123

micki

преди 12 години

GERB, GERB I SAMO GERB -BSP OUT.

122

Анонимен

преди 12 години

"ГЕРБ пък се намират в дъното на класацията...Управляващите разчитат на... лихви по банкови депозити - 1,1 милиона лева. Държавната субсидия за ГЕРБ се е увеличила с близо 4 милиона и достига 22,1 млн. лв.. " ногу бедни, са горките НАГЛЕЦИ. Да им помогнем - като ги изритаме, лапачите Му ненаситни.

121

Анонимен

преди 12 години

370 000 лева дарения за БСП, ГЕРБ на дъното с 22 милиона лева субсидия :)22 милиона от нашите пари + открадната субсидия на АТАКА.

120

В,Василев

преди 12 години

А Вие *** *** трябва да правите , и без това беше Връбница !

119

Avatar

преди 12 години

Coca-Cola, комунасте беден и оръфан, 6-те апартамента - на цялата фамилия на Цветанов, не могат да се сравнят само с единия мезонет на Гоце. Не мисли, че сме *** като вас - червените колхозници и всеки може да ни заблуди!

118

До 147

преди 12 години

Така е брат, затова Боко е толкова добър в "краденето и лапането" , но освен школовкатата при бай Тошо и мутренската закалка от прехода Борисов е овладял и тарикатлъците Царя. На това му се вика 3 в 1 :)))

117

Coca-Cola

преди 12 години

Абе що говорите глупости!!!! Борисов вече почерпи за първия си милиард, половинката му е най-богатата жена в БГ, Цветанов има повече апартаменти от "Студентски общежития", а вие за някакви 20 милиона се карате. Това са си "джобни пари" за размаха на ГЕРБ и амбициите на Бойко. Краденето продължава с пълна сила и всеки, който е обективен и не е на Герберджийската хранилка го признава!

116

Анонимен

преди 12 години

стига сте се карали!!!Така или -иначе комунистите никой не може да ги достигне в краденето и лапането - те са шампиони !

115

Хайлазин до 140

преди 12 години

:)))) Използването на чужди никове и идеи е кражба на интелектуална собственост :). Дължиш ми процент от парите, който ти дава Цветанов :)) Аре, продължавай, но после ми прати част от гербаджийското имане :0

114

МАФИЯ

преди 12 години

Много ясно, че шуробаджанаците ще се издържат от членски внос. Нали парите остават в семейството. Те не излизат от него само се въртят м/у членовете му.А на Тиквата препоръчвам да си купи бастунче като на Кръстника - ще изглежда още по-гъзарски и влиятелен.

113

Avatar

преди 12 години

До всички дръгливи *** на *** податливия Кутев, пишещи за жълти ст'инки по десет постинга в минута:Вие, комунистчета гнусави, кога ще се регистрирате и ще излезете от дълбоката нелегалност на червени партизани, които цвъкат по десет постинга с различни никове, за да имитират червена масовка? За всеки е ясно, че сте подли душици и мръсни предатели. Ясно е още от взривовете в "Света неделя", Народния съд, лагерите в Белене и Скравена, където *** като вас хранеха свинете с труповете на убитите от тях българи, както и от "възродителния процес" - последния диамант в короната на стоКлетницата БКП!

112

Avatar

преди 12 години

Е няма по-голяма наглост от тази на червените ***. Първо разпродадоха България посредством червената си *** - драгалевския *** Костов, а сега се хвалят, че червената мафия им е дала - официално - 370 хиляди лева, окрадени от обикновените българи! Ашколсун, Станишефф, евала, Първанов! Кога ще се похвалите и колко милиона са ви бутнали, без да минават през официалните канали?

111

Анонимен

преди 12 години

Управляващите няма от какво да се оплакват,нали парите на данъкоплатците с в техните ръце.Досега грабеха с пълни шепи,стопиха държавния резерв и никой не казва къде са отишли парите.Вероятно голяма част от тях в бездънните им джобове.Така,че на тях дарения не им трябват.

110

Хайлазин

преди 12 години

А ако прибавим към 22 000 000 на ГЕРБ и целия властови ресурс, който управляващите използват за политически цели (МВР, ДАНС, Прокуратура, БНТ, БНР и др) ще се окаже, че неофициално, годишния бюджет на ГЕРБ е няколкостотин милиона държавни пари!!!

109

до АЗ- АЛКАМААР

преди 12 години

идеята на комунистите???????-АХА-ааа,искаш да кажеш че идеята им е да крадат ,колкото се може повече!

108

Сърфист

преди 12 години

Хахаха По умесно заглавие на това инфо би било - "ГЕРБ *** 20 милиона държавни пари. 4 милиона от независим депутати" .Комедията става пълна, като се има в предвид, че по-голямата част от гласоподавателите на т.нар. "независими" не биха гласували за ГЕРБ, :)"Което е морално грешно, не може да е политически правилно"

107

Анонимен

преди 12 години

АЗ-АЛКАМААР,как щяха твоите хора да се самофинансират ако ги нямаше заграбените пари в червените куфарчета!?!Благодарение на тези куфарчета е има още твоята партия !

106

мера според мера

преди 12 години

В България има над 90 партии които получават от държавата субсидии това са стотици милиони народни пари За да останат няколко партии с повече членове партиите трябва да се само издържат от членски внос А сега някой съществуват само от държавната субсидия

105

alooo

преди 12 години

В коя идея по точно вярват комуноидите как да крадат повече и повече ли .......опропастихте тази страна но това не значи че симпатизирам на гроб........фа;оф

104

anonimen

преди 12 години

DO 129 AZ ALKMAR NE ZABLUJDAVAI XORATA BSP SIE ROJBA NA BKP ISE IZDRAJA OT NAZNA4ENITE SI MILIONERI TOVA SA QVNITE PARI A TAINITE NA 4ERVENATA MAFIQ NIKOI NE ZNAE JALKO 4E MNOGO BALAMI *** I STARI XORA I NE6TASTNICI SE VRAZVAT NA BSP VSE O6TE