14

ала бала

преди 12 години

Не е виновен само Захариев.Акциите на работиците от ОЦЗ са заложени и през 2005г са продадени от банка под номиналната цена,а по-късно препродадени десетки пъти по-скъпо.Познай коя е банката!!!

13

PAVE

преди 12 години

TOZI MUHLU KAK NE GO E SRAM.ZATUNAL DO U6ITE V ***,SE PI6E ZA SPASITEL.MAR6 V ZATVORA MEKERE NEDNO.

12

Анонимен

преди 12 години

На България днес е нужен генерал Пиночет, а не инженер, доктор, генерал-лейтенант с тъмно чер колан Борисов. В трудни времена решителните хора вършат по-добра работа от ***. Като казах *** се сетих за Цветанов, той днес не се е мяркал?

11

ТАКА Е 12....

преди 12 години

...ТОЙ ЗАТОВА ГО И...ИЗТОЧВА---ЗАЩОТО НЕ Е СИГУРЕН ,ДАЛИ УТРЕ ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА СИ ГО ПОИСКА, ЗАЩОТО Е ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ИКОНОМИКАТА....!Елементарно е...като се замислиш....!!!!!НИЩО "ЧАСТНО" В БЪЛГАРИЯ ---НЕ Е СИГУРНО ....ДОКАТО КОМУНИСТИТЕ СА ВТОРИ ВЪВ ВЛАСТТА.ЗА 20-г., ВЪВ БИЗНЕСА ....НЕ СЕ КУПУВАТ ЗАВОДИ, КАТО КИФЛИ ЗА ЗАКУСКА....!Какъв ли трябва да тие годишния % от печелбата в бизнеса...за да правиш такива инвестиции...и ...кой ти го гарантира , джанъм....???!ПРИ КОМУНИСТИТЕ??

10

!

преди 12 години

Никой не е по- велик от Бога- и ти, г-н Захариев, и нашето слънце борисово, не сте по- големи от Него! Лъжете, мажете, карате хората да страдат, да се разболяват от нерви и да умират от глад- всичко се връща, живота е кръгъл, другото са празни приказки и тресене на въздуха! Популизъм, лапачеството, лакомията и липсата на всякаква чест, морал и съвест един ден ще се върнат като бумеранг, донасяйки ви много страдания и мъки- няма случайни неща, много мъка причинихте и продължавате!

9

... продължение

преди 12 години

И взимал всички фирми на загуба и им бил връщал живота. Какъв спасител, народен човек. Да му благодарим всички задружно, а ония мързели да си работят и да не лъжат че не били взимали пари. Наглост! Или както един бивш мой шеф от детството казваше - аз цял хотел строя, вие за едни заплати ли сте. Ама като търпим така ще е....

8

...

преди 12 години

Ако някой е гледал Карбовски вчера имаше опастност да си счупи телевизора от яд,че един крадец и лъжец ни прави на овце и ни мисли за пълни *** без капка памет(както и повечето известни "бизнесмени" и политици впрочем).Та в предаването въпросния "бизнесмен" каза, че нямал и лев в банка (можело даже да се види, ама като не броим офшорките),саботирали го,хората лъжели за периода на забавените заплати и мизерията,в която работят, а той светията се чуди как да помогне.

7

Анонимен

преди 12 години

В резултат на далаверата на Захариев-отделяне на Централна комбинатска лаборатория на Кремиковци в дъщерно дружество 100% собственост на Кремиковци, ние работниците на НЛА-2000 еоод не можем да получим дължимите си заплати. Тогава са създадени 16 ЕООД-та от въпросния бизнесмен. Каква е далаверата???????

6

До 9

преди 12 години

Или на пиацата да заработва от турски тираджии.

5

Анонимен

преди 12 години

Марокански скакалец!Където мине,всичко опосква!

4

уффф!

преди 12 години

По противна мафиотска физиономия не бях видял. Затвор и глад за такива мазни ***

3

Анонимен

преди 12 години

Аман от назначени за бизнесмени. Крайно време е да се отстрелят докато все още има нещо за спасяване в пустинята България.

2

Анонимен

преди 12 години

Eiii cheren curvul,gaden mrusen ***.Zatvarqi si chovkata ,beeee

1

Анонимен

преди 12 години

е ко ся мултимилионер ,дето не може за лати 1 милион заплати?!?!?!?