267

Shutzstaffel

преди 12 години

Който донесе докара1 бездомно куче ще му дам 100 Е. Но без да се виждат обяви навсякъде за загубено.

266

до 317

преди 12 години

Нямат,защото имат приюти,в които не ги приспиват! Имат адекватно общество с адекватно отношение.Но българина не ще приюти,искат саморазправа.

265

До "Ирландеца&q

преди 12 години

А хората в нормалните държави имат ли си бездомни кучета по улиците а ? От далече е лесно да даваш акъл,ама ако дойдеш в Бг., като те ухапе някой пес за г.за друга песен ще запееш..Дървен философ...

264

Анонимен

преди 12 години

хахаха,как така,хем съм кучкар,пък и ги изхвърлям...няма логика. Да прехвърляме от пусто в празно,кой прав,кой крив, и кой виновен..няма смисъл. Ни най-малко се чуствам виновна за ситуацията в момента,изхвърлят ги и ги развъждат,тези,които ги интересуват парите,не "кучкарите".

263

bluesky

преди 12 години

Защитници на животните , какво хуманно виждате в кастрацията на животинките ? Не сте ли долни твари? Не е ли по достойно да бъдат приспивани от колкото осакатявани ?Освен това понеже имат зъби дайте да им извадим зъбите за да не хапят само и само да имаме живи *** по улиците скитащи ,немили и недраги .В заключение човека е по - ценен от всякакво животно .

262

Ireland

преди 12 години

Добре че хората в нормалните страни не разбират български. Ако можеха да прочетат злобните просташки коментари биха повърнали. Сигорно щяха да си помислят че са отворили ирански или севернокорейски сайт.Омразата срещу животни е на една стъпка към омразата към човека. Размърдайте си малко закостенелите първобитни мозъци и влезте в 21и век.

261

До 310

преди 12 години

Кучето е бозайник като човека,а плъховете и мишките,които така усилено унищожаваме, също са бозайници като човека 4ти клас биология ! Като искате кучета отглеждайте си ги в къщи ! А улиците са за хората!Точно такива като теб,дето развъждате кучета и след това ги захвърляте на улицата сте виновни за ситуацята в момента..кучкари...

260

306

преди 12 години

дрън,дрън, та пляс...интелигентните зоофоби вече толкова няма какво да кажат,че намесиха половите ти органи.И да ти я изядат,и да не я изядат,кел файда от нея :) и от мозъчни клетки си лишен..то какво ти остана..

259

аззз

преди 12 години

Животното е животно и не е човек дори и да е бозайник.Щом дадено животно като вид застрашава здравето и живота на човека - най нормалното нещо е да бъде убито естествено по хуманен начин.А онези които са против нека си осиновят кучетата да си ги приберат вкъщи , да ги обезпаразитят и да си ги хранят и гледат. Града не е място за бездомни *** .

258

Анонимен

преди 12 години

Рационалисте,защо мислиш,че "кучкарите" искат да има кучета по улиците,допитал ли се до някой,че приказваш заучени смешни реплики.Потърси малко информация,тогава говори простотийте си. Относно опитите ти да мислиш,защо не е престъпление да се убие насекомо: Кучето е бозайник,както човека,за разлика от насекомите и ***- 4 клас биология. Глупостите ти са в повече!

257

Анонимен

преди 12 години

kraino vreme e da lin4uvame brutalno zoofilite!!!

256

Анонимен

преди 12 години

Тая трябва да е голяма извратенячка щом иска да кастрира.На мен поне кастрацията не ми се вижда хуманна.А всички агресивни кучета трябва след залавянето им веднага да се приспиват. А не да се подлагат на кастация или други болезнени процедури.

255

Аз

преди 12 години

Бездомните кучета са продукт на криво разбраната демокрация.На вечния "Преход"Бездомни кучета нямаше при бай Тошо,няма и в нормалните европейски стани.Те съществуват само в изродените общества,където всеки има права но никой няма задължения.Те са олицетворение на болното Общество,на упадъка и моралната деградация...

254

302

преди 12 години

драги,те парите ти и в момента отиват за хора в беда,ама предполагам и против тях ламтиш.Аз пък не искам да си давам парите за въпросната част от обществото.Мисля,че те за разлика от кучетата могат да работят.Ще си ги прибереш ли вкъщи,заедно с цялата им челяд?

253

doc. N. K.

преди 12 години

Аксиния Боснева е по-тъпо животно и от *** си! Кучетата трябва да се убиват, убиват, убиват! Никъде по света хората не се неглижират за сметка на ***, както у нас!

252

Рационалист

преди 12 години

Никой *** или кучезащитник или там както се водят тия извратеняци,не може да ме убеди,че по улиците трябва и е прекрасно да се движат глутници от озверели ***,а градинките да са пълни с изпражненията им.Било престъпление да се убива куче ! Ами тогава е и престъпление да се убиват гризачи,насекоми и *** !

251

Анонимен

преди 12 години

Да се даде срок на любителите на кучета да приберат бездомните кучета и след това останалите да се евтанизират. И жестоки глоби за кмет ако допусне бездомни кучета в района на общината. И стига възгласи колко обичаме кучетата, ама всички данъкоплатци да пилеят пари за тях. По- добре парите да отиват за приюти за хора в беда.

250

Анонимен

преди 12 години

за европеидните,социални господа-виждам,че ламтите за европейско общество,само че драги,там няма кучета,но и *** като вас не са на почит.В нормалните европейски страни законите се спазват и убийци на животни се осъждат.Не си мислете,че щом в *** се толерира насилието, и в останалите европейски държави е така. Далече сме от цивилизацията и подобни *** на обществото са по-големия проблем от кучетата-Лек ви път към Европата!

249

alabala

преди 12 години

"Бездомните кучета трябва да се кастрират, а не да се убиват..." - аз доколкото виждам и чувам, става дума не за "насилени" хора, а за жестоко изпохапани. Това ли е решението на проблема? Как е възможно човешкият живот да струва толкова у нас? Ужас!!!

248

Анонимен

преди 12 години

да се забрани развъждането на домашни животни и да се построят приюти за бездомните от данъците,плащани за домашните. Който иска куче си осиновява.На фона на толкова бездомни да се развъждат още е направо престъпление. Освен това-солени глоби,за тези,които изхвърлят домашни животни,за нерегистрирани също и ЗАТВОР за ***,които говорят за антифриз в кренвирши ( на господата не знам дали им е ясно,че убийство на животно е наказуемо-до 5 години затвор) Дай Боже,повече осъдени подобни ***!