85

млад6ито

преди 12 години

иначе щели да прегледат дали се виждали лицата им как ще ги видите бе с черните маски за ски ли *** ще видите 2 чифта очи и това е

84

млад6ито

преди 12 години

ега краднат от тиа банки мръсни както те крадат от нас ама с химикалка и лист

83

anonimen

преди 12 години

Като изпълнение перфектно изиграно.После обаче идва заличаване на следите.Този двуметров ръст е в техен недостатък.Колко двуметрови хора има,малко са,а колко с автомати-още по-малко.При разследване кръга лесно може а бъде стеснен.Има ли са човек вътре,който им е хвърлел информацията.Нападат в точния момент,което едва ли е съвпадение.Само почеркът ми прилича на изпълнение на бивши ченгета.Плюс това са двама,което показва че се познават доста добре.Според мене няма да ги хванат.

82

Анонимен

преди 12 години

до 62. Абе хора, на Вас всенякой вивиновен я Цецо, я Бойко,я Станишев.....Хората огладяха.. Не е казано, че са от кой знае какви групировки или едри престъпнициможе и досие да нямат. Що се отнася до обирите не е само в България навсякъде по света се обират банки.

81

Анонимен

преди 12 години

БРАВО

80

плаза

преди 12 години

Споко, довечера ще ги разберат кои са като почнат да хвърлят пачки в ориента или плаза

79

да

преди 12 години

По времето на дивия запад е имало бандити и шерифи. Тук всички са бандити, шерифите и те...

78

Pfff

преди 12 години

Браво на момчетата! Да се покрият за 6 месеца и после да си ги харчат със здраве и удоволствие :)

77

Анонимен

преди 12 години

Дано се измъкнат хората :)

76

ОООХ

преди 12 години

Ох , кви ли кахърлии са били завалиите?! Взели си малко пари -имали са нужда!Само тия пушкала - не бива момчета. Кат ви трябват толкоз - влезте ,вземете си и... по живо по здраво !няма банката да фалира я?!

75

go0o

преди 12 години

Къде ги видя тези обири на банки 2 пъти месечно ???

74

Анонимен

преди 12 години

Само името му остана "Студентски град", на този квартал от "дивия запад". Сега искали да строят ново студентско селище вместо да разчистят бардаците и копторите. С една дума хем чалготеките ще работят необезпокоявани хем и строителните фирми на "наши хора" ще спечелят. А студентите (истинските дето искат да учат) ще ги оставим на бездомните кучета. Геноцид над българите.

73

Алелуя

преди 12 години

Настигнахме Америка през 1867! Давай цвъко,лови ги бандитите за ...ура!!

72

До 77

преди 12 години

Не съм фен на Бойко, но ти какво искаш?Бойко да назначава охранителите в частните ни банки ли?И ако искаш и ние с нашите данъци да им плащаме заплатите?Това си е риск на банките. Щом не искат да отделят повече пари за сигурност, ще си понасят и подобни обири.

71

ми

преди 12 години

могли -гепили! Еваларка. имат нещо у гащите и работата става, а ние че си църтаме тука и ше лъскаме гащите по столовете. Се си е ***.Почти.

70

хсхстхстхст

преди 12 години

До другаря Бойко Борисов и мафията около него и зад него : Другари и другарки до кога в банките охранителите ще са полу умрели ПЕНСИОНЕРИ ? До кога ще толерирате уволнението на млади хора за да застанат на тяхно място пенсионери за много, много по-малко пари ? Нека пенсионерите си гледат спокойно старините, а ние младите да работим за да им се увеличат и пенсийте. В всички охранителни фирми се изгониха младите за да работят ПЕНСИОНЕРИ и ето го и резултата. В Груп4 Секюрити ни изгониха всич. млад

69

Chikatilo

преди 12 години

75....неграмотен е тоя дето е свършил в оная дето те завиваше като малък :) Комплексарче загубеняк си и си личи ! :)

68

Анонимен

преди 12 години

Някой си го е върнал на банката за запора.

67

Анонимен

преди 12 години

С правилната ВИЗИЯ на "Президента" за младежта, заприличахме на западните ни господари.

66

....

преди 12 години

Дано служителите в клона да не са се стресирали !