443

до 494 от славянин

преди 12 години

Това е вярно, само че *** управляват света чрез САЩ, не чрез Русия! И когато Путин вкара в затвора един от тези *** целия западен свят гракна срещу него! А че *** са архитектите и реализаторите на революцията през 1917-та и това е безспорен факт, но същите тези *** от другата страна на атлантика го приписаха на руснаците- славяни! А ти ако се гордееш че си балкански ***, гордей се!

442

Анонимен

преди 12 години

Ами просто *** и виж - ако знаеш как се минава граница.хем ще видиш *** каква държава са направили.хем и като християнин може и да се поклониш на Божи гроб.Даже и да си читак ще видиш любимите си палестинци.И наи добре една психиатрична консултация да ти излекуват халюцинациите.

441

Анонимен

преди 12 години

Добива бил опасен - ами опасен ще е ако го правят руснаците - каквито са кадърни в технологиите.Естествено наи - опасен е за Газпром - ама му се вижда края .Последните усилия на болшевишката *** да властва. Понеже с друго вече не могат - остана им само да си продават ресурсите.Скоро и те ще поивтенеят с новите енергоизточници тогава ще им видя монголските мутри как ще продават компютри телевизори и смартфони.

440

славянин

преди 12 години

Най-голямата мечта на чифуто-масона - да вярваш на сладките му приказки! За да му вярваш обаче трябва да бъдеш прецизно мозъчно обработен и обработван до положение на бачкащо-консумиращ ОРГАНИЗЪМ! И когато станеш такъв, никога повече да не станеш самостоятелно и независимо мислещ от определени догми ЧОВЕК!

439

Анонимен

преди 12 години

Ако не знаете да ви кажа че ваште *** са наи богати и влиятелни в Русия.Специално за славянина/ макар това да е по голяма обида от ***/Целият Израел е натъпкан с руснаци.надписите по магазините на иврит и руски.Тъи че славянино *** - руснаци и болшевики все едно и също.Ако не знаеш да ти кажа чифутското / рожденно/ име на Карл Маркс.

438

България НеСеПродава

преди 12 години

Нито шистовия газ ще е наш,нито ще ни компенсират за отровените земи.Просто ще използват нашия ресурс,нашата плодовита земя,за да напълнят джобовете си с долари,пък после като отровят почвите,като отровят водите и хората започнат да умират от рак,никой няма да ни помогне.Поне да беше наистина наш на 100% и за наше ползване този газ добиван с отрявяне на почвата,а то някакъв абсурд,за нас отровите,а газта и парите за американците.Пфу.

437

Не на шистовия ад

преди 12 години

В Америка проучването и добива на шистов газ е забранен в много щатове.Защо ли и родния щат на Хилърито - Вашингтон също е наложил забрана за добив на шистов газ? Явно лошите социалисти са прави,като казват,че този газ отравя земята,почвата и водите и може да се добива само в пустинни райони,каквито ние нямаме.

436

дядо

преди 12 години

стига с тая простотия беще си девирсифицирате дедовияна децата стана ясно че се борят представителите на две държави сащ и русиякаквото и да вземеш от саш ще ти е по-скъпопросто на ония хора им се плащат големи пари те за малко не работятподкупват политици хвърлят пари за рекламаи после си го избиват от балъците верно майстори са ама че българина 20 години го *** с този номер той си е виновен щото е *** тяхните изпълнители в БГ винаги са викали най-силнои от всички средства за МИ

435

Анонимен

преди 12 години

А защо трябва хората,които не желаят България да взима газ от Турция да ти казват на тебе,*** продажен коя страна колко плаща за газ? Ти да не би да имаш такава информация? Ако имаш сподели я заедно с източника,ако нямаш - просто млъквай.Няма такава информация за страна,която купува същото количество газ като нас и да плаща някаква по-различна сума.А страни,които купуват в пъти повече,нормално да е малко по-евтина,но пак не се намират данни,всичко е свободни съчинения на турко ***.

434

Анонимен

преди 12 години

485Лъжеш гадино. Цената в България на газта е 600$ за 1000 кубика.

433

до 483 от славянин

преди 12 години

България ще се оправи като измрете или се изнесете от България вие - чифутофилите, я ми кажи къде и кога *** е мислил доброто на някой друг освен на себе си!? Никога не е било и никога няма да бъде! А относно лозунгите - няма лозунги, има факти, а те са че никога България не е била толкова зле икономически, социално, културно, демографски, здравно, откакто стана колония на чифуто-масоните ако не вярваш питай и старите хора!

432

jeronimo

преди 12 години

Пиша до всички *** ,обладани от гербаджийската пропаганда !1.Цената на "Газпром" за България е 330 долара2.Направете си сметка ,колко долара отиват в посредниците ,които са конституирани на изхода на Газпром и на входа на Булгаргаз3.Цената за Германия е 300 долара ,за сметка на инвестициите на Германия в Русия4.Кои има сметка от посредници ,чиито печалби се реализират от нашия джоб ?Защо Боко не ги килне ?Докато има баламурници -ще има и тарикати

431

Анонимен

преди 12 години

Ей русофилистичните, що не кажете поне ЕДНА страна в СВЕТА, която да плаща по скъп газ бре ? Нещо се засрамихте май, а ? Да хване човек една сопа и ....наред!

430

Анонимен

преди 12 години

481Празни лозунги в стил партиен секретар громи капитализма. Виждал съм ги *** като теб. Като измрете до един, тогава ще се оправи България.

429

outsider

преди 12 години

Аз искам да видя истинските цени на газта по веригата докато достигнат до крайните потребители: кой и с колко качва цената. Мужду потребителя от една страна и Газпром от друга стои българска фирма (Булгаргаз) и именно тя периодично иска повишаване на цената за потребителите. И винаги се играе следната игра: Когато искат повишение с 10% първо искат повишение с 20% , а държавния регулатор "защитава" интересите на потребителите и намалява увеличението на 10%. Така че нека ББ да намали първо акциза

428

до 467 от славянин

преди 12 години

А заради изпрани мозъци като теб България стана най-болната, най-необразованата, най-циганизираната и още много най страна в Европа, защото вярвате като патки, че западът ни мисли доброто и че ще ни помага да цъфтим и връзваме! Западът ни смята за аборигенска колония която трябва да бъде изцедена до дупка от всичките и ресурси - човешки, природни, енергийни, ама тъпите ви слепи и зомбирани телешки мозъци вярват че всичките им сладки приказки са истински!

427

Анонимен

преди 12 години

Абе я русофилистичните да кажат за поне една страна в света, която да купува по скъп газ от България ?

426

Анонимен

преди 12 години

Я продажните турски мекерета - *** нека извадят таблица коя страна колко плаща за газ и какви точки има в договора,какви количества купува,защото това определя цената.Тогава може да кажем,че плащаме скъпо,а така само на свободни съчинения не става,само се излагат продажниците.И моля сравнявайте цените от една година,а не както Боко го прави от различни и то със страна,която притежава 50% от тръбите + има договор за 60 пъти по-голямо количество газ.

425

Анонимен

преди 12 години

476Евтин газ и нефт и липса на тоалетна хартия. На границата разстрелваха, щото то нали не може да бягаш от този рай - НРБ ! Ае ... аман от *** пропаганди!

424

Анонимен

преди 12 години

До 470.Котато в България бяха на власт комунистите газта беше евтина и нефта също.Когато на власт хдоидоха русофобите и от *** на Руснаците станахме на Американците - газта и мазута подскъпна.Пак сме *** само ,че сега плащаме скъпо и още ще плащаме.