145

до леле леле 182

преди 12 години

ХахахахахахахахахахахахаИскрено ме разсмя.най свежия и точен коментар досега

144

леле леле

преди 12 години

Цирк Балкански някой гледал ли е!? Няма такава история едните си искат дълг от преди половин век въпреки че в момента ги отърват от въжето...други строят античен център в столицата си през 21век,трети живеят със средновековна идея да са империя на южните славяни, други пък строят аец 30 години и единствената им завършена магистрала е 19км. А леле на запад освен смях цирк Балкански може би предизвиква и малко съжаление,но после някой от клоуните прави поредния си номер и западняка умира от смях!

143

Папуляс

преди 12 години

Хитри са САЩ печатат си парички на другите не дават да си пачатат, само им налагат правила чрез техните лакеи от ЕС, МВФ и Светвната банка за да фалират по-бърже, а после им хвърлят кокал като на куче ужким много загрижени.

142

До Гурбетчия

преди 12 години

Ти къде си на гурбет бе мишко, я виш колко са гърбетчиите в Гърция и колко народа изхранват в България.Ей това е неблагодарност. Като не ви харесват Гърците, не им работете, не отивайте да почивате на тяхното море, простичко е.

141

Анонимен

преди 12 години

До 164 Абе ХИНТИЛИГЕНТ ,дело в Страсбург се точи средно 7-8 години А и България е подписала договор през 1924 год ,че Турция ще изплати компенсации на България за имотите .Нищо от това не е направено .не пиши тъпотии ,без да си запознат с законите .

140

за 173

преди 12 години

Може да са били пеони индианско племе тъй като само пеоните са имали тая плитка на главата си.

139

Анонимен

преди 12 години

Византийците са най-мръсното племе!

138

Анонимен

преди 12 години

да им ги приспаднат от заема, дето им го опростиха!

137

До 171

преди 12 години

Не, не е приключен, защото за това изискване на германците няма подпис, това си е пожелание на германците, ама какво ли да ти обяснявам. Много е вероятно да се съдят, до тогава *** на дойчовците, ще има да пишат по форумите.

136

до 147

преди 12 години

А древна Сарта имало ли е маратонско бягане нищо чудно илотите във древна Елада да са били вулгари демек роби--Думата vulgaris става популярна в Римската империя през vulgare Latinum или Latinum vulgare /обикновен, простонароден латински/. Римляните са говорили на класически латински, докато неримското и необразованото население /vulgus/, живеещо в Римската империя е говорело на vulgare Latinum - опростен, профанизиран латински, който не се подчинява на строгите правила на класическия латински. Гърците са били vulgus, vulgaris, тъй като са били неримско, необразовано население, голяма част от което са били роби.А етимиологията на българин е 1. от балка, високо, отгоре, на високо място. Отам и Балкан, голямата височина, планина. Буквално преведено означава планинци. 2. Има и друга хипотеза. Прабългарите са носели на бръснатите си глави булка /или булкха/ парче плат, което виси на раменете. Т.е. е нещото, което се носи отгоре на главата. Много популярен аксесоар в Азия и Европа по времето, когато са носели шлемове. Парчето плат под шлема защитава главата от студения метал през зимата или от нажежения метал през лятото.Така че, vulgus и балкар са мнооого различни думи. Българи са планинците войни със шлемове, а гърците са vulgus /простолюдието/ на Римската империя.

135

пешо

преди 12 години

следващия премиер на гърция ще се казва "вазелинис нагъзакис" (

134

ООН изтрещяха

преди 12 години

"Моделът за развитие, базиран на БВП, който предполага безкраен растеж на планета с ограничени ресурси, вече не е икономически смислен. Той е причината за нашите безотговорни, неморални и саморазрушителни действия", каза Тинли. "Целта на развитието трябва да е създаване на благоприятни условия чрез държавна политика за преследване на крайната цел - щастието от всички граждани", добави той

133

Анонимен

преди 12 години

Не напразно е казано, че когато се родил гръка евреина заплакал!

132

До Чикатило

преди 12 години

Употребявате думата нагли... Нагли са германците, не гърците, защото германците окупираха Гърция, те избиха хиляди гърци, те окрадаха музеите, те принудиха Гърция да им даде заем. Ако ти ми дадеш заем и аз не ти го връщам и се правя на дръж ми шапката, кой от нас двамата е нагъл.

131

Chikatilo

преди 12 години

162...освен *** са и мързеливи по природа...все жегата им е оправдание, че не работят . че са хрантутници, които са чакали и взимали всичко на готово...изкуствено подхранвани с заеми и парите на цяла европа...сега в втората световна ще се върнат с надеждата да лапнат още някое евро.....Никога не съм ги харесвал...имам познат грък...няма такъв плазмодий и слагач !

130

ico33

преди 12 години

А ние дали ще имаме смелостта и политическа воля да си поискаме 20-те милиарда компенсации от Турция за Беломорска Тракия?!

129

stevo

преди 12 години

А ти се храниш от Германия ! Искаме си репарациите от Византийското робство , *** нещастен.......

128

Анонимен

преди 12 години

"Но НАШИЧКИТЕ КОМУНИСТИ ,под натиска на руските си шефове ,СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ГЕРМАНИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ след ВСВ ,става дума за поне 200-300 000 000 000 в днешно време .България м/у 1940 и 1944 е ИЗХРАНВАЛА ГЕРМАНИЯ ,и ":)))))Пич, лошо е, че си неграмотен, но е простимо. Това, че си и глупав, и все пак си пускаш кометарите си, е вече непростимо!България изхранвала Германия, 300000000000 дългове ... само като се помисли върху цифрите, става ясно каква глупост е коментарът ти.

127

do 156

преди 12 години

Никога Гърция не е хранила България- тя себе си не може да храни без кредити. Гърците са ***!!!

126

Нямало пари

преди 12 години

Нали имало над 1 милион гърци в САЩ (ha ha ha) , да си хващат торбичката Балки и бегом марш към САШ при родата с големите пари , няма да се оплакват като българите иначе шокова терапия 22 години .