172

Анонимен

преди 12 години

ко РИВЕТЕ уа,помиярът-символ на софия!!!Да живей помияра,долу хората!Пиян ***-символ на България,да живей ***-БЪДЕЩЕТО ни,според вашите любимци!Софи маринова-президент,а азис премиер,да живей!

171

77777

преди 12 години

Проблемът сега се казва ГЕРБ, Фандъкова и БорисовПреди това проблема беше Стефан Софиянски.Това са хората и партиите, които трябваше да се справят с проблемите в София, а не нарочно да ги задълбочават. Сега с някакво кухо поръчково изследване ни манипулират да се караме, за да не се обединим срещу мафията в общината.

170

Анонимен

преди 12 години

Проблем номер едно е самата Фандъкова с нейната некомпетентност.

169

До 208

преди 12 години

Жажда за чия кръв бе? На децата ми ли бе? От кога кучетата взимат кръвен данък?И това е Европа? И искаш да се засрамя?

168

анонимен 1

преди 12 години

***, не виждате ли, че ви манипулираткато мразите кучетата ,развързвате ръцете на кметовете за убиват наред вие не сте добре то бива, бива омраза и жажда за кръв, ама вашето на нищо не прилича засрамете се

167

Иво

преди 12 години

Ха ха социологическите агенции с какво се занимават! Кой знае дали е така?

166

Аси

преди 12 години

Браво на бездарните ни управници! Успяха да отвлекат вниманието на народа от важните проблеми - та те знаят че е *** народ. По лесно е да насаждат омраза, това ббългарския народ го умее - да мрази, да мрази е само да мрази. Затова си заслужава съдбата!

165

Реалист

преди 12 години

Реалността е, че по всички наистина важни проблеми на София, всички сме единни - ние гражданите срещу кмет и общинари. които са некадърни и корумпирани. Само при сравнително по-малкия проблем с уличните кучета сме разединени - едни срещу други и то най-вече за начина на решаване, въпреки че всички искаме едно и също - да няма бездомни кучета по улиците. Точно за това се плаща на социологически агенции, кото да дават подходящи за промиване на мозъците резултати, както е в случая.

164

Анонимен

преди 12 години

Сериозно ли? Колко хора са пострадали от кучета и колко от ***, например? Ама дали изобщо ако някои са отговорили това, ще бъде споменато? Риторичен въпрос.Не, че и хората не са тотално зомбирани, така че напълно възможно е и резултатите от анкетата да не са манипулирани.

163

Реалист

преди 12 години

ГЕРБ вероятно се надяват сметището в Суходол да издържи докато трае техния мандат, а следващия кмет какво ще прави? Ние къде ще изхвърляме ***? Къде е завода за ***, който още Бойко Борисов като кмет трябваше отдавна да е построил? В сравнение с проблема с ***, проблема с уличните кучета е бял кахър.

162

Parcuc

преди 12 години

Фандъчке - некомпетентен скапан *** на конци - прибирай песовете да не те почвам с правата лопата !!!

161

Не само бездомните

преди 12 години

са проблем: - непрекъснато трябва да си гледаш в краката,за да не настъпиш кучешко л..но!Който има куче,да му чисти л..ната! - Как не можаха да накарат собствениците на кучета да ги извеждат само с намордник и да не ги пускат без каишка, защото И ТЕ ХАПЯТ ИЛИ СЕ ХВЪРЛЯТ ВЪРХУ НЕПОЗНАТИ ХОРА,за да си поиграят,но ако кучето е голямо и яко,може да събори човека или да го изплаши. Кучето запомня всичко.Осъзнава,когато е наранило човек и преценява дали е било наказано.Как така ще ги връщат?

160

Аз

преди 12 години

През 2020 год. в България ще има само ***(всяко ромче до 19-тата си година получва по 580 лв.) и от кучета(всяко има заделени по 300 лв. на месец).Бъгарите- с по 270 ле. минимална раб. заплата(вкл за гледане на децата си след 3-год възраст)- е логично да измрат.Циганистан Кучеландия!

159

Анонимен

преди 12 години

Предното замитане на един проблем с друг-любима маневра нна ГЕРБ.Абе хора- няма седмица без убийства, а Цецо казва-че все са били случайни прояви на криминално проявени.С кучетата е лесно- филийка хляб със син антифриз...ама с убийците? Тях Цецо ги пази да хе хапнат нещо нездравословно- събира пари за 7-ми апартамент човекът...

158

тиквата

преди 12 години

Тиквичката Фандъкова си измисля тиквенски проблеми за да се отклони вниманието от безработицата, липсата на завод за *** (и много милиони за транспортирането му), огромните сметки за ТЕЦ, странни пари за чистота и пр.По мой наблюдения бездомните хора в София са повече от бездомните кучета.ТИКВИ ГЕРБЕРСКИ ЛЪЖЛИВИ!!!

157

Анонимен

преди 12 години

Заради глутниците около нас се принудих да изкарам книжка и си купих кола. От както се придвижвам с кола вече кучетата не са ми проблем. Проблем са ми дупките. Но ако премахнат бездомните кучета и стане безопасно да се прибирам вечер след работа от спирката до нас, тогава спирам колата и дупките също няма да са ми проблем. Но ще трябва да оправят поне тротоарите. Живея в центъра, водим се към община Възраждане и имаме най-разбитите тротоари в София.

156

Анти-община

преди 12 години

Софийската община събира луди пари от данъци и такси, каквито все още не смеят да оскубят в нито един друг град - но ще дойде и това време. Парите се използват за купуване на корумпирани чиновници - що *** начело с Андрей Иванов преминаха към ГЕРБ! Разплащат се добре за партийна вярност - с нашите пари!За кучетата - виждам тези дни много наплашени животенки - общината скрешом наема *** - и в тумбите контрольори по автобусите - и за кучетата. То в София стана ни да си човек, ни да си куче.

155

жаго

преди 12 години

и пълна кастрация на кучелюби , въпреки че те са си фригидни или лесбо - гей обърнати . по един жаго да ги вози с каруца и *** през час , стригане и сръбска музика до откат . Кучетата само вадене на заби и са готови

154

dragko

преди 12 години

Други кучета са проблема!И то не само на София,а на цяла България!

153

Анонимен

преди 12 години

а и не ми отговорихте, имаше проблем с агънцата по великден, а и предстои Гергьовден, ще има ли проблем тогава