23

Разумен

преди 12 години

богно нещо си, мълчи терористе. Това че има ДРУГИ проблеми, не е достатъчно добра причина да не се занимаваме с този. Това ви е един от заучените доводи, до един - ***.

22

Анонимен

преди 12 години

Непрекъснато слушаме за "добрите европейски практики". Ами приложете ги бе! В Европа кучета по улиците няма и не защото са прибрани за отглеждане в луксозни кучкарници, а защото ги приспиват. Айде сега защитниците на кучетата да почнат да ме плюят. Моля, няма проблем. Но като толкова защитавате кучетата, вземете си ги у вас и ги гледайте. Иначе хора загиват живи разкъсани.

21

богнострокулум

преди 12 години

Разумен, първо да каже " да ти бера лайката "! Второ, моля те, смени си псевдонима-ясно е , че не ти подхожда . И трето, колко *** трябва да си , за да не виждаш , че с преекспонирането на този т.нар. проблем, се отвлича вниманието от истинските проблеми, които са налице в държавата? Четвърто, колко души са убити от кучета и колко от шофьори? Хайде сега, използвай разума си и сам си отговори, къде наистина има проблем...

20

Разумен

преди 12 години

Да, разумен съм, а ти си точно от психопатите за които говоря. Защото ти и психопатите еко-терористи като теб пречат да направим това което се прави в цял свят - кучетата в приют за определен срок, и ако никой не ги иска - приспиване. Ти си терорист. Ти си ***. Кръвта на професора и на десетки други невинни жертви е омазана по твоето лице и ръце. Доволен ли си, терористе ?

19

wew

преди 12 години

предлагам следния вариант за кучета - всеки гражданин да вземе едно парче хляб в който се слага три четири лъжици антифриз и се хвърля на кучета след един месец ако видите куче по улицата обадете ми се ...

18

Много си разумен

преди 12 години

няма що значи, видете ли хора които показват любов състрадатание са лоши защото не давали на поредния *** да изколи всичко живо, щото видете ли това щяло да реши проблема с кучетата, няма да го реши. Дори да се изколят всики кучета в София докато тия същите са на власт пак ще се появят кучета, защото при тях са парите, а не при екоорганизаците. Айде сравни им бюджетти на 4 лапи и на еко равновесие и пак ще си говорим кой е виновен. А и сравни кой какво върши за тези пари!

17

Анонимен

преди 12 години

Кръвта на професора вика от земята, нека в негова памет всички *** се озоват на екарисажа!

16

ZASHTO

преди 12 години

Само не мога да разбера защо *** не колят кучета и не ги ядат?

15

тия веднага ....

преди 12 години

си наостриха ушите защото паричките може да секнат ... сега с голяма грижа ще се заемат и така ще крадат още 20 години ... а Найденов ... нали и той крадва чрез жена си .... ще се прави на луд и ще изприказва врели некипели ... и пак нищо - МАХНЕТЕ КУЧЕТАТА ОТ УЛИЦИТЕ !!!! и го правете постоянно - много кучкари има и ще пускат кучетата докато не подгонят и тях !!

14

Разумен

преди 12 години

Разбира се, че те са виновни. Докато ги има и им се дава гласност, Миро Кучето и Фандъкова ще имат извинение да не направят нищо с коментар "Нали протестирахте ?". Запушим ли устите на еко-терористите веднъж завинаги, докажем ли че нормалните са повече от психопатите и платените клакьори, управниците няма да имат зад какво да се крият.

13

Много ми е итересно

преди 12 години

всички тези платени писачи които обвиняват еко организациите, че видте ли те били виновни? Кой им плаща да отклонят темат от фактите. А именно милиони са излети в общината за справяне с проблема ( в Общината не в 4 Лапи ) от нашите данъци. Милиарди отиват в Олигарси в земеделието, но никой не следи домашните животни, колко от вас ядат месо, което не е минало през ветеринарен контрол ? И защо тези хора насаждат омраза и до кога ще търпим обществото ни да се води само от омразата?

12

Борисов

преди 12 години

Как искате от бившия шеф на Екоравновесие да играе по правилата? Та те правилата са писани за тях! Краденето е измислено не от вчера, само се смазва. Ако кучетата намалеят веднага се взимат мерки да се върне популацията!

11

mi

преди 12 години

НПО-тата като държат толкова на песовете да си ги приберат в офисите. Не може да се обвиняват хора, които 2008 не са имали общо с политика, за това че е трябвало до 2008 да се направят регистри и че са взети много пари за това. И абсолютно подкрепям коментара на 2 и 3 - тези НПО са най-вече абсолютни ***, които само отчитат някаква дейност, псевдо еко-активисти или по скоро еко-терористи. Как не се изправихте срещу един хотел, срещу един концесионер на язовир...

10

God

преди 12 години

Значи пак не са виновни кучетата, а хората, които си отглеждат домашни животни. Ами те бездомните кучета са най-много в големите градове (особено в София), където се отглеждат и колят най-малко домашни животни. Точно "еко-активистите" имат най-голям интерес да не се реши проблема с бездомните песове, защото ще им спрат парите по всякакви програми, както и няма да могат да изнудват общините. Да си кажат съображенията на роднините на проф. Тачков (лека му пръст).

9

Неправителствените

преди 12 години

кучезащитни организации се шайка платени клакьори както за кучетата, така и за шистовиа газ , така и за изсичането на горите за лифта. Където плащат ,там се появяват. Случаят с кучетата е преплетен с медикаменти за тях и строителство на приюти откъдето се теглят доста пари и защо да не платят на няколко кресливи бабички и дядовци , да ги направляват и да им пишат писмата до ЕС, само и само лапането да продължи.

8

Анонимен

преди 12 години

Като ви чета колко сте умни и разумни всичките, още дълго ще си избирате *** за управници, които ще си пълнят джобовете за ваша сметка...

7

СЪВЕТ

преди 12 години

А Миро Найденов да види и в собствения си двор - Самите ГОРСКИ СТОПАНСТВА отглеждат кучета и познайте дали ги кастрират и къде отива потомството им. Направи проверка, Миро! Само не ми казвай, че не е така, защото съм виждал! Трябва да уволниш всеки шеф на горско стопанство, в чийто двор има куче.

6

МЕРКИ

преди 12 години

Само масово залавяне и умъртвяване ще реши проблема. След това ще се гледа за някое случайно изгубено куче и прибирането му в приют. Това ще стане след година. Сега да се обединим под девиза "ЗАЛОВИ и УМЪРВИ ПЕСА!!!"

5

Анонимен

преди 12 години

""оказва нулев контрол при нерегламентираното отглеждане, клане и консумация на домашни животни за месо" в малките населени места." А така, сега забранете на хората по селата и малките градчета да отглеждат животни за лична консумация и съвсем ще ги обречете на гладна смърт. Защото с една заплатака от 350 до 500 лв в най-добрия случай в провинциата хората немогат да си позволят да си купуват свинско 8 лв, телешко 14, атнешко 13 и т.

4

Разумен

преди 12 години

* ще започнете да ги наричате с истинското им име - еко терористи ?