79

От 92

преди 12 години

Също така се поставя знака (-) без изобщо да се направи трезва преценка на даден коментар или изказване дали си заслужават този знак, а това е показателно, че IQ клонящо от нула (0) към минус безкрайност е характерен за привържениците на ГЕРБ.Благодаря Ви, че показахте на нацията, че дъното още не е стигнато и че може още. Хвала!

78

Киркорчо

преди 12 години

Румънците качат български шъстов газ и се живеят добре.

77

Анонимен

преди 12 години

Аз не съм привърженик на фотоволтаични паркове върху земя , покривите са напълно достатъчни , само е необходимо да се създаде механизъм и да се облекчат разрешителните за изграждането на такива системи , един блок в Люлин от 6 входа би могъл да произвежда 170 Kwt ел енргия , това малко ли е , а според новия закон за етажната собственост би могъл да се отдаде покрива под наем на инвеститор и да се разберат за условията.

76

до 89

преди 12 години

Продължавай да гласуваш за Серго понеже преди няколко години вдигнал с 20 лв пенсията на баба ти - лично съм се убедил че така разсъждават по селата повечето живеещи там. А не им идва на акъла че покрай тези 20 лв, Серго и останалите от БСП са отдавна милионери.

75

do 91

преди 12 години

Пълни глупости, единствената страна забранила добива на шистов газ в Европа е франция, а проучванията не са забранени никъде с изключение на нашия *** меморандум

74

Наблюдател

преди 12 години

НАблюдавайки внимателно ДНЕС.БГ и голямата маса хора, които пишат искам да кажа, че в България си имаме специалисти по всичко, но най вече си имам така нареченият "твърд електорат", който за "вожда и учителя" говори само глупости и се видя с просто око, че целият кабинет са все едни "завършили висшисти", каквито другаде по света дипломите им не струват нито цент (за да е модерно) ;)Също се забелязва, че всяка саркастична забележка се приема за чиста монета и се обиждат много когато си против!

73

до 87

преди 12 години

А защото немците са по-прости от мамалигарите, забраниха на Полша да сондира в нейни територии в близост до немската граница за шистов газ.

72

Киркорчо

преди 12 години

Е *** хора, ако трус на земята в САЩ свързан със добив на газ и нефт, то Русия трыбва да труси в 100пъти повече.

71

До 83

преди 12 години

Адмирирам мнението ти въпреки, че се разминава с моето и данните, които имам.Относно водните ни ресурси няма как да са много след, като при такова богатство ние го пускаме "по реката" или "у морето". Определено сме в по-добра позиция от Германия, но и те и Чехия достатъчно умно придобиха българските електроразпределителни дружества, така че отново сме "на задна" Това трябва да е нациопнална стратегия която и да е тя, но държавата да застане зад нея, щото широки специалисти бол ;)

70

Анонимен

преди 12 години

Румънците понеже са "по-прости" от нас започнаха добива на природен газ. Много са прости румънците - затова и цените на горивата им са по-ниски от българските, затова имат 10 рафинерий а не една руска-монополист както в България...

69

Анонимен

преди 12 години

Братя американци, начело с Уорлик, надупчете Добруджа, направете я на швейцарско сирене а после ние ще очакваме в захлас, да започнат и у нас големите земетресения!Нашите *** са готови а шеврончетата милеят за това.

68

до 78

преди 12 години

БСП-то разчита само на такива прости *** като теб! Продължавай да гласуваш за такива като другаря Р.Овч известен още като инкасатора - той отдавна е милионер и отдавна трябваше да е в затвора, както и всички други от червената мафия!

67

Анонимен

преди 12 години

Най-добрите специалисти по "Геология на нефта и газа" в България са проф. Васил Балинов и доц. Ефросима Занева от катедра "Геология" на Геоложкият факултет на Минногеоложкият университет може да ги питате индиректно, щото директно те са ЗА шистите, но индиректно са против, простичко интереса клати феса.Относно сондиранията, то в катедра "Сондиране и добив на нефт и газ" в МГУ също са на различни мнения, но преобладават - ПРОТИВ заради точно типа плоча върху който е BG.Айде със здраве!

66

Анонимен

преди 12 години

До 74 чел съм някъде че водните ни ресурси не са чак толкова много , но слънцето ни е с 30% повече от колкото в Германия , а разликата между Свиленград и София е не повече от 100 В слънчева радиация , виж тук много повече пречи смога , но ако се изчисти софия от него няма да е от значение . Да естествено е че и водата може да се използва по рационално , но ние големи реки нямаме и не смятай че инвестицията в язовири е малка. Имарезерв във водата разбира се но няй-голямото богатсво е слънцето.

65

Анонимен

преди 12 години

Ай някой да каже дали Денис Родман го е казал в очите на Славито Трифонов че с тази гола глава ако е така и отдолу става за гей дружка за гей маняците в Маями???!!!*** откаченото *** ако му го е казал на 4 очи в ефир.)))

64

Анонимен

преди 12 години

Бъдещето е в индивидуални соларни и вятъни системи, в Германия отдавна са оценили предимството на хибридните системи/ солар и ветрогенератор/ за битови нужди.Още преди 5-6 години подобна система от 3,5 квт. струваше към 5000 евро с батерии

63

БГ

преди 12 години

СВЪРЗАНИ СА ...ВЯРНО Е... АМА НЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА И ДОБИВА НА ГАЗ И НЕФТ....СВЪРЗАНИ СА ЯКО ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ ОТ ДНЕС.БГ СЪС БСП-МАФИЯТА И РУСКАТА МАФИЯ.ТУКА НЯМА СЪМНЕНИЕ ЧЕ СА СВЪРЗАНИ.

62

Смях

преди 12 години

До 70 дан Да това е първото правителство което наистина върши "нещо" !!! Извинявай че по долу ще се изразя във характерния стил на ЧОВЕКА СЛЪНЦЕ от Банкя !Оплюска резерва !Оплюска и резерва на здравната каса !Подпука сребърния фонд !Тегли нови заробващи заеми !Замръзи заплати и пенсии !Цени средно европейски !*** на почит в ПАРЛАМЕНТА !И не на последно място БОКО открадна над два милиарда от държавата !Нямало е толкова нагло и безскруполно правителство през последните 20 години

61

Към 73

преди 12 години

Изключително благодаря за кратките и съдържателни примери от основното образование и сарказма към г-н 51 който определено може да заповяда в МГУ да го научим що е фракинг, геология, земни пласстове, руда и проче дейности, които пряко влияят на околната среда и то в недобрият смисъл на думата ;)

60

Анонимен

преди 12 години

Няма такива *** другаде като българите които да плащат по 520 долара че и повече за природен газ. Заради тези безобразни цени червената мафия заедно с руснаците пречат на българската икономика да се развива, да не говорим колко много други цени зависят от цената на газа. Важното е другарите да са винаги нахранени, затова са все милионери целия ВСС на БСП.