79

нина до 95

преди 12 години

Отивай да пишеш в турските форуми, мнението на турските гербери не ни касае.

78

Хасму

преди 12 години

*** и гербаджийските *** - значи заради тяхната "принципна политика", всеки милеещ за просперитета на България създава "безпринципни коалиции". Нещо бъркате Волен с вашата мома Янка.

77

Анонимен

преди 12 години

А защо мутрата Борисов е във коалиция със турчина Доган и *** Костов а?

76

Склавяно-еб.ач

преди 12 години

Всички русофилски предатели на майка България - набучени на кол!

75

ДО 82

преди 12 години

Бюджета на БГ е на ръба заради ГЕРАджйските некадърници които за 3 години друго освен да цоцат от резерва не направиха. Те един лев не са вкарали само храчт и крадат.Абе защо най-накря не видим одита за иконимическата изгода от Белене защо се дадоха 2 милиона и не се изчака решението а? Кой ще ги плаща тези 2 милиона Боко или ние а

74

Нина

преди 12 години

Аз като еврейка ужасно много се дразних на българите, че така подкрепят турция, но сега виждам, че българският народ се събужда отново. Браво!

73

Анонимен

преди 12 години

Депутатите от ГЕРБ да коментират коалицията на ГЕРБ със ДПС

72

Нина

преди 12 години

Аз съм също за Сидеров. Един истински българин сред политическата *** в България.

71

Анонимен

преди 12 години

Да наистина има нова коалиция, тя е Борисов-Доган

70

Нина

преди 12 години

Глупавото мислене е характерно за турската ***-това да не тие кокошка, има площадка, слагаме реактор и става евтино...реактор последно поколение заедно с всички придружаващи го устройства така се слага.

69

Анонимен

преди 12 години

Браво на Сидеров,Волене имаш пълната подкрепа на всички истински български националисти.Не обръщай внимание на тези които те плюят,те са национални предатели и работят за Турция и САЩЛ

68

qq

преди 12 години

На Козлодуй има площадки на които винаги можем да сложим последно поколение реактори които ще ни излезнат пъти по-евтино от нова централа с нужните й инфраструктура и т.н. Русофилската *** обаче тези неща не я интересуват, важното е да плащаме милиради на русия.

67

Нина до 82

преди 12 години

Айде отивай в турция или Газа.

66

Анонимен

преди 12 години

Акоалицията ГЕРБ и Яне Янев по добра ли е ? А коалицията ГЕРБ, Яне, Костов ? Умишлено не сповенавам РЗС И ДСБ, защото такива партии съществуват само на книга.

65

Нина

преди 12 години

ГЕРБ си е едни як проводник на турската политика и това е видно за целия свят. Дори е забранено да си мислите за онези 20 милиарда, които турция дължи на тракийските българи.

64

Анонимен

преди 12 години

Браво на Атака-вагното е да се внесе вота и долу ферб-предсрочни избори Атака победа иначе държавата се разпада!!!!

63

Нина до 79

преди 12 години

Да, правилно.

62

Анонимен

преди 12 години

Относно БЕЛЕНЕ - замислете се защо ДПС е толкова яростно срещу проекта! Целта е след 10 год., като затворим КОЗЛОДУЙ, да внасяме ток от Турция, която в момента стори 4 АЕЦ-а с руски реактори!!!

61

тихата_стъпка

преди 12 години

С допълнителна ядрена мощ ще станем сила на Балканите и ще увеличим износа си на електроенергия, като с печалба в първите години ще избиваме цената на строежа, докато с газовата ще задоволяваме само собствените си нужди и ще си плащаме като попове докато съоръжението грохне. Едно е да изтровиш цяла България в извличане на шистов газ, а съвсем друго е с далеч по- безопасната ядрена енергия в контролирани условия. Сравнения с "Чернобил" са смешни, тъй като Козлодуй не го имаме от вчера.

60

Нина до 71

преди 12 години

Защото сега влиянието на Турция над българия е без прецедент. Всичко във външната политика на българия е на 100% в угода на турция, а загубите за българия са без значение.