24

соц-демократ

преди 12 години

Да живее международното положение!

23

Написано някъде

преди 12 години

ТЕЦовете са ТЕЦ Марица Изток 1 и 3 (сега с малко изопачени имена). Костов ги продаде на американците като натресе на държавата задължението да им изкупува тока на цена много по-висока от средната за България, а именно: в момента НЕК е задължен да изкупува тока от тях на цена 136 лв/МВч и да го продава на ЕРП за 74.69 лв/МВч, като при това има разходи за пренос от 9.32 лв/МВч (данните са от сайта на ДКЕВР). Значи при разходи на НЕК 145.32 лв/МВч той има приходи от 74.69 лв/МВч. Т.е. НЕК губи по 70.63 лв/МВч от тези два ТЕЦа. При общо производство от 1500 МВ и при годишна работа 6500 часа получаваме загуба за НЕК от 690 милиона лева за една година. Т.е за 15 години ще се натрупат над 10 милиарда лева българска пара, която всички ние наливаме в бездънната фалирала американска икономика. И това ако не е причина Костов и американците да са против АЕЦ Белене.

22

тихата_стъпка

преди 12 години

до 16-ти От мухата слон стана. Волен е с БСП единствено заради това, че му трябва бройка за вота на недоверие. Тъй като само БСП са против е логично Атака да подкрепи вота. Ясно е, че вота няма да мине, но Волен ще е изразил по достатъчно категоричен начин позицията си по въпроса с Белене.

21

До 22

преди 12 години

Ама и червената прашка Станишев няма нищо на против да им се натегне !

20

Анонимен

преди 12 години

След смъртта на Брежнев,Анропов и Черненко дойде *** ,американската *** и предател Горбачов , който разтури целия соц .лагер ! Благодарение , на който и БГ-то тръгна по пътя на "демокрацията "! Да ви го натряскам на всички червени прашки , щото от вас иде световното зло ! А пък на ку.вата Моника следващия път слон да и го натресе , белким Станишчето разбере , кой му прави децата !

19

Уууууууууууу

преди 12 години

Абре герберски запъртъци що не си гледате Янето и летящите калинки ,че днеска четохме се появила още една издадена от свой другар от Герб

18

Анонимен

преди 12 години

Сидеров е Агент на ДС.Във скоро време това ще е Факт

17

Анонимен

преди 12 години

БСП и Атака защитават руските,не националните интереси.И не от вчера.

16

Борисов=Туркофил

преди 12 години

Мутрата Борисов работи заедно с ДПС срещу България и в интерес на Турция!

15

Анонимен

преди 12 години

Новата коалиция вече е ясна - Борисов-Костов-Доган

14

Анонимен

преди 12 години

Съсела, му легна направо в леглото!

13

Руско-червен црв

преди 12 години

Какво налагаше БСП да договори по-висока цена на газа от русия за България през 2006? Как е възможно по собствена инициатива да искаш да плащаш по висока цена? Що за безобразни еничарски антибългарски изчадия са тия комунисти-русофили???

12

ha ha ha

преди 12 години

KOMUNISTITE okon4atelno dokazaha,4e sa KRUGLI ***,4estito . ATAKA e partiqta na oligofrenite

11

LELE

преди 12 години

Щом станишев е за, то аз съм автоматично съм за против !

10

qq

преди 12 години

Тия комунисти и лично гоце ренегата бяха на власт заедно с дпс и им дадоха половината министерства, ощетиха държавата с милиарди с тия заменки, ония тръгнал да ми говори за сближаване на герб с дпс, хахаха, няма толкова *** парчета като комунистите.

9

partizan

преди 12 години

mi bori sa chiljaka za miir i svobooooda!

8

Анонимен

преди 12 години

Станишев - Червената прашка , требе многу да е отмалел от към то електорат , щом се надява да го подкрепя Луфтханзата ! По-добре да си бега у ПЕС и да остави партийните далавери на Гоцето ! Иначе партията , че се самоизтребе !

7

Анонимен

преди 12 години

10,ти от Станишев ли съдиш ?

6

Анонимен

преди 12 години

Сближаването между ГЕРБ и ДПС засилва само позицията на ДПС и означава, че ГЕРБ само привидно ще управляват България, а на практика ДПС и Анкара ще дърпат конците на парцалените кукли Плевнелиев и Борисов.

5

КАТО ВИ КАЗВАМ ,ЧЕ..

преди 12 години

...."АТАКА" Е....МЕНТЕ--ПАРТИЯ....ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!!!!!!!!!ВЕЧЕ СЕ ПРЕБОЯДИСАХА ...В ЧЕРВЕНО !!!!*** ИСТОРИЯ И ............ПЪЛНИ *** ОТ ОРГАНИТЕ НА ДС/бкп!