36

Анонимен

преди 12 години

Ееех то бива бива метани на турците бива ама чак пък толкова.Сега тия не искат да се правят атомни мощности щото *** ще правят свои централи и ще ни дерат с тока.А на тея бейове им е все едно-всичките са милионери едва ли някога са плащали сметки (имам предвид реални) и никога не са имали интерес България да е добре.За сведение вижте електората им.Така са ги обучили и промили мозъците че единствената надежда и спасение които виждат и имат е в Турция и исляма.Мъка българска ***.

35

крдашим

преди 12 години

Сокерес кардашим ефенди Местан!Нерде ефенди копанар?

34

до 29

преди 12 години

Много си прав 29-ти, това е целта на занятието,Герб на следващите избори със сигурност ще вземе малко гласове и ще търси коалиция.

33

Оптимист

преди 12 години

Да ни е честита НОВАТА тройна-коалиция ГЕРБ-СДС/ДСБ-ДПС.

32

Ivan Grozni

преди 12 години

Такаааааааа... за Русия ние сме малък пазар... сега сме ОК защото по братски комунярите от КГБ ни дерат по 5 кожи с цените, благфодарение на хора като Р.Овч. и други видни примитвни хора от партията майка... като подкараме газ от Турция - цените ще падната и Русия можеда продаде МОНОПОЛИЗМА НА ТУРЦИЯ за нещо доста по изгодно за нея... а ние пак с турците- няколко века назад и встрани от цивилизацията...

31

За МоДЕРАтуРА

преди 12 години

На този ден преди 133 г. София става столица

30

за 26

преди 12 години

Ако обществото иска референдум има право да го получи, нека някоя партия направи петиция всичко друго са спекулации щом ГЕРБ са мнозинство в парламента и не искат референдум, значи управляват като тоталитарна партия.

29

Няма светлина

преди 12 години

То е ясно като бял ден ,че ДПС е с ГЕРБ. Я как добре се разбират, нито закачат Доган нито незаконната му партия.

28

Гуцан

преди 12 години

Хехе... Доган се фръцна да си чисти имиджа на партията, след като стана ясно, че целото им политбюро е от доносници! Сега ще се докарваме на Уорлик да види колко сме проевроатлантици, може би! Замириса им на коалиция с ГЕРБ и сега ще падне едно *** под масата, бедна ни е фантазията!Както е тръгнало, ГЕРБ догодина гърми с мнозинството и Доган ага се готви пак да управлява, ама требва да стопли отношенията с големата сграда в Южния парк... хехе!

27

Анонимен

преди 12 години

facebook/l.php?u=http%3A%2F%2Fyoutube%2Fwatch%3Fv%3DQSE2grkfYOk&h=xAQHZxfOCAQEgOHjlTsLeAa1ggvnF5JfCzBzlWmMoBIrYqgПреди една година Борисов казва че не можем без АЕЦ Белене,сега направи услуга на КОСТОВ КОПАНАРА и ДИМИТРОВ ПЕЛТЕКА!ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ТОВА Е СПАСЕНИЕТО!!!!

26

Анонимен

преди 12 години

Че как ще го подкрепят?!? За тях Бойко е дар от Аллах. Още един мандат на ГЕРБ и ще сме турска провинция.

25

hes

преди 12 години

до 24 - тези 240 човека са избрани чрез вот и им са делегирани права. Референдума ще даде ли отговор от къде да се вземат парите за този проект?

24

ДО 23

преди 12 години

майка му и баща му са натурални КОПАНАРИ.МУТРАТА И ДЖУКИТЕ МУ СА КОПАНАРСКИ!

23

Анонимен

преди 12 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ НЕ Е НА НЯКВА ПАРТИЯ РЕФЕРЕНДУМ НЕЗАБАВНО И ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ МОЖЕ 200 ЧОВЕКА ДА РЕШАВАТ ЗА 7 МЛН ПО ВАЖНИ ВЪПРОСИ

22

do 17

преди 12 години

КОПАНАР Е И ГЛВНИЯ ВИНОВНИК К О С Т О В!!!!!!!

21

hes

преди 12 години

Не мога да разбера защо един технически проект трябва да се политизира. Който е против проекта слага на масата своите аргументи, който е за - също. Аргументи се дават от инженери и икономисти. Всичко останало са спекулации.

20

Анонимен

преди 12 години

Ясна ли ви е коя ще е следващата тристранка - ГРОБ, *** и Болен(или Лостов, който успее да влезе в парламента):)

19

Анонимен

преди 12 години

Турция нали ще строи АЕЦ, защо трябва подкрепя нашия. Крайно време е тази "партия" да я забранят по категоричен начин.

18

Анонимен

преди 12 години

Май лъснаха лъжите на Борисов за евтин газ и ток от Турция.

17

Аз

преди 12 години

Тоя кьопек май не е в час. От кога имаме правителство на БСП?