7

йосиф

преди 12 години

какво ли е да си президент и същевременно да знаеш, че никой не те взема на сериозно и никога няма да те вземе на сериозно?

6

Анонимен

преди 12 години

Тоя човек от както е дошъл на власт говори само пълни глупости без да казва нищо съществено. За това ли стана президент? Всеки друг на негово място може да говори общи приказки без да казва нещо смислено и да гушва по 3000 лв. на месец. ***...

5

Анонимен

преди 12 години

За развитието на хотелите по плажовете ли?

4

Кънчо

преди 12 години

Предлагам приоритет 1 да му бъде- как да изпъдим колкото се може повече балъци от България за най- кратък срок, да кажем петилетка и на тяхно място да заселим хубавата, благородна, но опоскана България с евреи, които да изкупуват цели територии от България на безценица.Приоритет 2- тези българи, които все пак са се запънали да останат, тези гои да бъдат обучени за обскужващ персонал и срещу мизерно заплащане да отварят бирите на новите българи, които са дошли да живеят тук и т.н.

3

Анонимен

преди 12 години

явно насърчаването на раждаемостта сред българското население не е приоритет..кой ли ще се движи по новите шосета ? *** на каруци ?!до 2020 няма да остане нормален човек тук ...

2

Анонимен

преди 12 години

Роско, к*рво! Роско, к*рво! Ходи си на Халкиди, в недекларираниа замък за милиони, човече, нарисувано, усмихнато, избрано с измама и фалшиви резултати(по доклад от ЕК)!!

1

Вуте

преди 12 години

Ми работете бе кой ви е спрел?Само лафите да прайте ветър...маскари ниедни