82

До 110

преди 12 години

Ти ли ще правиш шоу на тяхното място бе ***

81

andrei

преди 12 години

Анинимен, гнилото си ти, защото се радваш че някакви политици може да нареждат какво да се появява по телевизията, и по този начин да промива и без това болни мозъци като твоя.

80

а

преди 12 години

Досега си им беше арна-докато не ги изгониха...

79

Анонимен

преди 12 години

Армено турският garbage ВЪН от националният ефир Малоумно слабоумни предавания долу в клоаката този арменски цървулян не знае явно нит какво говори нитокого ще съди и за какво добре че знае поне че е на улицата

78

Анонимен

преди 12 години

Защо тук го няма мнението на бТВ?

77

Анонимен

преди 12 години

Браво БТВ. Изчистете гнилото. Да се готви кучиндолския. После турските бози. ПС. Имаше и един *** Робин Кафелиев дето копираше скечове от американците и си мислеше че е голема работа . Ако не е свален първо му бийте шута на него.

76

Ме

преди 12 години

Най сетне.. Сега вече ще мога да си гледам само Слави и турски сериали..Ама какви бяха тия разни други предавания.. гоподари на ефира.. мосподари на мефира..Ай сиктир.. сега настана щастие... само любимте ми две предавания останаха най сетне :)

75

Анонимен

преди 12 години

Арменците не обичат турско червената мафия! Браво! Макар да не са българи, доказаха, че са демократи, а българите сме мижатурки, работим пред клавиатурите, вместо да пратим червено-турската мафия в историята!

74

до 93

преди 12 години

То нестига ,че си сложил грозна снимка, ами само бълва обиди

73

dew

преди 12 години

е те кво искат,не виждат ли че никои не ги гледаот ясно по ясно.ако щат и в си ен ен да отидат сащите царвули ще са.кво се перчат.седи си на *** и това е.а до това че зуека и компания били расардени.....нека се сардят,ако бяха нещо немаше да ги изгонят.телевизията си знае наи добре

72

Как може

преди 12 години

Абе как може да си пишеш ника Чикатило бе ***, да не би да подражаваш на тоя масов сериен убиец и канибал - луд си!

71

Анонимен

преди 12 години

Живота е миг, трябва ли да бъде пропиляван с телевизия, още повече пък с бТВ и още повече пък с бозите на Халваджиян и още повече пък с най-голямата им тъпня - "Пълна лудница". Един път като бях на гости бях принуден да го гледам и едвам не получих нервни гърчове от съпротива срещу гъстия и миризлив поток пошлост, лееща се от екрана. :D:D:D

70

ФАШИСТ

преди 12 години

не приятно съм изненадан , единствено гледах"Господари на ефира"- местя се в друга телевизия , където ще се появят - за чалгарите оставям слафи тривандулес да се "цивилизоват"

69

Анонимен

преди 12 години

Все някой трябваше да започне тази битка, защото Би Ти Ви се превръща в чудовище - заплаха за демокрацията. Босфор тв, заляла ефира с турски бълвочи, считаща се вече за основен политически и икономически фактор, защитаваш определени олигархични интереси, наистина е най-противната телевизия, която изполва тоталното опростачване на българите, за да ги манипулира.

68

до Чикатилото

преди 12 години

Ако ми беше мъж,щях да те убия докато спиш

67

AZ

преди 12 години

Аз по БТВ гледам само тях!!! ..и повече нищо...друго само Geographic, Discovery...

66

Chikatilo

преди 12 години

Всичките са банда бездарници ....евала, че са ги махнали...съдят не съдят мина им времето и го знаят ! Довиждане ! Довиждане !

65

рири

преди 12 години

йййййййййййййййй ...... най-после Марчето да си почине ,че от викане жилите щяха да и се скъсат , то това е голямо бездарие ама нали е с връзки навряно , то къде ли не го навираха - в спортния тотализатор , та певица става , сега артистка ..............е айде малко почивка

64

Eва

преди 12 години

Много се радвам, че "Пълна лудница" вече няма да дават. Изключително тъпо и безмислено предаване. Ако ще и в 20.00 часа да го пуснат, 1000% съм сигурна, че никой няма да го гледа.

63

Chikatilo

преди 12 години

Зуека колко е грозен милия за тва и не успя цял живот....