карай, шофьоре, карай по-нагоре защото зад баира ще стане панаира.

73

Анонимен

преди 12 години

Не съм фен на Цецо, но си мисля, че ако беше Румен Петков щеше да мине още веднъж през американката :)

72

до 79

преди 12 години

И аз бях там Цветанов каза, че дарява бъбрека на Веселин Маринов.

71

До 76

преди 12 години

Да така беше и аз бях на този ферибот и видях с очите си, но по късно се наложи трансплантация на бъбрек и Цветанов дари един от неговите за да се спаси човека!От там веднага му се обадиха че има блъсната американка и той с хеликоптер отлетя за Симеоново. Поклон пред подвига!

70

сценка

преди 12 години

Това е абсолютна сценка първо кортежа на вицепремиер не спира с оглед на сигурност, още повече шофьорът е бил на място, след като са регулирали движението, значи е имало и кой да се обади на 112, но пък директно във ВМА? Цветанов явно е загубил доверие, защото американският посланник, който му беше приятелче ще се сменя. Така че се нагласява сценка с пострадало лице /жалко за пострадалото лице/ да се покаже какъв герой за американския народ си имаме, а кой ли е поръчал мероприятието?

69

Член на ГЕРБ

преди 12 години

Прецедателя Цветанов отново показа колко здраво се работи в държавата. Компетентните органи са навсякъде, където е необходимо.

68

браво министре

преди 12 години

Браво точно така се прави.Аз веднъж пътувайки с ферибота от Дувър за Франция станах свидетел как пасажер падна зад борда,извадиха го,имаше нужда от изкуствено дишане и за щастие кралицата беше на борда.Тя пое нещата в свои ръце ,но и се "обади" астмата,тогава изкуственото дишане го продължи човек който оприличих на Тони Блеър.И понеже вече бяхме във Френски териториални води пристигна Саркози с дефибрилатор.След това всичко приключи добре.

67

До чичо Тиквичка

преди 12 години

Но нали си тиквар вместо да се поощряват такива хора че са спасили живот ти ги плюеш.Дано някой ден хората минават покрай теб когато си паднал и никой да не ти обръща внимание.

66

Валя

преди 12 години

Живея в Симеоново и мога със сигурност да кажа, че повечето коли минават с много висока скорост и не признават пешеходните пътеки.

65

Gen

преди 12 години

Още една дето си мисли, че като е на пешеходна пътека има някакви права и привилегии. Ама в Лоунли Планет не са още в час с основните атракции, на които подлежи всеки турист в София - съзтезания с бездомни кучета и оживей на пешеходна пътека.Шапка долу на министър Цветанов за смелото позвъняване на телефон 112 - много смелост се изисква да обясниш на оператор, че някой умира, а не е пиян, защото за такова линейка се не праща (личен опит). Поздрави от Германия.

64

Анонимен

преди 12 години

Дали министъра щеше да окаже лично помощ, ако беше блъснат клошар?...

63

AcOrP

преди 12 години

Именно там е проблема,че незнаеш що за стока е въпросния. А относно статията е 100% платен евтин ПР за *** Цветанов.

62

гошко

преди 12 години

да се споминете от злоба 80% от пишещите

61

dragko

преди 12 години

Бравос!Какво благородство.Просълзих се.И движението са регулирали....Тц,тц.......Аз пък преди седмица чаках 4 часа пред лекарски кабинет и като видях че няма да дойде някой "спасител",се отказах и се прибрах.Пеша и трудно,щото нямаше регулировчици.Кво да се прави?Съдба.

60

чичо Тиквичка

преди 12 години

Наш Цвъцко-юнак, наш Цвъцко-на всеки километър! На всяка пешеходна пътека, във всеки затворен буркан зимнина- Цвъцко! Цвъцинка, направи ли ми вече досието?

59

BizkiT

преди 12 години

Не се интесувам от политика, така че нямам никакво мнение за Цветанов! Но все пак, когато човек е блъснат на улицата, на пръв поглед не знаеш Американец ли е, Българин ли е, Германец ли е. Имало е пострдал човек и се е намерило кой да спре и да звъни на бърза помощ и да помага. Не знам какво храните и хейтите... *** нация.

58

поп с кадилак

преди 12 години

Браво !!! 9 минуса значи 9,лица или ***,ще цъкат с уста,ще разсъждават защо още линейката не е дошла,но няма да помогнат,за да не изцапат дамаската на колата....Пфууууууу