119

sas

преди 12 години

5 килограма тежи двумесечно бебе. Написаното тук не може да бъде истина , освен ако децата не са джуджета. Вероятно става въпрос за деца с изключително тежки вродени аномалии.

118

Анонимен

преди 12 години

Този непълноценен народ не е за демокрация!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

117

kiri

преди 12 години

Ugas!bednite dechica.....skapana durjava!!!!!!!

116

Гошо Тъпото

преди 12 години

Такива...новини,за недохранени и...смазани деца,ме вади от равновесие.Позор за този персонал,който не намира сили,средства и...душа.за да си изпълнява задълженията.Уволнение и...съд на преките виновници за гаврата с тези беззащитни деца.

115

пешо

преди 12 години

128 прав си! като гледам сегашните студенти - дай им само чалга,дрога и алкохол! лошото е, че това са бъдещите доктори, архитекти и хора, от които ще се очаква да управляват държавата! а от тях всъщност нищо не става! свикнали на охолен живот те ще станат първи рушветчии и некомпетентни лекари - убийци и неграмотни висшисти, въпреки дипломата им, защото дипломата не работи! работи човека!

114

Анонимен

преди 12 години

154 деца и 174 чоека персонал. Зза какво говорим? Милите дечица. Бих осиновила някое от там, но и за моето понякога не ми стигат финансите.

113

мафия

преди 12 години

Къв е тоя персонал..160 деца и 160 служители.

112

An_nA

преди 12 години

И това дом за Медико-социални грижи!?!?!?!?!?!?!? леле мале, ужас и кошмари! :(

111

anonimka

преди 12 години

tova e Bulgaria kvo se u4udvate do dori parlamenta ni za nishto ne stava

110

Анонимен

преди 12 години

Тия дето се правят на много хуманни , да си осиновят от децата, а не да се правят на морални в нета. Такива като нас са ги оставили тези деца там.

109

...

преди 12 години

До всички специалисти и многознаещи .. аз съм на 21 и съм в клуб към университета, който има точно за цел посещаване на домове за деца със и без увреждания, с цел да внесем малко усмивки при децата или просто да помогнем с каквато дейност можем :) Искам да кажа, че е имало заведения, в които сме виждали деца без увреждания на 3-4г, които не могат да ходят или говорят .. никаква грижа няма просто. Не искам да изпадам в подробности,който е видял знае - достатъчно казват очите на такива деца ..

108

Анонимен

преди 12 години

И ПАК ВИНОВНИ НЯМАНО ЗА СМЕТКА НА ТОВА СИ ИМАМЕИЗРОДИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ И МИЛИОНИКОИТО НИ СЕ ПРИСМИВАТ НА ТРАГЕДИЯТА,И СИ ИГРАЯТ ФУТБОЛ,ТЕНИС ,КАРАТ СКИ,ПЕЧАТ СИ ДЕБЕЛИТЕ ГЪЗИЩА НА МОРЕ И РЕЖАТ ЛЕНТИЧКИ ТА ДА НИ ПОКАЖАТ ЧЕ СА ДОБРЕ.

107

Ееее,затова пък...

преди 12 години

....Такива домове и здравни"заведения"се управляват винаги от хора с висше юридическо,финансово или икономическо образование.Точно както и държавата ни... Така че ако желаете дадена работа да се свърши не търсете висшисти а хора със средно образование.И по-евтино ще ви излезе и по-честни са хората с такова образование.И главно по-неподатливи на корупция и юридическофинансови шашми.Явно това е причината да не се назначават хора с такъв ценз на такива длъжности.Шашмите и далаверите няма да вървят.

106

ЕС

преди 12 години

Народа в Бг работи, само за политици,*** и бонуси!

105

kuchegon

преди 12 години

Спокойноооо, първо трябва да се направят приюти за бездомните кучета и да сме сигурни, че те ще имат храна и подслон и ще бъдат добре обгрижване, пък после, ако останат пари, може и да си помислим за децата...

104

bcd

преди 12 години

Всеки един от моите познати неслучайно търси начини или вече е заминал в чужбина. И ние сме хора все пак и преди да сме българи сме хора от планетата. Когато властимащите се отнасят по ужасяващ начин е абсолютно нормално да се търси алтернатива на начин на живот. Не че в световен мащаб не се случват подобни неща и несправедливостта не царува, но поне не е в толкова много сфери...

103

Бг

преди 12 години

Други теми ,кога ще има ,вече 22г.,.....едно и също ?

102

Калин

преди 12 години

НЕ ИЗМЕСТВАЙ ТЕМАТА .. ТОЗИ ДОМ .. НЕ Е ТЕЖКИ МАЛФОРМАЦИИ И ОЛИГОФРЕНИИ ... :) ПРАВИТЕ ГИ ТАКИВА .. !! И НЕ МИ ИЗЛИЗАЙ С НОМЕРА .. ЗА МАСОВАТА ПУБЛИКА ..ЗАПОЗНАТ СЪМ :) НЕ НА МЕНЕ ТЕЗИ.. МОЕ ЛЪЖЕТЕ *** .. НЕ И МЕН !!! ТОЗИ ДОМ НЕ Е ЗА ТЕЖКИ МАЛФОРМАЦИИ !!!

101

Анонимен

преди 12 години

Тея служители са за разтрел, не за затвора.

100

както винаги в Бг

преди 12 години

"Всяко чудо за 3 дни".......как звучи само?