6

СТУДЕНТ

преди 12 години

Абе я да не се правят на луди, чалга-малга. Те отдават на техни си хора помещения, които наемът им на пазарни цени трябва да е примерно 10 000 лв., а им ги дават за 1 000 лв. да направят дискотека/кръчма и същевременно реват и пискат как видиш ли имало чалга не знам си кво. Ми то от вас зависи бе далавераджии скапани. Нищо академично не виждам. И КОГА ЩЕ РАЗСЛЕДВАТ БИВШИЯ РЕКТОР НА УНСС - БОРИСЛАВ БОРИСОВ ?!?!?

5

до мила

преди 12 години

Ти миличка от коя дива селия идваш, мога ли да запитам? Мама и татако предполагам са те пратили да учиш тук, не да се курвееш или бъркам? Щото в тоя лайнарник сега не виждам, как човек може да търпи развитие в ПОЛОЖИТЕЛНА посока!

4

майка на студенти

преди 12 години

страх ме е за синовете ми от СТУДЕНТКИТЕ на снимката

3

Анонимен

преди 12 години

То все едно, ако се направи нов Студентски град, няма да го засерат за норматив с чалготеки, след като закона го позволява. Тъпанарщина оправете сегашната ситуация, вместо да се заниамвате да измисляте поредните безумия!

2

Анонимен

преди 12 години

На снимката:Бъдещето на България.Леле, майко Българийо, какви дни те чакат...

1

Анонимен

преди 12 години

Колко са жалки всичките! Чалгата ви е виновна на ректорите, че не можете да упражните контрол. Колко от зам.-ректорите по уч. дейност въобще са стъпвали в общежитията?! Направете наказанието за купон в блока да бъде изключване от университета да видите какви мушички ще станат!