60

Албена

преди 12 години

Човешкия живот за мен е най-ценен. Съгласна съм със Сидеров.

59

Анонимен

преди 12 години

Премиерът Бойко Борисов посъветва вътрешния министър Цветан Цветанов да награди с пържоли кучето, което помогнало за откриването на тялото на Мирослава от Перник. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", коментира министър-председателят.

58

!

преди 12 години

Ние си ходим на работа всеки ден; Воленчо ходи на работа от скандал до затихването му. Какво му пречи да подготви един закон и да го докара до край, а после да намери механизми за проследяването на изпълнението на даден закон. Вместо това изскача като дявол от кутийка от време- на- време и започва да крещи като попарен за очевадните за обществото неща? Ами нали си там, горе, не е за да занимаваш хората със семейните ти сапунки, а да служиш на тези хора- имаш и власт, и механизми за това!

57

Маке

преди 12 години

клети татаре,скоро кучата и гюпците ще ви довършат....

56

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя що не хваща самолета за Лутханза с еднопосочен билет.

55

Анонимен

преди 12 години

Добре бе, кучелюбците, в кой голям европейски град е сработила тая прословута "кастрирай и върни"??? И защо аз никъде не съм виждал такова чудо, освен в братска корумпирана Гърция?

54

Атакист

преди 12 години

Модераторезащо ми изтрихте втория коментар ,в него нямаше обиди и нещо такова!Просто искам всички *** които плюят по партия Атака да отидат в затвора !

53

до 56

преди 12 години

Ами да *** съм... ама защото ви е много европейска столицата та за това вървим върху кучешки ***...

52

кмет

преди 12 години

За пудела на Бойко въжи ли евтаназията? И той напада хората.....

51

!

преди 12 години

Евтаназия за кучетата-***,широки,светли и комфортни психиатрии за психично неуравновесените!Казах!

50

Атакист

преди 12 години

Искренно благодарим на хората които подкрепят Волен и неговите цели !

49

Маймун

преди 12 години

Мястото на псетата е пред каишките на стопаните си и по възможност с намордник. Ако искат да са диви да си вървят в гората.Там е мястото на дивото.В градовете трябва да има ред и отстрел.

48

Анонимен

преди 12 години

Борисов Кучкаря:"Когато съм коментирал работата на следовото куче, съм го направил като кучкар. Всеки знае, че това е най-добрата награда за него, както за Марин - орден Стара планина, За кучето и пържолите изказването може да не е било уместно. Единственото, което съм искал да отлича, е заслугата на четириногото, поясни Борисов."

47

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя защо не хваща самолета и да се маха на някъде ,, БЪлгария -кучешка държава. То тука хората са за избиване!!, те с кучетата са се хванали. Кучетата са ни най-малкия проблем , то не са ***, луди, всеки 2ри с някаква присъда или 100 акта за непр. шофиране , всички те си ходят необезпокоявани хората ги е страх ,тоя който е седнал до тях в трамвая дали не е осъждан за убийство или нещо друго.като млад човек , просто ми иде да драсна клечката на тая абсурдна държава.! Има ли я изобщо.

46

Атака

преди 12 години

В таз държава бездомните кучета станаха по-важни от животните! Помня едно предаване на Карбовски, в което даваха една баба на която кучетата и бяха изяли краката! Представете си до къде я докарахме, че да се счита за нормално и живи да ни изяждат!

45

Атакист

преди 12 години

пишете си минуси,платени кукли на БКП и ГЕРБ,ама Волен говори истината!Недейте да промивате мозъците на хората,,и те да почнат да пишат глупости за Волен !Пълна подкрепа за Волен !

44

Анонимен

преди 12 години

Бойко Борисов и Стефан Софиянски развъдиха кучетата и ги оставиха на Фандъкова.

43

Б

преди 12 години

Днес съм настъпил без да искам кучешко *** и съм го донесъл на работа без да разбера!!! Имах си проблеми!!! Евтаназия!!!!!

42

до децата на професо

преди 12 години

ПРОФЕСОРЪТ Е АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН, ТОВА Е ГОЛЯМО ВАШЕ ПРЕДИМСТВО, ЩЕ ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ПРАВА НА БЕЗПРИСТРАСТНО ПРАВОСЪДИЕ ОТКОЛКОТО ИМАМЕ НИЕ - БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ . ОСЪДЕТЕ ДЪРЖАВАТА, ОСЪДЕТЕ ОБЩИНАТА, ОСЪДЕТЕ КМЕТА, ОСЪДЕТЕ СИНЕКУРИТЕ ОТ ЕКОРАВНОВЕСИЕ, ОСЪДЕТЕ И ЗАКОНОДАТЕЛЯТ, КОЙТО Е ОСНОВЕН ПОДБУДИТЕЛ И МОРАЛЕН СЪУЧАСТНИК В ОСАКАТЯВАНЕТО НА ВАШИЯ БЛИЗЪК. ИСКАЙТЕ ОГРОМНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, ДЛЪЖНИ СА ДА ВИ ГО ИЗПЛАТЯТ.

41

Анонимен

преди 12 години

Вероятно ще отрежат крака на Тачков заради инфекцията и ще ослепее от раните в очите, което ще го доведе до пълна инвалидност или жив труп.