180

читател

преди 12 години

БСП свенливо крият, че са се превърнали в соцалдемократическа партия от западноевропески тип, /е това го казват само на Запад/ защото носталгично настроените възрастни хора няма да ги разберат. Искат да седят на няколко стола, но знаем как става накрая. Не могат да се определят с електората си, има много бизнесмени там. Както казва другаря Борисов - "чантаджии". Имат своята вина за сегашното дередже. Първанов ни вкара в НАТО, Станишев разреши американски бази. Ами то за кого да гласува човек?

179

До283

преди 12 години

Много доже си закъснял! Колкото повече КОМУНОИДА изчезнат от България, толкова по-добре! Марш в цивилизована Европа или Америка да се научиш да работиш, а не само ДА КРАДЕШ! КЪШ, КРАДЕЦО!!!

178

до DAD и не само ...

преди 12 години

Определено много къса памет има народа :)

177

Dad

преди 12 години

Ето защо политиката в *** съвсем се омаскари и почти няма значение за кой подлец ще се гласува. Нима БС(К)П забравиха как пуснаха по 120лв бонус на пенсионерите 6 месеца преди изборите, Масларката наду и пенсията 2 месеца предизборно ?!?!

176

micki

преди 12 години

Ako BG se raspadne, ne vinoven Borisov, asi vinoven ti i zqlata mafia okolo tebe.

175

Анонимен

преди 12 години

Жорка, смяташ ли, че Станишев или Първанов ще върнат това ???Нещата се промениха коренно. Всички имаме тези спомени, но са само спомени ....Така че да видим какво може да направим занапред. А това зависи от всеки от нас. и то не като се чудим как да оплюем всичко около нас. Само защото нещо от него не на кефи ...

174

Анонимен

преди 12 години

Mrusni 4erveni demagozi i prostaci,dolni kradci

173

жорката

преди 12 години

Много елементарна мисъл. Не съм за комунистите , но 45 години българите са създавали блага, които за няколко години се приватизираха и отидоха в джобовете на мутрите. Аз съм от поколението, което помни, че до 89г нямаше проблеми да изучиш детето си в училище, университет, да си платиш парното и тока. Водата се плащаше веднъж в годината 2-3лв. Какво спечели обикновения човек - липса на възможности да учи, работи , живее що годе човешки. Да не говорим за медицинското обслужване.

172

Анонимен

преди 12 години

кажи ми как точно Боко се справи с Ахмед? Верно бутна му барбекюто за 10000 EUR, и остави парите на държавата в банката на доган и му осигури 10 милиона ЕУР лихви? Така ли се преборихте с доганя? А със тройната коалиция как точно се сборихте? Айде че не ми се приказва с *** като тебе.

171

:P

преди 12 години

Ехооооооо да не ви свърши работното Време ??? Или си изпълнихте нормата за "Драскане" за деня. Или може би са ви отрязали надбавките за нощен труд ???

170

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли, че голяма част от българските пенсионери живеят с малко над две евро на ден, че минималната заплата е малко над 6 евро на ден, като по-голямата част от работещите получават не повече от 10 евро на ден? Да и това е държава членка на Европейският съюз. Че една голяма част от населението, поради етническият си произход и липсата на каквато и да е адекватна политика е оставено да затъне в мизерия, неграмотност и тотална безперспективност. Тази част от населението живее при условия които надали са били характерни и за живота през 18 век, но не само това, тази част от населението става все по-голяма като численост с което проблема относно бъдещото икономическо състояние на България се явява с все по-тъмни краски.

169

Анонимен

преди 12 години

И к'во от това ???

168

мишки

преди 12 години

АТАКА е единствената политическа партия, което не търгува с гласове - ФАКТ! Яжте се ГЕРБ-ерасти, БСПедали, СДСсадисти Ку(р)невисти, да живее българската идентичност, смърт за ***!

167

Анонимен

преди 12 години

Виждали ли сте червен съсел на моторетка?!

166

Анонимен

преди 12 години

Тиквата и гоце ,утре сигурно ще са в Паламара под зоркият поглед на златев.Пред материало се правят на врагове.

165

Анонимен

преди 12 години

Присмяла се руската на мутрата Боко.

164

:)))

преди 12 години

Абе смотани драскачи, щом и на СТРАНДЖАТА посегнахте :))))) Все едно не му знаем позицията от другите коментари ....Прости момчета :))... Лошо обучение са ви спретнали дугари, лошо .... :))

163

Велосипедите са в

преди 12 години

паника . Опитват се да им присвоят електората .

162

Анонимен

преди 12 години

Нагли и безсрамни, както винаги до сега. Дошли на власт на 9.Х.44 г. с помощта на щиковете на една чужда армия, най-некадърната и лумпенизирана част на българското общество, избили цвета на нацията в лагерите Белене, Скравена, Ловеч, както и хиляди без съд и присъда. Такива като Първанов агент Гоце, Станишев, БКП/БСП и мутантите им, ДС, след 45 год. комунизъм + 20 год посткомунизъм, с вродения си инстинкт на крадци и пладнешки разбойници ограбили държавата след т.нар. Промяна, днешните милионери и милиардери, довели народа до просешка тояга. Днес представящи се за защитници на бедните и онеправданите, за спасители на нацията, насочили цялата си дейност към саботиране демократичното развитие на България. Жалки ***, нещастието на България. Кой би гласувал за рушителите на България!

161

Анонимен

преди 12 години

За последните 20 години има двама злодеи, които са направили най-страшните злини в България. Това са Андрей Луканов, който окраде сума пари, пишеше отвратителните си сценарии, заобиколен от агенти, и Георги Първанов, който е зловещ комунист Той непрекъснато създава около себе си общности, които пречат на демокрацията. A СЪСЕЛА СИ Е *** НА КОНЦИ! Не си заслужава ВЪОБЩЕ внимание)))))))