58

ммм

преди 12 години

След опита на общинските съветници на ГЕРБ да заграбят и застроят Морската градина във Варна, ГЕРБ да отпишат Варна за изборите.

57

НФБ

преди 12 години

алтернативата е интернет пространството където може да се роди истинската опозиция на мафията герб!нека всеки честен българин изнася сведения за корупционни схеми по върховете..уредени конкурси ..търгове..договорени комисионнинека честните журналисти да не забравят перото на Алеко и неговият стършел!тук в интернет сме силни и свободни въпреки тоталното наблюдение!не на мафията в пагони!не на ченгетата милионери!По-нови123По-стариНови Четени КоментираниСкарлет Йохансон рекламира сек

56

коко

преди 12 години

много не ми се вярва за близките отношения между Бойко и Първанов - първанката си е бита карта и стар апаратчик комунист

55

A

преди 12 години

Да..."събитията" в ДСБ са май част от същия сценарий. Четох им биографиите на отцепниците. Отворено общество, НБУ...топли връзки с едно познато гей лоби, често използвано за поръчкови акции. Но народът проглежда за политическите инженерства на кадесарите.

54

емигрант

преди 12 години

И гербери и бесепари-сите са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП. Същите тия, дето се кланяха на Тато и крепяха милиционерщината му към светлото бъдеще на комунизъма-идиотизъма-днес са първи "демократи". Пак си ги изберете и си драскайте по форумите. Затова бг винаги и вечно последната дупка на кавала в целия ЕС.

53

Денерис

преди 12 години

Първанов не защитава интересите на бедните, а тези на големите капиталисти , монополисти и олигарси. Тези които забогатяха в годините на прехода на гърба на обикновения гражданин. Не може да се допуска човек с такива идеи да бъде лидер.

52

Анонимен

преди 12 години

Това са двете най-отвратителни мусури в тази държава.

51

94sasht

преди 12 години

Какво сте му сложили мутрата тука на Първанов да я гледа целия български народ - ненагледахме се на задкулисни игри и манипулиране на общественото мнение от страна на Гоце - хайде стига толкова, не сме слепи!

50

БАЧКАТОР

преди 12 години

Марк , правителството може да влияе върху цените на всичко. Не вярваш? Давам пример: Мирослав Найденов с наредба спря вноса на полски яйца в България, т.е премахва КОНКУРЕНЦИЯТА на българските производители на яйца. Те от своя страна надуха цената до 33-37 ст за яйце. И стана оле-мале. Сега стана ли ти ясно

49

Отговорът!!!

преди 12 години

Георги Първанов!

48

НФБ

преди 12 години

ромите от северозападна България ще бъдат настанявани в построените но не обитаеми жилища в София, пловдив --варна...обещано от герб!

47

Анонимен

преди 12 години

Тръгнало слънцето да се жени..... всички празнували само таралежа се мъчел да яде камъни...-Защо ядеш камъни Ежко има толкова храна?-Като се ожени слънцето, ще се народят много слънца всичко ще изгори и само камъни ще останат........

46

Въпросът???

преди 12 години

Кой направи Борисов, Генерал?

45

Дани

преди 12 години

до 52Май бъркаш "щатовете"! Какво намесваш частните фирми в тематиката? Или ви се плаща за много говорене. Хахаха. Как може да се меси държавата? Или има нотки на насталгия по комунизма и партизанското движение? Живота си поскъпва, но това няма нищо общо с политиката на ББ. В световен план е така, а да не забравяме олигарсите кой ги създаде в БГ. Куфарчета и пр., много кратка памет имат някои.

44

optimist

преди 12 години

Надяваме се до изборите да си завършим инфраструктурните проекти (АМ Тракия, АМ Марица, лот 1 и 4 от АМ Струма, естакадата на ТВ кула, както и тази в Младост, пътен възел Яна и останалите) и да поискаме доверие отново да управляваме сами.

43

Професора

преди 12 години

Статията е изначално сгрешена.Не може една партия като Герб да се меси на други партии,защото те всички са произволни на БКП.БКП е сбор на кланове,които си създават партии като СДС,НДСВ,БСП и ГЕРб и Кунева.Та голямата борба е кой комунистически клан да управлява(тоест да разпределя държавни поръчки и еврофондове).Това е тема на истински анализ ,а не глупостите с които ни занимават.Но всички медии обслужват политиците,та кръгът е затворен.Първо място по корупция,80-то по свобода на медиите!!!!

42

НФБ

преди 12 години

да изненади ще има...ще се увеличават случаите на работещи без заплати...справка миньорите и работниците от ОЦК!нвестига че не получават заплати но ще бъдат и глобени че не се осигуряват нито здравно нито пенсионно според членове от закона!животът ще поскъпва, а заплатите ще намаляват!за разлика от гърците които пак са с великденски надбавки!тока поскъпвапарното поскъпвабензина...данъците за жилища след обещаното ни презониране...богатите стават още по богатиобещано от Герб

41

до 47 и сие

преди 12 години

не се знае дали е тенденциозна статия или е подготовка за нещо което ми казаха преди време ,че до няколко месеца Бойко ще иска предсрочни избори ще направи коалиция с Първанов, който междувременно трябва да стане лидер на БСП. Ако той победи Станишев следващият сценарии е много вероятен. Ще поживеем , ще видим.

40

Дани

преди 12 години

до 42Много си прав, но аз си мисля, че все повече хора се осъзнават и осъзнават каква е идеологията на Позитано 20. Затова и ще видиш в последващ момент как ще почнат да се подготвят с манипулации за предстоящия си разгром. А били изборите такива-онакива. Очакваме епизод -н-. Само да не забравяме,че 78% от чаветата гласуваха на предишните избори за "столетницата". Ама една лъжа повторена 100 пъти - двама се връзват. ;)

39

Охранител

преди 12 години

Не овладяват...обладават, де що сварят...от едно котило са все пак