139

чело,недочело

преди 12 години

Договорът е сключен през 1867г ЗА СРОК ОТ 100 ГОДИНИ,но янките си правят оглушки.

138

Жоро-бг

преди 12 години

Това е една от най-евтините продажби на земя в историята цената на квадратен метър в 0.0004 цента хахаха... Много са *** алкохолиците, спор няма....

137

Анонимен

преди 12 години

Не мога да ги разбера тия дето възхваляват американосите. Ние нищо не видяхме от техния мед ,само видяхме как се става бананова република.

136

Анонимен

преди 12 години

Защо Уорлик не разкаже за отровените земи в Пенсилвания, докато са прилагали прекрасните си технологии за шистов газ, а ни будалка тука?!? Цялата борба за така наречената "енергийна независимост" си е чисто и просто борба за 100% зависимост от САЩ. Тоя иска да ни продава да дишаме сгъстен въздух от кислородни бутилки за да ни осигури кислородна независимост от околния въздух?!? Що не отиде да си пробутва финтовете в Германия? Ами защото Германия си брани интересите а ние му служим за изтривалка!

135

До 142

преди 12 години

Напълно те подкрепям, защото пред очите ми мина цялостното преминаване от БКП-в СДС-в НДСВ- в ГЕРБ.Най-активни в това преместване бяха милиционерите и нискоразрядни партийни секретари.Сигурно си от моето поколение, което без да има интернет, четяхме много и имахме много повече познания за света от сегашното чалга-поколение.И тогава като казвахме, че от САЩ трябва да се вземат положителните неща, милиционерите ни наричаха фашисти, а сега като кажем, и с право, че САЩ са деградирали сме "***

134

Анонимен

преди 12 години

Русия продава Аляска на САЩ за 7 млн. 200 хил. златни долара, което сега са милиарди. И добре ,че са я продали, защото иначе са щели да им я вземат без пари. Така е било тогава.

133

До 152

преди 12 години

Хайде още един, плод на съвременната образователна система!:) Министър Игнатов да не ти е баща?

132

Жоро-бг

преди 12 години

Руските мужици са продали Аляска на Америка за жълти стотинки, за да си купи царя алкохол..... хъхъххъъхъхъ

131

До 150

преди 12 години

Гербаджиите да не ви обучават по специален секретен и не много верен учебник по история?:) До колкото помня на мен ми е известна версията, че Русия продава Аляска на САЩ. За пари. Ще уточня като за гербер - САЩ дават едни долари , а Русия дават Аляска. Ако не вярваш питай Боко. Впрочем не го питай, може да не е чувал за Аляска.:)

130

друг път

преди 12 години

Излез от помийната яма и прочети,че Аляска е бивша територия на Русия,погълната от лакомия американски ***!

129

за 148

преди 12 години

Аляска е отровила природата си за векове напред заради лакомите печалби от добива на петрол и газ.

128

за 147

преди 12 години

По- добре Аляска отколкото Сибир.........ако си си показвал носа навън от *** знаеш ,че съм прав ......:)

127

ха ха

преди 12 години

Слугите на Уорлик- в Аляска, при мечките гризли!

126

Анонимен

преди 12 години

слугите на кремлин в Сибир, не в Камчатка да садят борчета

125

анонимен

преди 12 години

Никакви американски бази тук.Клоуните и купените продажници -в пустинята Невада.

124

123 до 137

преди 12 години

Определено ти не си от хората, които четат статии. Лошото е, че и с писането не те бива. Пореден нискочел гербаджийски интелектуалец може би?:) Виж, лексиката на гербаджиите страшно напомня лексиката на комунистите от преди 20-30 години, ама то няма и как да е иначе - нали са деца и внуци на такива и като такива са свикнали все нечий *** да лижат. Дедите ви го правиха поне дискретно и бензинът беше жълти стотинки. А и наши войски не загиваха зад граница.

123

за 138

преди 12 години

Тези ще са от ''еколозите '' на офчия румен- 50 кинта за бройка........с 2 тестета лозунги уплашиха тиквата и замразиха проучванията за шистов газ, сега с още 2 тестета искат да ни нахлузтя на големия муй на гоцю/***...

122

Анонимен

преди 12 години

Никакви руски инвестиции у нас............*** в сибир трябва да е мотото на всеки патриот........русия и турция за ни врагове от стотици години

121

до 133

преди 12 години

Абсолютно вярно!

120

СЕГА Е!

преди 12 години

Около 500 души протестират на пътя София-Русе срещу решението за спиране на строителството на АЕЦ Белене", съобщи БНР. Протестът, започнал в 14 часа, е организиран от инициативния комитет Аз не се отказвам от Белене, а ти?".Протестиращите са се разположили край плевенското село Българене, но не са блокирали пътя. Тежкотоварните автомобили с клаксони подкрепят протестиращите, които са предимно млади хора от общините Белене, Плевен, Свищов, Никопол, Гулянци, Павликени и Левски.Протестиращите издигат лозунги: "Аз искам да живея и работя в България", "Ние сме за АЕЦ "Белене", "Искаме референдум за атомната електроцентрала". Протестът е мирен. За около 2-3 минути протестиращите спират преминаващите автомобили и обясняват защо искат да продължи строителството на електроцентралата като раздават и листовки.По думите на Красимир Тодоров от Инициативния комитет "Аз не се отказвам от АЕЦ "Белене", а ти", който е и член на общинския съвет в Белене, тази форма на протест е ясно изразена гражданска позиция и нещата трябва да се случват като гражданите да изразяват своето мнение пред обществото. Той посочи, че настояват правителството да ревизира взетото решение, което е в пълен разрез с историята до момента и е парадокс в междудържавните отношения на две държави. Ние смятаме, че едно правителство няма право да отменя междудържавен договорПротестът преминава при добра организация и ще продължи още до 16 часа.